tsouts Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Να ζητησεις νεα μηχανηματα απο την διοικηση για να μην ακους γκρινιες απο τους χρηστες Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από tsouts
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, gamer_z είπε Στα περισσότερα μηχανήματα που βάζω 11ρια με USB, γιατί λέει ότι δεν υποστηρίζονται, το περιβάλλον είναι πολύ αργό. Πχ. i3 5η γενιά με 4 ή και 8gb ram. 6 ώρες πριν, Doubt είπε Και σε i5 5ης γενιάς αργό είναι το σύστημα, όχι όμως πολύ πιο αργό από τα 10αρια. Πιστεύω χρειάζεται SSD αντί του HDD για να έχεις αποδεκτές επιδόσεις. i5-2520M με 8gb ram ανοιχτά 3 - 4 προφίλ chrome, excel, windows mail, δεν κολλάει τίποτα σε γενικές γραμμές. 2
Doubt Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 48 λεπτά πριν, zio10 είπε i5-2520M με 8gb ram ανοιχτά 3 - 4 προφίλ chrome, excel, windows mail, δεν κολλάει τίποτα σε γενικές γραμμές. Τυχερός είσαι, το δικό μου (που λέει ο λόγος, αυτό που χειρίζομαι τέλος πάντων) έχει μόνο 4gb ram και hdd. Κολλάει δύσκολα το λες.. αργεί όμως χαρακτηριστικά. 1
>>Morpheus>> Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Doubt είπε Τυχερός είσαι, το δικό μου (που λέει ο λόγος, αυτό που χειρίζομαι τέλος πάντων) έχει μόνο 4gb ram και hdd. Κολλάει δύσκολα το λες.. αργεί όμως χαρακτηριστικά. Οι HDD για OS Drive, οριακά μεχρι τα Windows 8... Χωρις ssd πλεον ειναι αδιανοητο! Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου από >>Morpheus>> 3
Aris_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου On 23/09/2025 at 19:04, >>Morpheus>> said: Οι HDD για OS Drive, οριακά μεχρι τα Windows 8... Χωρις ssd πλεον ειναι αδιανοητο! και absolute min 8gb ram 1
zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Με ssd και 8gb ram κάνεις πολλές δουλειές με μηχανήματα που πολλοί θεωρούν άχρηστα και τα πετάνε ή τα χαρίζουν. Δεν έχουμε καταλάβει ότι ειδικά μηχανήματα των τελευταίων 10-12 χρόνων έχουν πολλές δυνατότητες ακόμα και σήμερα, δυνατότητες που δεν εξαντλούμε καν. Το ίδιο ισχύει και για τα κινητά σε ένα βαθμό αλλά για συσκευές ελαφρώς πιο σύγχρονες. (Πχ κάνω τα πάντα χωρίς κολλήματα με galaxy note 9, κινητό που κυκλοφόρησε to 2018!! ).
pp6210 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) .....μεταφερθηκε στο win10..... Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από pp6210 1
sattack Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Επειδή εγώ άνοιξα αυτο το thread για να βοηθήσω απλούς χρήστες να αναβαθμίσουν τα 10 σε 11, πιστεύω οτι τέτοιες συζητήσεις για LTSC κλπ δεν ανήκουν εδώ. Είναι off topic και μπερδεύουν τον απλο κοσμο. Γράψτε στο θέμα των win10 ή ανοίξτε νέο thread παρακαλώ.
pp6210 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 45 λεπτά πριν, sattack είπε Επειδή εγώ άνοιξα αυτο το thread για να βοηθήσω απλούς χρήστες να αναβαθμίσουν τα 10 σε 11, πιστεύω οτι τέτοιες συζητήσεις για LTSC κλπ δεν ανήκουν εδώ. Είναι off topic και μπερδεύουν τον απλο κοσμο. Γράψτε στο θέμα των win10 ή ανοίξτε νέο thread παρακαλώ. εντάξει φίλε μου το μετέφερα, αν και πιστέυω οτι δεν είναι off topic, μιλάει για τρόπους να κρατήσουμε παλιά μηχανήματα σε σύγχρονα win και οι εκδόσεις ltsc είναι ένας τρόπος...'ηδη συζητήθηκε 2-3 σελίδες πιο πίσω....
sattack Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Στις 19/9/2025 στις 11:43 ΠΜ, sattack είπε Οκ, τοτε ισως καλυτερα κάποιος admin να χωρίσει τα ποστ που αναφέρονται σε αυτη την ειδική περιπτωση για win10 LTSC, γιατί ειναι κατι τελείως διαφορετικό απο το αρχικό ποστ που έκανα για να βοηθήσω τους απλούς χρήστες να μεταβούν σε win11. Ναι, και το είχα ξαναγράψει και δυστυχώς συνεχίστηκε. Οι απλοί χρήστες που εχουν ξεμείνει με παλιά μηχανήματα που η Microsoft δεν τους επιτρέπει να πάνε σε 11, δεν εχουν τιποτα να κερδίσουν απο αυτες τις συζητήσεις για LTSC. Είναι τελείως άλλο εξειδικευμένο θεμα.
george1994 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εαν κάποιος moderator μπορεί, ας μεταφέρει ότι έχω γράψει σε ένα νέο thread για να βοηθηθούν οι χρήστες Win 10, διαφορετικά να διαγράψω τα posts μου από το παρόν thread του sattack και να μείνει ξεκάθαρα μόνο για Win 11. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από george1994
greekparot Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Καλησπερα στην παρεα. Εχω ενα παλιο λαπτοπ sony vaio με 4 gb RAM και 500gb ssd. Επισυναπτω και στοιχεια του επεξεργαστη. Επανω εχει τα γνησια windows 10 home. Μπορει να μου πει καποιος που εχει εμπειρια αν με τον συγκεκριμενο επεξεργαστη μπορω να βαλω και εγω τα windows 11;
Mr_Terror Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 13 λεπτά πριν, greekparot είπε Καλησπερα στην παρεα. Εχω ενα παλιο λαπτοπ sony vaio με 4 gb RAM και 500gb ssd. Επισυναπτω και στοιχεια του επεξεργαστη. Επανω εχει τα γνησια windows 10 home. Μπορει να μου πει καποιος που εχει εμπειρια αν με τον συγκεκριμενο επεξεργαστη μπορω να βαλω και εγω τα windows 11; Ναι μπορεις. 1
dpolal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 23 λεπτά πριν, greekparot είπε Καλησπερα στην παρεα. Εχω ενα παλιο λαπτοπ sony vaio με 4 gb RAM και 500gb ssd. Επισυναπτω και στοιχεια του επεξεργαστη. Επανω εχει τα γνησια windows 10 home. Μπορει να μου πει καποιος που εχει εμπειρια αν με τον συγκεκριμενο επεξεργαστη μπορω να βαλω και εγω τα windows 11; Από τι στιγμή που έχεις επάνω W10 μπορεί να πάρει και τα 11 με τα ανάλογα bypass hacks. Το θέμα είναι πως με 4GB RAM δεν υπάρχει περίπτωση να δεις προκοπή, ακόμα και στα 10ρια θα ψιλοσέρνεται πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα