mecanomecano Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Πάντως η επιτυχία της F1 The Movie ($600 εκ worldwide) ελπίζω να δωσει τη ευκαιρία να γυριστούν και άλλες racing ταινίες.Ακομα και μια μέτρια racing ταινια την προτιμώ απο το movie slop της Marvel.
epp Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εγω την ειδα χθες και πραγματικα μου αρεσε παρα πολυ. ΑΛΛΑ: δεν παρακολουθω F1, δεν εχω ιδεα απο τους κανονισμους, δεν με πολυενδιαφερουν κιολας, ξερω μονο 2-3 ονοματα. Οποτε δεν με ενδιαφερει ο ρεαλισμος, προφανως στην πραγματικη Φ1 ο μπραντ πιτ θα ειχε γινει disqualify απτο πρωτο σαμποταρισμα. Σαν ταινια για καποιον με αυτο το background/mindset ειναι σιγουρα διασκεδαστικη, ωραια μουσικη κλπ. Σκεφτειτε το λιγο σαν το top gun. Οποιος ασχολειται ξερει οτι παρααα πολλα στοιχεια δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα. Αλλα ειναι διασκεδαστικη. Επεξ/σία 25 Αυγούστου από epp
liakinen Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Το βασικό πρόβλημα στην ταινία δεν είναι ότι για τους γνώστες έχει υπερβολές, δεν πατάει στους κανονισμούς κτλ αλλά ότι λείπει το ΣΥΝΑΊΣΘΗΜΑ. Στο Rush πχ η εικόνα, η φωτογραφία, η μουσική και η ιστορία έκαναν την καρδιά για αρκετούς από εμάς του αθλήματος να χοροπηδά. Αρκετές φορές βάζω στο YT στιγμιότυπα από την ταινία και με ξεσηκώνει. Είναι και ότι το σενάριο της αφορά δύο μορφές της F1 Λάουντα - Χαντ που ήταν τεράστιες προσωπικότητες και τελείως διαφορετικές μεταξύ τους. Στην ουσία ήταν μέρος της ιστορίας της F1. 6
ekrepali Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 15 hours ago, liakinen said: αλλά ότι λείπει το ΣΥΝΑΊΣΘΗΜΑ. Έπρεπε να κάνουν crossover με το Driven... να βάλουν 2ο οδηγό στην Apex τον Σταλόνε. 😄 1 1
Sablj Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 16 minutes ago, ekrepali said: Έπρεπε να κάνουν crossover με το Driven... να βάλουν 2ο οδηγό στην Apex τον Σταλόνε. 😄 Αυτό θα ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!! Την είδα κι εγώ σε θερινό με το ποτάκι μου και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ απολαυστική. Για να πω την αλήθεια περίμενα ότι θα ήταν remake του Driven αλλά ευτυχώς έκανα λάθος!
john_dr Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Feel good ταινία από την αρχή έως το τέλος, ακόμα και στα δραματικά κομμάτια της. Οι ηθοποιοί διαλεγμένοι να ομορφαίνουν την οθόνη, όποτε χρειάζεται και η μουσική το ίδιο, σε ηρεμεί και σε κάνει να νιώθεις ευχάριστα. Ταινία για να δει κάποιος σε θερινό σινεμά κατά προτίμηση. Το αν είναι ρεαλιστικές οι απεικονίσεις των αγώνων, δεν ξέρω. Το αν έχει ευκολίες το σενάριο, σκοτίστηκα. Pure happy entertainment. Και εντάξει, αυτονόητα πολύ καλύτερη ταινία από το Gran Turismo (2023) - IMDb με το κούτσουρο πρωταγωνιστή. 8/10 Είχα χρόνια να κάτσω να δω χαλαρός τους τίτλους ταινίας στο τέλος. Συνήθως κάνω ένα γρήγορο πέρασμα 5 δευτερολέπτων να δω αν έχει καμιά after credits και τέλος. Αυτή τη φορά καθόμουν και απολάμβανα και τα άσπρα ράμματα στο μαύρο φόντο. 4
sargus Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Ωραία ταινία! Διασκεδαστική, ευχάριστη. Ο βασικός σκοπός ύπαρξης ταινιών δηλαδή. Ωραία σκηνοθεσία, φοβερό μοντάζ και μουσικάρες! Όλα ήταν τόσο όσο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα