Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, kostafunk είπε

Kαι ο θεος βοηθος 🤣Και αμα μπει μια ολογυμνη γυναικα μεσα σε ενα τετοιο Ταξι τοτε πως θα το πληρωσει ?? 😀

Σε ειδος στον εποπτη ασφαλειας...:P

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Haha 2
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Alani13 είπε

Μόνο κάμερες; 

Και στο κόντρα ήλιο τι γίνεται.... Δε μας τα λέει καλά. Waymo 10 φορές ανώτερη.
Λειτουργεί εδώ και χρόνια. Μπαίνεις σε πάει μόνο του. περιμένει κάνοντας κύκλους, γενικά τέρμα τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα.

Σιγουρα Waymo ανωτερη ειναι αυτη τη στιγμη, παντως ειναι ωραιο να μπαινουν και αλλοι παικτες να υπαρχει ανταγωνισμος και αναπτυξη στον τομεα.

Τα ρομποταξι ειναι εξαιρετικη ιδεα. Ειναι και πολυ πιο ασφαλη σε συγκριση με... τα κανονικα ταξι.

Θελω πως και πως να τα δω Ελλαδα!

Δημοσ.
9 minutes ago, ScorpioX777 said:

Σε ειδος στον εποπτη ασφαλειας...:P

Που στέλνουμε βιογραφικό ? Για ένα φίλο από το χωριό ρωτάω... 

• Haha 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, alexiosdimitriadis είπε

τότε ας κάνει κάποιος ρομποταξί με υγραέριο/πετρέλαιο να ανταγωνιστεί στο κόστος. Η αγορά δεν περιορίζει κανέναν.

Υπάρχουν ηδη 2 κινεζικες, η vw μπήκε γρήγορα αν βάλεις και της άλλες που έχουν προγραμματίσει να βγάλουν μιλάμε για καμιά 10αρα εταιρείες από Ινδία, Αμερική,Καναδάς, Αυστραλία 

Αλλά με αυτα που ξέρεις για την Τέσλα πες μου εάν θα μπεις σε ρομποταξι γιατί εγώ δεν θα έμπαινα 

Δημοσ.
4 minutes ago, mamak1989 said:

Υπάρχουν ηδη 2 κινεζικες, η vw μπήκε γρήγορα αν βάλεις και της άλλες που έχουν προγραμματίσει να βγάλουν μιλάμε για καμιά 10αρα εταιρείες από Ινδία, Αμερική,Καναδάς, Αυστραλία 

Αλλά με αυτα που ξέρεις για την Τέσλα πες μου εάν θα μπεις σε ρομποταξι γιατί εγώ δεν θα έμπαινα 

ούτε εγώ θα έμπαινα. Μόνο σε ταξί χειροκίνητο με  Έλληνα ταξιτζή και μαυρισμένο χέρι.

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Georgios Pappas είπε

Ετσι να χάσουνε και την δουλειά τους οι ταξιτζίδες! Εχουνε αρχήσει τα tech companies και μου την δίνουνε πολύ στα νεύρα. Η κατεύθυνση τους είναι πολύ λάθος. Να δώ πότε θα έρθει η επόμενη είδηση που το αυτόματο ταξί πατάει πεζούς.

99.jpeg

Επεξ/σία από chek2fire
  • Like 4
  • Haha 1
Δημοσ.

"Η Tesla δεν χρησιμοποιεί τα φουτουριστικά οχήματα, με την ονομασία Cybercabs, που αποκαλύφθηκαν στις 10 Οκτωβρίου 2024."

Όχι, δεν το έκανε καθόλου για τη μετοχή της Τέσλα που ήταν στα τάρταρα, τρέχοντας να σερβίρει ότι είχε στην κατάψυξη (model Y με beta FSD). Αλλα όταν γενικά ο τύπος τάζει κατάρτι και βγάζει οδοντογλυφίδα, μετά εμείς είμαστε οι κακεντρεχεις που γελάμε.

• Like 3
Δημοσ.

Τον περασμένο Απρίλιο είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω το αυτόνομο ταξί της Waymo στο εξωτερικό και εντυπωσιάστηκα από την όλη εμπειρία. Δεν ένιωσα καθόλου ανασφάλεια σε κανένα σημείο της διαδρομής (τηρούσε όλους τους κυκλοφοριακούς κανόνες) και η διαδικασία ήταν απλούστατη, σαν να χρησιμοποιείς Uber.

Η διαδρομή κράτησε 25 λεπτά και το όχημα ακολουθούσε την κίνηση κανονικά, άλλαζε λωρίδες για να μπει σε αυτή που πήγαινε πιο γρήγορα και περίμενε τους πεζους που περνούσαν τη διάβαση με κόκκινο. Ηρθε να με παραλάβει μέσα σε 3 λεπτά από τη στιγμή που το κάλεσα και είχες τη δυνατότητα να στρημάρεις τη δική σου μουσική από το τηλέφωνό σου για όσο κρατούσε η διαδρομή.

Γενικά με κέρδισε και θα το χρησιμοποιούσα άνετα ξανά. 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ξεκίνησε από το Τέξας βλέπω που ειναι republican state, το πήγε safe.  Στο LA δεν το βλέπω να ξεκινάει στα κοντά, θα υποστούν ζημιές από όντα με μωβ μαλλιά και χαλκάδες στη μύτη 🙂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχουν χιούμορ στην Tesla, στην Ελληνική έκδοση θα βάλουν κάποιον AI agent να σου λέει ιστορίες από τη μεταπολίτευση, τα χρόνια του μνημονίου και το συνταξιοδοτικό του κλάδου.

Επεξ/σία από mevsem
  • Haha 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Vasilisxd είπε

Εάν όντως οι τιμές μεταφοράς με robotaxi είναι σημαντικά χαμηλότερες, προβλέπω μεγάλη ζήτηση στις μεταφορές με ταξί. Θα αλλαξει πολυ το σκηνικό σε σημείο που δε θα θες αμάξι στην Πόλη. 

Σίγουρα θα είναι σε τιμή χώμα,  όπως ήταν και τα uber και τα food delivery apps μέχρι που απέκτησαν μεγάλο market share και τίναξαν τις τιμές στα ύψη, γνωστό πλέον το κόλπο. 

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Vasilisxd είπε

Εάν όντως οι τιμές μεταφοράς με robotaxi είναι σημαντικά χαμηλότερες, προβλέπω μεγάλη ζήτηση στις μεταφορές με ταξί. Θα αλλαξει πολυ το σκηνικό σε σημείο που δε θα θες αμάξι στην Πόλη. 

Εγώ προβλέπω ατελείωτο μποτιλιάρισμα. Γιατί αναγκαστικά θα κάνουν έξτρα διαδρομές άδεια (εκεί που κανείς περπατάει για να πάει στο όχημά του).

Δημοσ.
19 ώρες πριν, corr8 είπε

Θελω πως και πως να τα δω Ελλαδα!

Εδώ δεν τολμάνε να επιτρέψουν ξανά το "κανονικό" και οικονομικά προσιτό Uber (που είχε επιτραπεί για 2-3 χρόνια με το μαχαίρι στο λαιμό από τους τροϊκανούς και με την πρώτη ευκαιρία απαγορεύτηκε ξανά), θα επιτρέψουν ρομποτικά ταξί; Ξέρεις τι ισχύ έχει ο Θύμιος και η κάστα του;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...