Hal9000 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Το εντυπωσιακό μοντέλο δημιουργίας βίντεο της Google, Veo 3, είναι πλέον διαθέσιμο για τους συνδρομητές Gemini Pro, προσφέροντας τη δυνατότητα δημιουργίας βίντεο τριών βίντεο ημερησίως. Το τελευταίο μοντέλο δημιουργίας βίντεο της Google, το Veo 3, είναι πλέον διαθέσιμο για τους χρήστες του Gemini AI Pro σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων της Ελλάδας, με μηνιαίο κόστος €22,99. Το Veo 3 αποτελεί διάδοχο των προηγούμενων μοντέλων δημιουργίας βίντεο της Google. Σύμφωνα με την Google, το σύστημα έχει εκπαιδευτεί σε εκατομμύρια βίντεο του YouTube και μπορεί να δημιουργήσει ρεαλιστικά βιντεοκλίπ βάσει προτροπών κειμένου. Το εργαλείο δεν είναι δωρεάν, όμως οι χρήστες μπορούν να πειραματιστούν με αυτό χωρίς κόστος χρησιμοποιώντας πιστώσεις Google Cloud. Οι χρήστες του Gemini Pro αποκτούν πρόσβαση σε τρεις δημιουργίες βίντεο ανά ημέρα. Το όριο αυτό ανανεώνεται καθημερινά, επιτρέποντας στους συνδρομητές να παράγουν νέο περιεχόμενο τακτικά. Μετά την επίτευξη του ημερήσιου ορίου, οι χρήστες επιστρέφουν στο Veo 2 του οποίου όμως η ποιότητα υπολείπεται σημαντικά σε σχέση με τη νεότερη έκδοση. Το Veo 3 είναι άμεσα διαθέσιμο μέσα από την web έκδοση του Gemini στη διεύθυνση gemini.google.com, ενώ για την ώρα δεν έχει ενεργοποιηθεί στην εφαρμογή του Gemini για iPhone και Android κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα. Η Google εργάζεται εντατικά τους τελευταίους μήνες για τη βελτίωση της τεχνολογίας δημιουργίας βίντεο, με την εταιρεία να ανταγωνίζεται με άλλα παρόμοια εργαλεία, συμπεριλαμβανομένου του Sora της OpenAI. Η πολύ σημαντική διαφορά είναι ότι το Veo 3 μπορεί να δημιουργήσει κλιπ διάρκειας έως οκτώ δευτερολέπτων, συμπεριλαμβανομένου ήχου και ομιλίας σε πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων και των ελληνικών. View full article
tolstoy Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Επιτέλους θα γίνω κι εγώ ψηλός, ξανθός, σωματαράς, γαλανομάτης με φτερά. 3 8
Huruduru Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, MetroStar είπε Θα πήξουμε στην ΑΙ σαβούρα σε όλα τα social. Ναι γιατί τα Social μέχρι τώρα ήταν η επιτομή του ποιοτικού περιεχομένου και ήρθε η τεχνητή νοημοσύνη να το καταστρέψει 4 1 9
MSc CCDSP Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Μόλις τώρα, Huruduru είπε Ναι γιατί τα Social μέχρι τώρα ήταν η επιτομή του ποιοτικού περιεχομένου και ήρθε η τεχνητή νοημοσύνη να το καταστρέψει Όμως προς το παρόν περιορίζονταν τα fake στα λόγια. Τώρα θα έχουν και «αποδείξεις» για τις παπαριές τους... 3
zazoum Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 41 minutes ago, Hal9000 said: Το εντυπωσιακό μοντέλο δημιουργίας βίντεο της Google, Veo 3, είναι πλέον διαθέσιμο για τους συνδρομητές Gemini Pro, προσφέροντας τη δυνατότητα δημιουργίας βίντεο τριών βίντεο ημερησίως. Το τελευταίο μοντέλο δημιουργίας βίντεο της Google, το Veo 3, είναι πλέον διαθέσιμο για τους χρήστες του Gemini AI Pro σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων της Ελλάδας, με μηνιαίο κόστος €22,99. Το Veo 3 αποτελεί διάδοχο των προηγούμενων μοντέλων δημιουργίας βίντεο της Google. Σύμφωνα με την Google, το σύστημα έχει εκπαιδευτεί σε εκατομμύρια βίντεο του YouTube και μπορεί να δημιουργήσει ρεαλιστικά βιντεοκλίπ βάσει προτροπών κειμένου. Το εργαλείο δεν είναι δωρεάν, όμως οι χρήστες μπορούν να πειραματιστούν με αυτό χωρίς κόστος χρησιμοποιώντας πιστώσεις Google Cloud. Οι χρήστες του Gemini Pro αποκτούν πρόσβαση σε τρεις δημιουργίες βίντεο ανά ημέρα. Το όριο αυτό ανανεώνεται καθημερινά, επιτρέποντας στους συνδρομητές να παράγουν νέο περιεχόμενο τακτικά. Μετά την επίτευξη του ημερήσιου ορίου, οι χρήστες επιστρέφουν στο Veo 2 του οποίου όμως η ποιότητα υπολείπεται σημαντικά σε σχέση με τη νεότερη έκδοση. Το Veo 3 είναι άμεσα διαθέσιμο μέσα από την web έκδοση του Gemini στη διεύθυνση gemini.google.com, ενώ για την ώρα δεν έχει ενεργοποιηθεί στην εφαρμογή του Gemini για iPhone και Android κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα. Η Google εργάζεται εντατικά τους τελευταίους μήνες για τη βελτίωση της τεχνολογίας δημιουργίας βίντεο, με την εταιρεία να ανταγωνίζεται με άλλα παρόμοια εργαλεία, συμπεριλαμβανομένου του Sora της OpenAI. Η πολύ σημαντική διαφορά είναι ότι το Veo 3 μπορεί να δημιουργήσει κλιπ διάρκειας έως οκτώ δευτερολέπτων, συμπεριλαμβανομένου ήχου και ομιλίας σε πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων και των ελληνικών. View full article Ναι... Ιαπωνέζα_Λαϊκή_Παντόφλα_Δώρο_.mp4 2 9
mirrage Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 14 λεπτά πριν, emperor4her είπε Μωρέ πλέον δεν ξέρεις τι είναι αληθινό και τι όχι..😢 Ξέρεις. Αν παρατηρείς λεπτομέρειες φαίνεται. Οι γέροι όμως δεν σκαμπάζουν μία... 4
SeaLion Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την χρησιμότητα αυτής της υπηρεσίας για το "γενικό" κοινό; Όχι να έχεις διαφημιστική, στούντιο παραγωγής κτλ. (που το "3 μικρά βίντεο τη μέρα" δεν εξυπηρετούν και σε τίποτα) Οκ, θα παίξουν όλοι, θα χαρούν λίγο με σουρεαλιστική σαβούρα, μετά τι; Μόνο παραπληφόρηση από επιτήδειους και παραπλάνηση από influencers? PS: Το Γκούγκαν Βέο Θρι στο instagram post σας τι είναι; 😂 1
Therempant Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 8 λεπτά πριν, SeaLion είπε Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την χρησιμότητα αυτής της υπηρεσίας για το "γενικό" κοινό; Όχι να έχεις διαφημιστική, στούντιο παραγωγής κτλ. (που το "3 μικρά βίντεο τη μέρα" δεν εξυπηρετούν και σε τίποτα) Οκ, θα παίξουν όλοι, θα χαρούν λίγο με σουρεαλιστική σαβούρα, μετά τι; Μόνο παραπληφόρηση από επιτήδειους και παραπλάνηση από influencers? PS: Το Γκούγκαν Βέο Θρι στο instagram post σας τι είναι; 😂 Εχεις δει το engagement που εχουν τετοια βιντεο στα σοσιαλ? Απιστευτα νουμερα, και ουσιαστικα χωρις κοπο, ενα κειμενακι γραφεις και ποσταρεις... 1
zazoum Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 9 minutes ago, SeaLion said: Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την χρησιμότητα αυτής της υπηρεσίας για το "γενικό" κοινό; Όχι να έχεις διαφημιστική, στούντιο παραγωγής κτλ. (που το "3 μικρά βίντεο τη μέρα" δεν εξυπηρετούν και σε τίποτα) Οκ, θα παίξουν όλοι, θα χαρούν λίγο με σουρεαλιστική σαβούρα, μετά τι; Μόνο παραπληφόρηση από επιτήδειους και παραπλάνηση από influencers? PS: Το Γκούγκαν Βέο Θρι στο instagram post σας τι είναι; 😂 Ιαπωνέζα_Λαϊκή_Παντόφλα_Δώρο__4.mp4 2 23
zazoum Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 12 minutes ago, Zengar Zombolt said: Εγω περιμενω τις πρωτες τσοντες !!! περιμένεις τόση ώρα να σου απαντήσω με βίντεο, ε; 😛 8
nepomuk Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 54 λεπτά πριν, tolstoy είπε Επιτέλους θα γίνω κι εγώ ψηλός, ξανθός, σωματαράς, γαλανομάτης με φτερά. Σπαλιαρας .... wannabe 2
oldnew Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 1 hour ago, SeaLion said: Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την χρησιμότητα αυτής της υπηρεσίας για το "γενικό" κοινό; Όχι να έχεις διαφημιστική, στούντιο παραγωγής κτλ. (που το "3 μικρά βίντεο τη μέρα" δεν εξυπηρετούν και σε τίποτα) Οκ, θα παίξουν όλοι, θα χαρούν λίγο με σουρεαλιστική σαβούρα, μετά τι; Μόνο παραπληφόρηση από επιτήδειους και παραπλάνηση από influencers? PS: Το Γκούγκαν Βέο Θρι στο instagram post σας τι είναι; 😂 Είναι χρήσιμο σε αυτους που το χρειάζονται. Πχ ενας youtuber αντι να λεει κατι και να δείχνει άσχετα, μπορει να φτιάξει και το ανάλογο βιντεο. Μονο πολύ ακριβά καναλια μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο. Εγω πχ που ενα απο τα χόμπι μου είναι και να γράφω μουσική με ai, τωρα μπορώ να φτιάξω και τα ανάλογα βιντεοκλιπ. Έχει άλλη μια εφαρμογή η google, νομίζω flow λέγεται αν θυμάμαι και εκει σου δίνει πολύ περισσότερα βιντεο την ημέρα αν είσαι pro συνδρομητης. Επειδή το είχα δοκιμάσει πάντως πριν κανα 2 βδομάδες, δεν είχα τοσο καλα αποτελέσματα σαν αυτά που διαφημίζουν, αλλα με τον καιρό θα φτιάξει λογικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα