logo15 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Κάπως έχουν βρει το τηλέφωνο μου και ρωτάνε αν είμαι εγώ και αν έχω πέσει σε απάτη με κριπτο γιατί έτσι τους λένε οι αρχές της Αγγλίας. Τι φάση;
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, logo15 είπε Κάπως έχουν βρει το τηλέφωνο μου και ρωτάνε αν είμαι εγώ και αν έχω πέσει σε απάτη με κριπτο γιατί έτσι τους λένε οι αρχές της Αγγλίας. Τι φάση; Κορόιδα ψάχνουν,μην γίνεις τέτοιος. Απλά μην απαντάς.Θα βαρεθούν και θα σταματήσουν. 3
logo15 Δημοσ. 25 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου Καλά δεν γίνομαι. Με το που έκλεισα τους έκανα μπλοκ το κινητό
poulinos Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 1 hour ago, logo15 said: Κάπως έχουν βρει το τηλέφωνο μου και ρωτάνε αν είμαι εγώ και αν έχω πέσει σε απάτη με κριπτο γιατί έτσι τους λένε οι αρχές της Αγγλίας. Τι φάση; πες ναι επεσα σε απατη με crypto.επενδυσα 100 ευρω μου ειπαν οτι θα βγαλω 1000 αλλα τελικα εβγαλα 4000. δεν μπορεις να εμπιστευτεις κανεναν πλεον.παλιανθρωποι 6
spooker Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου κάτι βλάκες κύπριοι είναι που κάνουν αυτές τις κομπίνες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα