Th3Unforgiven Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Καλησπέρα! Τα φώτα σας. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3, μιλάμε πάντα για καινούριο : Opel Mokka, Citroen C3, Dacia Duster. 2025 μοντέλα. Συμβουλές, γνώμες, εμπειρίες δεκτές... Για το Duster σκέφτομαι το expression που είναι στα 22κ πάνω κάτω. Γενικά σε όλα τα μοντέλα, το αντίστοιχο που είναι 20κ +- 2κ.
Vasilisxd Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου To Citroen έχει πολύ μαλακές αναρτήσεις, πολύ άνετο στον δρόμο, θα σου πρότεινα να δώσεις λίγα παραπάνω για αυτόματο κιβώτιο, ότι και να πάρεις.
tutuyo Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου μολις μπεις στο ντουστερ θα καταλαβεις οτι δεν ειναι στην ιδια κατηγορια με τα αλλα επισης, δες τα ncap αποτελεσματα του 2
LabrakisG1992 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Duster οπως ειπε και ο απο πανω δεν θα επερνα για κανενα λογο Το Μοκα προσωπικα μου αρεσει πιο πολυ απο τα αλλα 2, απλα να ξερεις στην βασικη εκδοση δεν αυτοματο (που για μενα ειναι must). Οποτε αν θες αυτοματο πας σε επομενη εκδοση και ανεβαινει το μπατζετ. Επισης σιτροεν στην βασικη εκδοση ερχεται χωρις καν οθονη μονο με βαση για κινητο αν θυμαμαι καλα. Επεξ/σία 25 Ιουνίου από LabrakisG1992 1 1
kaktos77 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Έχω δει και τα 3 από κοντά, παρόλο που το duster φαίνεται εντυπωσιακό, φθηνιάρικο τελείως, κλείνεις την πόρτα και είναι πούπουλο. Το c3 δεν με τρελαίνει. Το mokka μαζί με το 2008 ή kamiq για εμένα ότι πιο όμορφο υπάρχει αυτή τη στιγμή. 1
meletis_m Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Στις 24/6/2025 στις 10:12 ΜΜ, Th3Unforgiven είπε Καλησπέρα! Τα φώτα σας. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3, μιλάμε πάντα για καινούριο : Opel Mokka, Citroen C3, Dacia Duster. 2025 μοντέλα. Συμβουλές, γνώμες, εμπειρίες δεκτές... Για το Duster σκέφτομαι το expression που είναι στα 22κ πάνω κάτω. Γενικά σε όλα τα μοντέλα, το αντίστοιχο που είναι 20κ +- 2κ. Cintroen C3 aircross 2022 τα έχουμε εταιρικά BlueHDI . Εσωτερικό κακής ποιότητας (προσωπικο) , και βγάζουν και θέμα με τις αντλίες adblue .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα