Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
On 14/07/2025 at 23:28, sattack said:

Βρε παιδιά, τι γράφετε για κλειδιά? 

Αφού εντελως δωρεαν (και πανευκολα) ενεργοποιουνται και τα windows και το office 365 με το activation script που ειναι γραμμένο στο GitHub (το οποιο ανήκει στη Microsoft...)

Για να ειναι crystal clear.. το Github ανήκει στην MS.
Το activation script που αναφέρεται στο παρόν thread ΔΕΝ ειναι approved από την MS και μιλάμε για μια open source λύση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kapws είπε

Για να ειναι crystal clear.. το Github ανήκει στην MS.
Το activation script που αναφέρεται στο παρόν thread ΔΕΝ ειναι approved από την MS και μιλάμε για μια open source λύση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ε, ναι! Δεν ειπα ποτέ οτι ειναι "approved".  Είπα οτι μαλλον κανει τα στραβά μάτια η MS! (Αφού της ανήκει το GitHub, θα μπορούσε να είχε κατεβάσει τη σελίδα). 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς είναι "παράνομη" η μέθοδος αν και όπως έχει αναφερθεί έχει χρησιμοποιηθεί και από τεχνικούς της μικρομαλακής.

Μεταξύ σπασμένου, κλειδιά από θείους, σπαστήρια κλπ μάλλον είναι καλύτερη η συγκεκριμένη μέθοδος. Τουλάχιστον έτσι είχα καταλάβει όταν είχα διαβάσει τι ακριβώς κάνει και πως τα ενεργοποιεί. + ότι δεν χρειάζεται να κατεβάσει απολύτως τίποτα. Απλά μία εντολή στο terminal των windows τρέχεις και voila.

Αμφιβάλλω ότι η εταιρεία πρόκειται να ασχοληθεί με φυσικά πρόσωπα. Νομίζω ποτέ δεν το έκανε και εννοείται πως αυτός είναι ο λόγος που τα windows-office έχουν τέτοια ποσοστά χρήσης.

Άρα

1) Άμα έχει κάποιος την οικονομική άνεση να αγοράσει μία άδεια windows-office τότε ας τα αγοράσει

2) Άμα κάποιος δεν έχει την οικονομική άνεση τότε η μέθοδος mas είναι ο πιο απλός και σίγουρος τρόπος.

Βέβαια το ποστ αναφέρεται σε παλιά pc που η μικρομαλακή μας τα χαλάει λίγο τελευταία. Σε αυτά τα pc τότε γίνεται μονόδρομος η χρήση rufus-mas εφόσον κάποιος επιθυμεί να έχει την τελευταία έκδοση των windows. Αλλιώς κάθεται στα αυγά του με το λειτουργικό σύστημα που ήδη έχει και όλα κομπλέ. Κατά 99.9% δεν πρόκειται να έχει κανένα πρόβλημα. Δεν έχει στο μάτι του τον μπάμπη από την καλλιθέα και τη γεωργίτσα από το μενίδι ο κάθε χάκερ..

Επεξ/σία από Pansp32
  • Like 1
Δημοσ.
On 15/07/2025 at 10:49, kaykis27 said:

Άραγε σε laptop (15ετιας) με Intel core 2 duo 🫣 μπορεί να γίνει κάτι;  (Ίσα ίσα για ίντερνετ το έχω και για να μην πεταχτεί)

το web ειναι το προβλημα οχι τα win η τα Linux ειναι πολυ βαρυ πλεον 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, fasmatikos είπε

Και προς τα εδώ άμα και όταν μπορέσεις.... 

Στο έχω στείλει με private massage.

Θα το έβαζα στο νήμα αλλά δεν ξέρω εάν επιτρέπεται 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, george1994 είπε

Στο έχω στείλει με private massage.

Θα το έβαζα στο νήμα αλλά δεν ξέρω εάν επιτρέπεται 

Μήπως μπορείς να στείλεις και εδώ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή διαβάζω διάφορα, να παραθέσω την προσωπική μου εμπειρία.

Η ίδια η Microsoft όταν είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με την ενεργοποίηση των win10 μου πρότεινε την ενεργοποίηση μέσω MAS. Μάλιστα ο τεχνικός της MS που μιλούσα με καθοδήγησε βήμα - βήμα στην ενεργοποίηση (αφού υποτίθεται ήμουν άσχετος).

Πρόκειται για pc πελάτη που είχε γίνει αναβάθμιση ψηφιακά από win 7 σε 10-άρια . 

Επεξ/σία από afm
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...