dimlevi Δημοσ. 24 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Εσυ γιατι παρεξηγηθηκες; Αδιανοητο που απαντας,οταν βλεπεις τι γινεται καθε μερα με τους μεθυσμενους. Που παρεξηγήθηκα? Απλα απάντησα γιατι βιάστηκε να βγάλει συμπέρασμα. 1
spirostolios Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Όλες οι εταιρίες που απασχολούν οδηγούς παπακίων που ηχορυπαίνουν και κινούνται επικινδύνως πρέπει να είναι συνευπεύθυνοι είτε αστικά όπως και ποινικά μαζί με τους οδηγούς που προσέλαβαν είτε τους έχουν ως μισθωτούς είτε ως ελεύθερους επαγγελματίες. Πρέπει να θεσπιστούν αυστηρές προδιαγραφές γιατί βλέπω κανένας δεν ασχολείτε με το υγειονομικό θέμα (το καθαρίζουν αυτό το κουτί, οι ίδιοι τηρούν τους κανόνες υγιεινής στα γάντια και τα χερούλια του παπακίου που κατοικοεδρεύουν ας πούμε μικρόβια). Επειδή κυκλοφορούν και μηχανάκια με εξατμήσεις που έχουν αφαιρεθεί φίλτρα μείωσης θορύβου και γενικότερα έχουν τροποποιηθεί γιατί δεν κατάσχονται; Έχετε καταλάβει ότι συμβάλλετε, εσείς που αγοράζετε με κουπόνια, τσάμπα, μάμπα 'η και σε διπλάσια τιμή από την κανονική στην αύξηση των περιστατικών στα Νοσοκομεία και των καυσαερίων στην ατμόσφαιρα για να φάτε μία πίτσα που παρασκευάζεται 5 - 10 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι σας; Γενικά τι συμβαίνει; Προτείνω μαζί με τα αυτόματα ταξί να βάλουν και αθόρυβα ντρόουνς, φορτιζόμενα με ηλιακή ενέργεια, να πηγαίνουν το φαγητό στον προορισμό τους χωρίς θέματα. Δεν είναι σοβαρές συνθήκες εργασίας αυτές που βλέπουμε, δεν μας αξίζει ο βρωμίλος κάγκουρας με το τροποποιημένο παπί να κάνει παραδόσεις μικροβίων και γενικότερα δεν αξίζει στους νέους αυτός ο απαράδεκτος τρόπος λειτουργίας μίας επιχείρησης που τους θέτει σε κίνδυνο αλλά δεν υπολογίζει και τους πελάτες (υγειονομικό). 3 1
kostaswsf Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου επειδη συνηθω η κοντρα παει αυτοκινητα vs μηχανακια να προσθεσω οτι εμεις που οδηγαμε ηρεμα τα σκουτερ ακουμε τα μπινελικια μας απο τους γρηγορους - με την ταυτοτητα στο στομα επειδη τους καθυστερουμε ειτε στα φαναρια ειτε στις προσπερασεις αναμεσα στην κινηση 4 1
777andreas777 Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 8 hours ago, StamTheMan said: Τονιζω παλι οτι δε διαφωνω,εχω παραδεχθει αλλωστε οτι εχω κανει απειρες παρανομιες,αλλα ποτε δεν δουλεψα "ζω-πεθαινω". Τουλαχιστον οι ντελιβεραδες εχουν και μια δικαιολογια που πανε με την ταυτοτητα στο στομα. Έχει κουράσει αυτο το πράγμα. Στην Ελλάδα για ανειδικευτοι μια χαρά λεφτα βγάζουν οι περισσότεροι. Ναι σαν γιατροι δεν θα πληρωθιυν, αλλά όσοι το κάνουν για να ζήσουν δεν οδηγούν έτσι, είναι σοβαροί και επαγγελματίες. Έτσι οδηγούν όσοι όδηγουν έτσι και εκτός δουλειάς που και αυτοί δεν πιστεύω όλοι δουλεύουν για ζω-πεθαινω. Απλά πλέον πιστεύω το έχουν πολλοι Έλληνες ότι δουλειά και να κάνουν, ότι τους ανήκει ο δρομος, το μαγαζί που δουλεύουν, η εταιρεία ή ότι άλλο νομίζει τους ανήκει και τυχαίνει απλά αυτοί να δουλεύουν και να κινούνται στους δρόμους και να φαίνεται. Επεξ/σία 24 Ιουνίου από 777andreas777
mezger Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 1 hour ago, kostaswsf said: επειδη συνηθω η κοντρα παει αυτοκινητα vs μηχανακια να προσθεσω οτι εμεις που οδηγαμε ηρεμα τα σκουτερ ακουμε τα μπινελικια μας απο τους γρηγορους - με την ταυτοτητα στο στομα επειδη τους καθυστερουμε ειτε στα φαναρια ειτε στις προσπερασεις αναμεσα στην κινηση Δηλώνω αμέριστη συμπαράσταση, δεν οδηγώ δίκυκλο αλλά I see you κάθε μέρα, να τρώτε κράξιμο επειδή δεν κατεβαίνετε στις υποκβαντικές διαστάσεις για να περάσετε ανάμεσα απο οποιοδήποτε κενό. 1
nikthanos Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 20 ώρες πριν, dimlevi είπε Έχω μια ερώτηση σχετικά με τη νομοθεσία για τις dashcams, επειδή το έψαξα στο Google και δεν είναι πολύ ξεκάθαρο. Μπορώ να βάλω μία στο αυτοκίνητο και να καταγράφει, χωρίς να δημοσιοποιώ το υλικό πουθενά, παρά μόνο να το χρησιμοποιήσω ως αποδεικτικό σε περίπτωση περιστατικού; εγώ το έχω κάνει, την έχω και γραφει εμπρός μου, για την άτυχη ώρα που θα προσπαθω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις