@topos Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Kαι εγω εχω 2 απο αντιστοιχη προσφορα του e-shop εδω και 2-3χρονια. Μια χαρα δουλευουν.Καμια αποσυνδεση και λοιπα προβληματα. Το μονο που θα ηθελα ειναι εαν εδειχνε γραφημα και οχι μονο στιγμιαια καταναλωση/ταση (νομιζω πως εαν κανεις subscription με πληρωμη- στα δειχνει), εαν τα sonoff το κανουν αυτο θεωρω στο 10ευρω πως ειναι καλυτερη αγορα.
agnostos99 Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Και εδώ ένα ψόφιο ούτε ενός έτους. Ήταν σε συσκευή με 2KW ισχύ λογικά δε θα έπρεπε να είχε θέμα. Κάνα δυο άλλα blitzwolf που έχω πάρει από κίνα μεριά ακόμα 3-4 χρόναι μετά δουλευουν καλά.
Broli007 Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Εδώ, 4 τεμάχια από e-shop, δουλεύουν όλα τα τελευταία 3 χρόνια απροβληματιστα. Το μόνο που έχω κάνει και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, είναι ότι έχω σταθεροποιητη τάσης/προστασία υπερτασης/υπότασης πριν από κάθε ένα από αυτά.
Doubt Δημοσ. 25 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2+2 είχα πάρει από eshop σε παλιότερες προσφορές, τα 2 τα χρησιμοποιώ σε κλιματιστικά για μέτρηση κατανάλωσης. Πέρα από κάτι μικρά και σπάνια κολλήματα που λύθηκαν με reset δεν έχω κάποιο παράπονο. Για εφαρμογή έχω τη βασική έκδοση της smart life και μου αρέσει που έχει ιστορικό κατανάλωσης για 13 μήνες, πολύ χρήσιμο ειδικά φέτος που έγιναν κάποιες αλλαγές σε ac και κουφώματα. Τα άλλα 2 είναι στο κουτί τους ακόμα.
heavyrain Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 15 ώρες πριν, kosmous είπε Λειτουργούν και χειροκίνητα σαν απλοί διακόπτες ή μόνο μέσω εφαρμογής ; Ναι, έχουν φυσικό κουμπί πανω. έχω και εγω 3 εδω και κανα χρονο και δουλευουν παροβληματιστα. Παρηγγειλα ενα ακομα τις προαλλες. 1
chrismoute Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μπορεί κάποιος να βάλει screenshot απο την εφαρμογη με τα ιστορικά της κατανάλωσης ? To tp link tp110 ( έχω 4 5 ) εχει τα καλύτερα ιστορικά που έχω δει μεχρι στιγμής . Οι παλιοι μετρητες ενέργειας με οθόνη που είχαν μεσα μπαταρια για να κρατανε την μνημη , αν δεν τους χρησιμοποιούσες άδειαζε η μπαταρία και χάλαγε , δεν μπορουσε να φορτιστει και δεν λειτουργούσαν . Οι καινούριου τύπου με το wifi δεν μπορω να καταλάβω γιατι χαλάνε τόσο συχνά που λένε μερικοί . Παντα μιλάμε για κανονικά δικτυα μεσα σε πόλεις , χωρις προβλήματα με συχνές διακοπές όπως σε χωριά , κεραυνούς και υπερτάσεις . Το ρελεδακι που εχουν μεσα δεν ειναι για βαρια χρήση , λογικο ειναι μετα απο βαρια χρηση να χαλάει ... βεβαια μερικά ειναι σκετη πλαστικουρα χωρις βιδες και δεν μπορεις ουτε να τα ανοιξεις για να αλλαξεις το ρελε ( που εχει μισο ευρω ! ) οπότε παει ολο το σετ ανακύκλωση ... Επεξ/σία 25 Ιουνίου από chrismoute
runner69 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 1 ώρα πριν, chrismoute είπε Μπορεί κάποιος να βάλει screenshot απο την εφαρμογη με τα ιστορικά της κατανάλωσης ? To tp link tp110 ( έχω 4 5 ) εχει τα καλύτερα ιστορικά που έχω δει μεχρι στιγμής . Οι παλιοι μετρητες ενέργειας με οθόνη που είχαν μεσα μπαταρια για να κρατανε την μνημη , αν δεν τους χρησιμοποιούσες άδειαζε η μπαταρία και χάλαγε , δεν μπορουσε να φορτιστει και δεν λειτουργούσαν . Οι καινούριου τύπου με το wifi δεν μπορω να καταλάβω γιατι χαλάνε τόσο συχνά που λένε μερικοί . Παντα μιλάμε για κανονικά δικτυα μεσα σε πόλεις , χωρις προβλήματα με συχνές διακοπές όπως σε χωριά , κεραυνούς και υπερτάσεις . Το ρελεδακι που εχουν μεσα δεν ειναι για βαρια χρήση , λογικο ειναι μετα απο βαρια χρηση να χαλάει ... βεβαια μερικά ειναι σκετη πλαστικουρα χωρις βιδες και δεν μπορεις ουτε να τα ανοιξεις για να αλλαξεις το ρελε ( που εχει μισο ευρω ! ) οπότε παει ολο το σετ ανακύκλωση ... Από το Tuya smart application. 13 μήνες ιστορικό και με ημερησια παρακολουθηση σε σχεση με τα TPlink που δίνουν για 2 χρόνια (τρεχον και προηγούμενο) αλλα για ημερησια παρακολούθηση μονο τους τελευταιους 3 μήνες. Υπάρχει μια αποκλιση της ταξης του 6-7% προς τα πανω στις μετρήσεις των Coolseer σε σχεση με τα TPLINK. Δηλ παντα για την ιδια συσκευη το coolseer δειχνει οτι η συσκευη καταναλωνει περισσοτερο. Δεν ξερω ποιο ειναι το πιο σωστο. Φανταζομαι το TPLINK. 1
mariosdemigod Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 22 ώρες πριν, thanasisxask είπε Gosund Smart Plug SP112 Smart με 2 USB-A από shell με 8 ευρώ και είναι άψογα, δεν έχει χαλάσει κανένα εδώ και 3 χρόνια το ποιο παλιό. Gosund έχω πάρει και εγώ κάποια, έχουν βγει άριστα. 1
bill_viper Δημοσ. Πέμπτη στις 09:00 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:00 πμ Προφανώς δε δουλεύουν με Apple Home ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα