panagiotis1988 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 4 ώρες πριν, UnderZer0 είπε Δεν εχεις δει τον Rowan Attkinson σε δραματικο ρολο; Συγκρινεις την ταλενταρα με το παιδακι; 3 1
ScorpioX777 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, ckom26 είπε Η Lupita θα είναι η Αθηνά; Νόμιζα ότι ήταν στα γυρίσματα της Χιονάτης... Ως θεα που ειναι η Αθηνα μεταμορφωνεται σε οτι θελει... Επεξ/σία 3 Ιουλίου από ScorpioX777 1 1
elgol Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Μακαρι να διαψευσθω αλλά περιμενω πατατα σε πολλα επιπεδα 2 3
comfuzio Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 8 hours ago, 8051dt said: Τραβάει ο άλλος σε ΙΜΑΧ 75mm για να δούμε εμείς το teaser σε ποιότητα αντίστοιχη κλασικής μουσικής από μεγάφωνο πλανόδιου πωλητή... Ήταν από το temu το IMAX
Sablj Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 12 hours ago, poulinos said: Για να παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος το teaser trailer, θα πρέπει να επισκεφθεί τον κινηματογράφο και να δει το "Jurassic World Rebirth". Το teaser της "Οδύσσειας" θα προβάλλεται πριν από την έναρξη της νέας περιπέτειας του γνωστού franchise. ΚΛΑΙΩ τι αλλο θα σκεφτούν Κάτι πρέπει να κάνουν για να δει ο κόσμος το Jurassic World... 3 1
Agony Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Μόνο Θετικα θα μπορουσα να δω μια Ταινια σαν αυτη , ακομα και αν αλλαζουν κατι στην Μυθολογια το αποτελεσμα ειναι οτι αρκετος κόσμος θα το δει και αυτος που πραγματικα ενδιαφερεται θα κατσει να το ψαξει και να διαβασει για την Ελληνική Μυθολογια . Μου εκανε μεγαλη εντυπωση που οταν μιλαγα με πιτσιρικαδες στο εξωτερικό μου ελεγαν για ενα παιχνιδι assassin's creed odyssey που απο εκει ξεκίνησε η σπιθα τους για να μαθουν περισσοτερα. Οποτε κατα την γνώμη μου μονο καλο κανει , το αν η Αθηνα ειναι μαυρη ο Διας Κινέζος και η Αφροδίτη Μεξικανα γιατι ετσι ήθελε να το παρουσιασει ο καθενας εχει το ελεύθερο να το κανει απο εκει και περα ειναι στο χερι του καθενα να κατσει να διαβασει να δει να ερευνήσει και κατα επεκταση περα απο το πως ειναι η Αθηνα και ο Διας να μαθει και αλλα ομορφα πραγματα . Τι να πει και ο καημενος ο Ηρακλης που του έχουν αλλαξει τα φωτα σε 100 διαφορετικες εκδόσεις , αν καποιος γουσταρει θα κατσει να διαβασει και θα εχει την δική του αποψη. 1 1 1
Athoz Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Ο τιμωρός, ο αραχνάθρωπος και ο Μπόρν βγήκαν βαρκάδα. Μα τι κάστ είναι αυτό; Δεν μπορούσε να βρεί κάποιον λιγότερο γνωστό να μπεί στο ρόλο και να γίνει πιο πιστευτός; Αυτές τις φάτσες τις βλέπουμε παντού. 1
zazoum Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 14 hours ago, MikeGR7 said: Εχμ ναι, το ειδα... Κάποιοι ηθοποιοί πρεπει να διαλέξουν καριέρα, δε γίνεται απο κωμωδία να πηγαινεις σε δακρυβρεχτα. Π.χ. τωρα ειδα το Holland να κλαψουριζει και σορρυ αλλα γελασα. Γίνεται αυτό και με επιτυχία. Ο Λεσλι Νιλσεν με το Airplane έγινε κωμικός. Πριν επαιζε δραματικους ρολους. Δεν ξέρω αν θυμαστε ένα με ζόμπια horror.
ethereum Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) το trailer δεν εκπλήσσει καθόλου , η γνωστή θαμπή και θολή φωτογραφία των ταινιών του Νόλαν , φτωχοί διάλογοι , το συγκεχυμένο σενάριο με αναρίθμητα πίσω μπρος flashback που ο θεατής θα πρέπει να κατανοήσει , η γυναίκα πάντα ένα διακοσμητικό στοιχείο και σε ένα δευτερεύοντα ρόλο , οι εμμονές του με τις επιλογές των ηθοποιών , η Οδύσσεια θα είναι μια κουραστική ταινία διανθισμένη με τους γνωστούς Νολανισμούς . Επεξ/σία 3 Ιουλίου από ethereum 1
stats72 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 16 ώρες πριν, konstantinos77g είπε Αν ήταν ομοφυλόφιλος θα τον παρουσιάσουν ετερόφυλο επειδή το θες εσύ... Ότι να'ναι!! 😂😂 PS: No hate 😉 Μάλλον έχεις να δεις χρόνια μία ταινία ή σειρά, επειδή το ανάποδο γίνεται τα τελευταία χρόνια. Και θα κάνουν τον μαύρο άσπρο επειδή το θέλω εγώ και την γυναίκα άνδρα, Ότι να'ναι και PS no hate, άς γελάσω 1 1
MaxHeadroom_2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Zendaya Lupita Nyong'o και Corey Hawkins ??? χαχαχα ακόμα ένα blackwashing σκουπίδι 15 ώρες πριν, paredwse είπε Ως τι άλλο μπορείς να το δεις; Ως ντοκυμαντέρ; Γιατί, υπήρξε πραγματικά η ιστορία στην Ιλιάδα και στην Οδύσσεια; εσύ γνωρίζεις ότι δεν υπήρξε; από που; ο Σλήμαν ανακάλυψε την Τροία ακολουθώντας τις οδηγίες του Ομήρου από την Ιλιάδα Επεξ/σία 3 Ιουλίου από MaxHeadroom_2023 1 1
MikeGR7 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 2 ώρες πριν, zazoum είπε Γίνεται αυτό και με επιτυχία. Ο Λεσλι Νιλσεν με το Airplane έγινε κωμικός. Πριν επαιζε δραματικους ρολους. Δεν ξέρω αν θυμαστε ένα με ζόμπια horror. Οτι γίνεται, γίνεται. Με επιτυχία, είναι αμφίβολο... Αυτο σχολιασα. Ο Holland δεν πείθει, προσωπικη αποψη ειναι.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουλίου Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 1 hour ago, MaxHeadroom_2023 said: [...] εσύ γνωρίζεις ότι δεν υπήρξε; από που; ο Σλήμαν ανακάλυψε την Τροία ακολουθώντας τις οδηγίες του Ομήρου από την Ιλιάδα Μάλλον έχουμε πρόβλημα αντίληψης ή κατανόησης απλού κειμένου. Άλλο εάν υπήρξε ή όχι η Τροία κι άλλο η ιστορία της Ιλιάδας και της Οδύσσειας. Επιπλέον, αυτός που στην ουσία "τοποθέτησε" γεωγραφικά την Τροία στον Λόφο Ισαρλίκ είναι ο βρετανός ερασιστέχνης αρχαιολόγος Frank Calvert - στα αχνάρια αυτού 'βάδησε' ο Σλήμαν, ο οποίος ήταν ισχυρότερος οικονομικά και έκανε τις εκσκαφές. Ας προσέχουμε λοιπόν τι γράφουμε και (κυρίως) τι διαβάζουμε. 2 2 1
Dr_Pepper Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 37 λεπτά πριν, Agony είπε Μου εκανε μεγαλη εντυπωση που οταν μιλαγα με πιτσιρικαδες στο εξωτερικό μου ελεγαν για ενα παιχνιδι assassin's creed odyssey που απο εκει ξεκίνησε η σπιθα τους για να μαθουν περισσοτερα. Αν και το έχω στην συλλογή μου εδώ και χρόνια δεν το έχω παίξει (πλέον αγοράζω παιχνίδια για να ξεγελάω τον εαυτό μου ότι ειμαι ακόμη gamer /δεν μεγάλωσα ) Απο πλάνα που βλέπω απο το διαδίκτυο πάντως (και απο πράματα που άκουσα τον καιρό που σκεφτόμουν αν θέλω να το αγοράσω ή όχι) έιναι αρκετά βασισμένο ιστορικά (σίγουρα θα παρεκκλίνει για λόγους παιχνιδιού πχ δεν υπάρχει γνωστός δολοφόνος της αρχαιότητας στην Αίγυπτο εκείνη την εποχή αλλα σε γενικά πλαίσια μου φαίνεται εντάξει) Πχ δεν ειναι όλα γρκι και άσρπα/μαύρα έχει χρώμα (παρατήρησε και τα αγάλματα ειναι βαμμένα μέχρι και το δέρμα του σώματος έτσι ήταν κανονικά τότε απλά ξέβαψαν με τους αιώνες γιαυτό αυτά που βλέπεις στα μουσεία ειναι απλά το χρώμα που έχει το μάρμαρο που χρησιμοποιήθηκε για την δημιουργία τους) πχ γρήγορo google Βέβαια ήταν ακόμη πιο πολύχρωμη η αρχαιότητα (Εδώ μονο μπλέ και χρυσό βλέπουμε στα σκαλιά κτλ) αλλά τεσπα αρκετά κοντά. Σχετικά οκ και ενδηματολογικά Χρώματα δηλαδή και γενικό στύλ (βέβαια δεν είχαμε τίποτα στα χέρια αλλά για να ειναι κούλ ο χαρακτήρας αριστερά έχει... οκ) και όχι μαύρη δερμάτινη πανοπλία (βέβαια η μεταλλική ήταν σπάνια αλλά και πάλι υπήρχαν σίγουρα κάποιοι με αυτή ) Καθώς επίσης πολλά απο τα πρόσωπα στο παιχνίδι ήταν υπαρκτά πρόσωπα κατα την περίοδο του πελοποννησιακού πολέμου, + το back story του καθενός σχετικά παρόμοιο με τα ιστορικά δεδομένα. Εκεί που θέλω να καταλήξω ότι μέχρι στιγμή φαίνεται ακόμη και ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ να ειναι αρκετά πιο ακριβές ιστορικά σε σχέση με μια ταινία εκατομμυρίων.... 2
bazzil Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Θεωρώ ως καλύτερη οδύσσεια αυτή με τον Kirk Douglas. Την είχα δει στην τρίτη δημοτικού και ήταν πραγματικά υπέροχο να βλέπω όλα αυτά που διάβαζα στο βιβλίο της ιστορίας τότε μπροστά μου και ήταν σαν να ήμουν κι εγώ εκεί... Αυτό θα δείξει. Έχει αποκλίσεις, αλλα ενδυματολογικά, η εικόνα που έχει ο ξένος τους αρχαίους Έλληνες τους είναι με περικεφαλαία και πανοπλία Επεξ/σία 3 Ιουλίου από bazzil 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα