Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ! Έκανα σήμερα το μεσημέρι αίτηση για e loan στη eurobank 4000 βκαι αποπληρωμή σε ενάμιση χρόνο.. Είμαι δημόσιος υπάλληλος (σταθερή εργασία ) ,απλά δεν καθόλου έχω καταθέσεις .Πότε θα σου απαντήσουν; Υπάρχει περίπτωση να μου αρνηθούν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Oraoro είπε

Καλησπέρα σας ! Έκανα σήμερα το μεσημέρι αίτηση για e loan στη eurobank 4000 βκαι αποπληρωμή σε ενάμιση χρόνο.. Είμαι δημόσιος υπάλληλος (σταθερή εργασία ) ,απλά δεν καθόλου έχω καταθέσεις .Πότε θα σου απαντήσουν; Υπάρχει περίπτωση να μου αρνηθούν;

Ναι υπάρχει περίπτωση να γίνει απόρριψη .

Βάσει Ε1 πάνε και εάν τηρείς τα πιστοληπτική κριτηρια , Σε 3-7 εργάσιμες ημέρες 

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε δικαιούσαι δάνειο από το ΜΤΠΥ ως δημόσιος υπάλληλος; Γιατί να μπλέξεις με τράπεζα;

Επεξ/σία από stathisp
Δημοσ.
9 ώρες πριν, meletis_m είπε

Ναι υπάρχει περίπτωση να γίνει απόρριψη .

Βάσει Ε1 πάνε και εάν τηρείς τα πιστοληπτική κριτηρια , Σε 3-7 εργάσιμες ημέρες 

Λόγω μηδενικών καταθέσεων; 

9 ώρες πριν, stathisp είπε

Δε δικαιούσαι δάνειο από το ΜΤΠΥ ως δημόσιος υπάλληλος; Γιατί να μπλέξεις με τράπεζα;

Η αλήθεια είναι πως χρειάζομαι άμεσα τα χρήματα για αυτό έκανα στο fast loan.

4 ώρες πριν, miner_2000 είπε

Πολύ λες σε μια εργάσιμη το πολύ θα σου έχει γυρίσει αποτέλεσμα.

Yπάρχει περίπτωση να κάνει περισσότερες μέρες;

Δημοσ.

Ούτε μια μέρα δεν είχε κάνει η έγκριση στο δικό μου ,το αν θα εγκριθεί ή όχι έχει ξεκάθαρα να κάνει με την πιστολιπτική ικανότητα σου .

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

11,55% επιτοκιο ακομα με ποναει, απο αλλη τραπεζα ομως (ΠΕιραιως). ποσο επιτοκιο εχει?

Επεξ/σία από LiquidTroll
Δημοσ.
5 ώρες πριν, LiquidTroll είπε

11,55% επιτοκιο ακομα με ποναει, απο αλλη τραπεζα ομως (ΠΕιραιως). ποσο επιτοκιο εχει?

Το ίδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...