Oraoro Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Καλησπέρα σας ! Έκανα σήμερα το μεσημέρι αίτηση για e loan στη eurobank 4000 βκαι αποπληρωμή σε ενάμιση χρόνο.. Είμαι δημόσιος υπάλληλος (σταθερή εργασία ) ,απλά δεν καθόλου έχω καταθέσεις .Πότε θα σου απαντήσουν; Υπάρχει περίπτωση να μου αρνηθούν;
meletis_m Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Oraoro είπε Καλησπέρα σας ! Έκανα σήμερα το μεσημέρι αίτηση για e loan στη eurobank 4000 βκαι αποπληρωμή σε ενάμιση χρόνο.. Είμαι δημόσιος υπάλληλος (σταθερή εργασία ) ,απλά δεν καθόλου έχω καταθέσεις .Πότε θα σου απαντήσουν; Υπάρχει περίπτωση να μου αρνηθούν; Ναι υπάρχει περίπτωση να γίνει απόρριψη . Βάσει Ε1 πάνε και εάν τηρείς τα πιστοληπτική κριτηρια , Σε 3-7 εργάσιμες ημέρες Επεξ/σία 24 Ιουνίου από meletis_m
stathisp Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Δε δικαιούσαι δάνειο από το ΜΤΠΥ ως δημόσιος υπάλληλος; Γιατί να μπλέξεις με τράπεζα; Επεξ/σία 24 Ιουνίου από stathisp
miner_2000 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Πολύ λες σε μια εργάσιμη το πολύ θα σου έχει γυρίσει αποτέλεσμα. 1
Oraoro Δημοσ. 25 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 9 ώρες πριν, meletis_m είπε Ναι υπάρχει περίπτωση να γίνει απόρριψη . Βάσει Ε1 πάνε και εάν τηρείς τα πιστοληπτική κριτηρια , Σε 3-7 εργάσιμες ημέρες Λόγω μηδενικών καταθέσεων; 9 ώρες πριν, stathisp είπε Δε δικαιούσαι δάνειο από το ΜΤΠΥ ως δημόσιος υπάλληλος; Γιατί να μπλέξεις με τράπεζα; Η αλήθεια είναι πως χρειάζομαι άμεσα τα χρήματα για αυτό έκανα στο fast loan. 4 ώρες πριν, miner_2000 είπε Πολύ λες σε μια εργάσιμη το πολύ θα σου έχει γυρίσει αποτέλεσμα. Yπάρχει περίπτωση να κάνει περισσότερες μέρες;
solton57010 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Ούτε μια μέρα δεν είχε κάνει η έγκριση στο δικό μου ,το αν θα εγκριθεί ή όχι έχει ξεκάθαρα να κάνει με την πιστολιπτική ικανότητα σου . 2
LiquidTroll Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 11,55% επιτοκιο ακομα με ποναει, απο αλλη τραπεζα ομως (ΠΕιραιως). ποσο επιτοκιο εχει? Επεξ/σία 26 Ιουνίου από LiquidTroll
dionisis1925 Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 5 ώρες πριν, LiquidTroll είπε 11,55% επιτοκιο ακομα με ποναει, απο αλλη τραπεζα ομως (ΠΕιραιως). ποσο επιτοκιο εχει? Το ίδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα