MikeKata Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 15 minutes ago, Odyss3us said: μια χαρα βολτες κανω, εσυ κατσε να μετρας τα προτσες και τα θρεντς απο τα πισια σου μη τυχον σου κανει κανενα μεμορυ λικ κανενα ξεκαμπαρκο θρεντ και δεν μπορεις να κοιμηθεις το βραδυ 😄 Ξέρω ότι το σύνδρομο της Στοκχόλμης των χρηστών Windows σας έχει κάνει κατά βάθος να τρέμετε και να λατρεύετε ταυτόχρονα τα processes στο PC σας, αλλά οι υπόλοιποι δε χάνουμε ύπνο γιατί δεν τρέχουμε εξ'αρχής Windows 😂 Κοίτα να δεις που διάφορες κουλτούρες έχουν την ίδια φράση για κάτι τέτοιες περιπτώσεις ευτυχισμένης άγνοιας... "Το μη ειδέναι γαρ ηδονήν έχει τινά." "Ignorance is bliss"
Odyss3us Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, MikeKata said: Κοίτα να δεις που διάφορες κουλτούρες έχουν την ίδια φράση για κάτι τέτοιες περιπτώσεις ευτυχισμένης άγνοιας... "Το μη ειδέναι γαρ ηδονήν έχει τινά." "Ignorance is bliss" μαντεψε.. αυτα τα τσιτατα ειναι για τη ζωη οχι για λειτουργικα και για νταντεμα λειτουργικων... απο τους λαιφ κοουτς του γλυκου νερου πεσαμε τωρα και στους γκουρου των λειτουργικων που δινουν μαθηματα ζωης! 😄 Επεξ/σία 1 Ιουλίου από Odyss3us
MikeKata Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 10 minutes ago, Odyss3us said: μαντεψε.. αυτα τα τσιτατα ειναι για τη ζωη οχι για λειτουργικα και για νταντεμα λειτουργικων... Μάντεψε. Κάποιοι έχουν κάνει σκοπό της ζωής τους να κάθονται στα forums και να βιάζονται να γράψουν πρώτοι-πρώτοι σχόλιο στα άρθρα, με σκοπό να "την πουν" σε κάποιο αόρατο εχθρό, για να υπερασπιστούν μια πολυεθνική, πριν ακόμα ο "οχτρός" πει κάτι κακό για την πολυεθνική (έτσι, προκαταβολικά). Κάποιος θα το έλεγε "κατάντια", άλλος θα το έλεγε "ανάγκη να νιωσουμε καλύτερα με την διαφαινόμενη ανεπάρκεια μας μέσω της (ανεπιτυχούς) προσπάθειας γελοιοποίησης κάποιου άλλου". 😂 Ο,τι και να είναι, δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
Odyss3us Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, MikeKata said: Μάντεψε. Κάποιοι έχουν κάνει σκοπό της ζωής τους να κάθονται στα forums και να βιάζονται να γράψουν πρώτοι-πρώτοι σχόλιο στα άρθρα, με σκοπό να "την πουν" σε κάποιο αόρατο εχθρό, για να υπερασπιστούν μια πολυεθνική, πριν ακόμα ο "οχτρός" πει κάτι κακό για την πολυεθνική (έτσι, προκαταβολικά). Κάποιος θα το έλεγε "κατάντια", άλλος θα το έλεγε "ανάγκη να νιωσουμε καλύτερα με την διαφαινόμενη ανεπάρκεια μας μέσω της (ανεπιτυχούς) προσπάθειας γελοιοποίησης κάποιου άλλου". 😂 Ο,τι και να είναι, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. σε τεχνολογικο φορουμ ειμαστε, πολλα και ποικιλα αρθρα για προιοντα πολυεθνικων εταιριων διαβαζουμε και θα διαβαζουμε.. ..και οχι το πως θα κανουμε την "επανασταση" αλλαζοντας λειτουργικο και γραφοντας εργολαβικα τα ιδια και τα ιδια σε καθε τοπικ... Επεξ/σία 1 Ιουλίου από Odyss3us
MikeKata Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Odyss3us said: σε τεχνολογικο φορουμ ειμαστε, πολλα και ποικιλα αρθρα για προιοντα πολυεθνικων εταιριων διαβαζουμε και θα διαβαζουμε.. Μην προσπαθείς να τα μαζέψεις τώρα. Όπως είπα και σε άλλο άρθρο δε θα είχα κανένα πρόβλημα να κάναμε τεχνολογική συζήτηση όπως έχω κάνει με άλλους για το θέμα. Εσύ, όμως, αντιθέτως, δεν ενδιαφέρεσαι για καμία τεχνολογική συζήτηση, αλλά για "σκυλοκαυγά". Σε κάθε θέμα MS/Linux, αντί να πεις έστω κάτι τεχνολογικό, τρέχεις να προλάβεις, από το πρώτο σχόλιό σου, να γράψεις κάτι για τους "κακούς Λινουξάδες", σαν το φανατισμένο οπαδό που του έθιξαν την ομάδα. Έχει δεν έχει γράψει Λινουξάς, όπως π.χ σε αυτό το άρθρο. Λες και τους βλέπεις στον ύπνο σου. Και έρχεσαι να μου πεις μετά "εγώ βγαίνω έξω"; Αμ δεν το βλέπω; Κοιμάσαι, ξυπνάς, Λινουξάδες βλέπεις. Ετεροπροσδιορίζεσαι. Μάλλον δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις όταν "βγαίνεις έξω"... Λες και χρειάστηκε υπερασπιστή η MS. Αν δεν έχεις μετοχές εκεί, κάτι πάει πολύ στραβά... 2 hours ago, Odyss3us said: ..και οχι το πως θα κανουμε την "επανασταση" αλλαζοντας λειτουργικο και γραφοντας εργολαβικα τα ιδια και τα ιδια σε καθε τοπικ... Α, δεν ξέραμε ότι έπρεπε να δώσουμε κι αναφορά στον καθένα αν θα μιλήσουμε για την MS. Παίρνουμε χαρτάκι από κάπου; "Μα, μα, εσύ τώρα δε μου είπες ότι μπαίνω και λέω για...." Σου είπα ότι ο μοναδικός σκοπός σου είναι να μπεις να "την πεις" σε ανθρώπους που δεν ξέρεις, χωρίς καν να χρειάζεσαι αφορμή, αντί να κάνεις τεχνολογική κουβέντα. Αυτή είναι η διαφορά μας. Ότι εγώ θα σου απαντήσω στο ίδιο ύφος. Επεξ/σία 1 Ιουλίου από MikeKata
Odyss3us Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, MikeKata said: Μην προσπαθείς να τα μαζέψεις τώρα. Όπως είπα και σε άλλο άρθρο δε θα είχα κανένα πρόβλημα να κάναμε τεχνολογική συζήτηση όπως έχω κάνει με άλλους για το θέμα. Εσύ, όμως, αντιθέτως, δεν ενδιαφέρεσαι για καμία τεχνολογική συζήτηση, αλλά για "σκυλοκαυγά". Σε κάθε θέμα MS/Linux, αντί να πεις έστω κάτι τεχνολογικό, τρέχεις να προλάβεις, από το πρώτο σχόλιό σου, να γράψεις κάτι για τους "κακούς Λινουξάδες", σαν το φανατισμένο οπαδό που του έθιξαν την ομάδα. Έχει δεν έχει γράψει Λινουξάς, όπως π.χ σε αυτό το άρθρο. Λες και τους βλέπεις στον ύπνο σου. Και έρχεσαι να μου πεις μετά "εγώ βγαίνω έξω"; Αμ δεν το βλέπω; Κοιμάσαι, ξυπνάς, Λινουξάδες βλέπεις. Ετεροπροσδιορίζεσαι. Μάλλον δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις όταν "βγαίνεις έξω"... Λες και χρειάστηκε υπερασπιστή η MS. Αν δεν έχεις μετοχές εκεί, κάτι πάει πολύ στραβά... Α, δεν ξέραμε ότι έπρεπε να δώσουμε κι αναφορά στον καθένα αν θα μιλήσουμε για την MS. Παίρνουμε χαρτάκι από κάπου; "Μα, μα, εσύ τώρα δε μου είπες ότι μπαίνω και λέω για...." Σου είπα ότι ο μοναδικός σκοπός σου είναι να μπεις να "την πεις" σε ανθρώπους που δεν ξέρεις, χωρίς καν να χρειάζεσαι αφορμή, αντί να κάνεις τεχνολογική κουβέντα. Αυτή είναι η διαφορά μας. Ότι εγώ θα σου απαντήσω στο ίδιο ύφος. μια χαρα γινεται συζητηση και επι της ουσιας οταν δε ξεφευγει απο το θεμα οπως πχ παρακατω που εληξε χωρις περαιτερω αντεπιχειρημα: τα προπροηγουμενα σχολια σου προδιδουν για το ποιος θελει να κανει κουβεντα ή ιδεολογικο και δε ξερω γω τι αλλο πολεμο αναλογα με αυτα που κουβαλαει μεσα στο κεφαλι του... Επεξ/σία 1 Ιουλίου από Odyss3us
MikeKata Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, Odyss3us said: μια χαρα γινεται συζητηση και επι της ουσιας οταν δε ξεφευγει απο το θεμα οπως πχ παρακατω που εληξε χωρις περαιτερω αντεπιχειρημα: Και συνεχίζεις να παλεύεις εναγωνίως να "τα μαζέψεις". Όλως παραδόξως άλλαξε όλο το "υφάκι" μόλις ανέφερα ακριβώς την τακτική που ακολουθείς. Μετάφραση: "Με πήραν χαμπάρι τι τακτικές χρησιμοποιώ (δεν είναι δα και πυρηνική φυσική), οπότε, για να ρίξω την μπάλα στην εξέδρα, πετάω ένα άκυρο άρθρο όπου δεν είχα το παραμικρό "πάτημα" να κράξω άλλους (άρα θα ήταν πολύ εξόφθαλμο), γιατί δε μιλάει (ούτε υπαινίσσεται) για κανένα άλλο λειτουργικό, σε αντίθεση με άρθρα όπως το παρόν ή αυτό με το SteamOS". Έλα, σου το έφτιαξα. Για την ιστορία, ιδού το πρώτο σου σχόλιο στο συγκεκριμένο άρθρο, χωρίς να έχεις την παραμικρή αφορμή On 30/06/2025 at 10:16, Odyss3us said: Το ποιος κάνει "ιδεολογικό πόλεμο" στο κεφάλι του, νομίζω είναι φανερό. Ούτε που ενδιαφέρθηκες για το άρθρο. Μπήκες για να κράξεις τους, όπως αρέσκεσαι να τους αποκαλείς "Ιεχωβάδες" Λινουξάδες. Σα να βλέπω παιδί νηπιαγωγείου να τρέχει να προλάβει να πιάσει την καρέκλα του να κάτσει να δει την ταινία ένα πράμα. Αν θες να σου απαντούν χωρίς ειρωνία και σαν ενήλικο, να προσπαθείς να ξεκινήσεις συζήτηση ενηλίκων, όχι νηπιαγωγείου. Είναι τόσο απλό. Επεξ/σία 1 Ιουλίου από MikeKata
Odyss3us Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, MikeKata said: Και συνεχίζεις να παλεύεις εναγωνίως να "τα μαζέψεις". Όλως παραδόξως άλλαξε όλο το "υφάκι" μόλις ανέφερα ακριβώς την τακτική που ακολουθείς. Μετάφραση: "Με πήραν χαμπάρι τι τακτικές χρησιμοποιώ (δεν είναι δα και πυρηνική φυσική), οπότε, για να ρίξω την μπάλα στην εξέδρα, πετάω ένα άκυρο άρθρο όπου δεν είχα το παραμικρό "πάτημα" να κράξω άλλους (άρα θα ήταν πολύ εξόφθαλμο), γιατί δε μιλάει (ούτε υπαινίσσεται) για κανένα άλλο λειτουργικό, σε αντίθεση με άρθρα όπως το παρόν ή αυτό με το SteamOS". Έλα, σου το έφτιαξα. Για την ιστορία, ιδού το πρώτο σου σχόλιο στο συγκεκριμένο άρθρο, χωρίς να έχεις την παραμικρή αφορμή Το ποιος κάνει "ιδεολογικό πόλεμο" στο κεφάλι του, νομίζω είναι φανερό. Ούτε που ενδιαφέρθηκες για το άρθρο. Μπήκες για να κράξεις τους, όπως αρέσκεσαι να τους αποκαλείς "Ιεχωβάδες" Λινουξάδες. Σα να βλέπω παιδί νηπιαγωγείου να τρέχει να προλάβει να πιάσει την καρέκλα του να κάτσει να δει την ταινία ένα πράμα. Αν θες να σου απαντούν χωρίς ειρωνία και σαν ενήλικο, να προσπαθείς να ξεκινήσεις συζήτηση ενηλίκων, όχι νηπιαγωγείου. Είναι τόσο απλό. σιγα που τρομαξα και θα κατσω να απολογηθω κι απο πανω στον καθε τυχαρπαστο, ενα ποστ με φωτο χωρις σχολια ειναι για οποιον εχει τη μυγα... απο τα εκατονταδες με memes που παιζουν εδω μεσα.. τα περι ιεχωβαδων μονοι σας ερχεστε να τα επιβεβαιωσετε σε καθε θρεντ, αφου φροντιζετε να τα μετατρεπετε καθε φορα σε ανουσιο κι οπισθοδρομικο flame war Επεξ/σία 1 Ιουλίου από Odyss3us
MikeKata Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 7 minutes ago, Odyss3us said: ενα ποστ με φωτο χωρις σχολια ειναι για οποιον εχει τη μυγα... απο τα εκατονταδες με memes που παιζουν εδω μεσα.. Πάλι την μπάλα στην εξέδρα; 😂 Να ξέρεις, το θάρρος να στηρίξεις αυτά που λες είναι μεγάλη αρετή. Το αντίθετο ονομάζεται "θράσος". 8 minutes ago, Odyss3us said: τα περι ιεχωβαδων μονοι σας ερχεστε να τα επιβεβαιωσετε σε καθε θρεντ, αφου φροντιζετε να τα μετατρεπετε σε ανουσιο, οπισθοδρομικο, flame war "Ποστάρω φωτογραφία με Λινουξάδες (κυριολεκτικά οι διανομές του Linux στη φωτογραφία) ως μάρτυρες του Ιεχωβά χωρίς να μου μιλήσει κανένας, αλλά παλεύω να το παίξω ανήξερος ότι δεν ξεκινάω εγώ το flame war". 😂 Ειλικρινά, θεωρείς ότι αυτά τα "επιχειρήματα" πιάνουν σε οποιονδήποτε άνθρωπο που έχει περάσει την προνηπιακή ηλικία; Θα μου πεις, όπως μπορεί ο καθένας...
Odyss3us Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, MikeKata said: Πάλι την μπάλα στην εξέδρα; 😂 Να ξέρεις, το θάρρος να στηρίξεις αυτά που λες είναι μεγάλη αρετή. Το αντίθετο ονομάζεται "θράσος". "Ποστάρω φωτογραφία με Λινουξάδες (κυριολεκτικά οι διανομές του Linux στη φωτογραφία) ως μάρτυρες του Ιεχωβά χωρίς να μου μιλήσει κανένας, αλλά παλεύω να το παίξω ανήξερος ότι δεν ξεκινάω εγώ το flame war". 😂 Ειλικρινά, θεωρείς ότι αυτά τα "επιχειρήματα" πιάνουν σε οποιονδήποτε άνθρωπο που έχει περάσει την προνηπιακή ηλικία; Θα μου πεις, όπως μπορεί ο καθένας... απο ποτε τα memes μπαινουν για να flamarουν και οχι για να γελασει ο κοσμος και να παει παρακατω; συγχαρητηρια! δαπανησες μιση σελιδα για μια τρυπα στο νερο! 😄 πηγαινε τωρα να δεις μη τυχον κανα ξεμπαρκο προτσες σου καβατζωσε παραπανω μνημη... Επεξ/σία 1 Ιουλίου από Odyss3us
MikeKata Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Odyss3us said: απο ποτε τα memes μπαινουν για να flamarουν και οχι για να γελασει ο κοσμος και να παει παρακατω; συγχαρητηρια! δαπανησες μιση σελιδα για μια τρυπα στο νερο! 😄 πηγαινε τωρα να δεις μηπως κανα ξεμπαρκο προσες σου καβατζωσε παραπανω μνημη... Από τότε που δεν είναι ένα-δυο, αλλά επισταμένη προσπάθεια και pattern ενός τύπου να δημιουργήσει flame σε οποιοδήποτε άρθρο έχει την ευκαιρία γιατί μάλλον αυτό είναι το απόγειο της καθημερινότητάς του. Ξέρω, νομίζεις ότι είναι "έξυπνες" οι προσπάθειες να το παίξεις ανήξερος, αλλά τελευταία φορά που άκουσα τέτοια ρητορική δεινότητα ήταν στον παιδικό σταθμό. 😂 Κι εκεί, τότε, είχε ένα σκοπό, τουλάχιστον, λίγο παραπάνω φαγάκι, ρε αδερφέ. Όχι να γλύψουμε κανά κοκκαλάκι από τα ξεροκόμματα της MS. "Πήγαινε τώρα να δεις" μήπως το antivirus έτρεξε γιατί στα site που μπαίνεις όλη μέρα κυκλοφορούν διάφορα malware. Μη σου κλέψουν και τους κωδικούς από τον broker, τι θα γίνουν οι μετοχές της MS; Τι είπες; Δεν έχεις μετοχές; 😂 Επεξ/σία 1 Ιουλίου από MikeKata
Odyss3us Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, MikeKata said: Από τότε που δεν είναι ένα-δυο, αλλά επισταμένη προσπάθεια και pattern ενός τύπου να δημιουργήσει flame σε οποιοδήποτε άρθρο έχει την ευκαιρία γιατί μάλλον αυτό είναι το απόγειο της καθημερινότητάς του. Ξέρω, νομίζεις ότι είναι "έξυπνες" οι προσπάθειες να το παίξεις ανήξερος, αλλά τελευταία φορά που άκουσα τέτοια ρητορική δεινότητα ήταν στον παιδικό σταθμό. 😂 Κι εκεί, τότε, είχε ένα σκοπό, τουλάχιστον, λίγο παραπάνω φαγάκι, ρε αδερφέ. Όχι να γλύψουμε κανά κοκκαλάκι από τα ξεροκόμματα της MS. "Πήγαινε τώρα να δεις" μήπως το antivirus έτρεξε γιατί στα site που μπαίνεις όλη μέρα κυκλοφορούν διάφορα malware. Μη σου κλέψουν και τους κωδικούς από τον broker, τι θα γίνουν οι μετοχές της MS; Τι είπες; Δεν έχεις μετοχές; 😂 τα κειμενα του Σεφερλη στο Δελφιναριο εσυ τα γραφεις; 😄 Επεξ/σία 1 Ιουλίου από Odyss3us
MikeKata Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 1 minute ago, Odyss3us said: τα κειμενα του Σεφερλη στο Δελφιναριο εσυ τα γραφεις; Μπα, απλώς κάθε φορά προσαρμόζω το επίπεδο γλωσσικής πολυπλοκότητας στα όρια που απαιτούνται ανάλογα με το συνομιλητή μου. Μάλλον πρέπει να το απλοποιήσω κι άλλο... 😂 12 minutes ago, Odyss3us said: να δεις μη τυχον κανα ξεμπαρκο προτσες 4 hours ago, Odyss3us said: απο τους λαιφ κοουτς του γλυκου νερου πεσαμε τωρα και στους γκουρου των λειτουργικων που δινουν μαθηματα ζωης! 😄 4 hours ago, Odyss3us said: , εσυ κατσε να μετρας τα προτσες και τα θρεντς απο τα πισια σου μη τυχον σου κανει κανενα μεμορυ λικ κανενα ξεκαμπαρκο θρεντ
ScorpioX777 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, MikeKata είπε "Πήγαινε τώρα να δεις" μήπως το antivirus έτρεξε γιατί στα site που μπαίνεις όλη μέρα κυκλοφορούν διάφορα malware. Μη σου κλέψουν και τους κωδικούς από τον broker, τι θα γίνουν οι μετοχές της MS; Τι είπες; Δεν έχεις μετοχές; 😂 Mονο αυτο να εγραφες θα εφτανε... Επεξ/σία 1 Ιουλίου από ScorpioX777 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα