Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, archer100 είπε

Το απλος ανθρωπος μαλλον ητανε λαθος. Αντικαταστησε το με μη-δημοσιογραφο. Διοτι οι περισσοτεροι στρεαμερς ειναι ειδικοι σε αυτο που κανουν, πχ μουσικος, sand artist, τραγουδιστης, ποδηλατης, ψαρρας, DJ, γκειμερ, προγραμματιστης, ζωγραφος, κλπ ακομα και απλοι ταξιδευτες. Καποτε για να δεις καποιον μουσικο, επρεπε να ειναι καλεσμενος σε εκπομπη με παρουσιαστη που συχνα ητανε δημοσιογραφος, διασημος καλλιτεχνης, κλπ. Σημερα ο καθενας που εχει να δειξει κατι, μπορει να ανοιξει την καμερα του κινητου του και να τον δει οποιος θελει, χωρις να χρειαζεται μεσαζοντες, σπρωξιμο, γλυψιμο κλπ.

Υπαρχει στρεαμερ φορτηγατζου απο Βελγιο που εχει 3000 viewers την ωρα που δουλευει, και μεσα σε 20 μερες εχει παει απο τις 9.5Κ ακολουθους στους 38Κ. Απλως ανοιγει την καμερα του κινητου της την ωρα που οδηγαει 8 ωρες στους δρομους του Βελγιου. Καποτε επρεπε να εισαι ο Ευτυχης Μπλετσας για να εκπεμπεις τετοιο υλικο. 3000 για αρχη, σε μερικα χρονια μπορει να εχε 50Κ οταν το twitch μεγαλωσε κι αλλο. Επιπεδα εκπομπης Αυτια, Παπαδακη, Κουσουλου, κλπ

μαζί σου σε αυτά

στην απαντηση μου είχα στο μυαλό μου "σχολιαστές ειδήσεων" που παριστάνουν τους δημοσιογραφους και "ανθιζουν" στο youtube

Επεξ/σία από somt
  • Like 2
  • Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ 22-23 το βράδυ και αυτό αν τύχει , ειδήσεις κλπ είναι τραγικές απλά , πχ σταρ με την μούμια να προλογει το θέμα και μετά να αρχίζει μουσική ροκ με συνοδεία σειρήνας κλπ και μετά να αρχίζουν τα κλισέ που έχουμε βαρεθεί να ακούμε κλπ..μακρυά.

Έχω αφαιρέσει τον ΣΚΑΪ εδώ και χρόνια από την tv λόγο άθλιας προπαγάνδας , εμετικων παρουσιαστών και τραγικού προγράμματος γενικα( πχ big brother ).

Ενημερώση από πολλά και διάφορα site όλων των φασμάτων με πάρα πολύ φίλτρο. Αν και τελευταία με έχουν κουράσει όλα και έχω ρίξει πολλά Χ.

• Like 6
Δημοσ.
2 ώρες πριν, somt είπε

Και κανάλια στο youtube που σου λένε όσα σου αρέσει να ακούς (echo chamber) νομίζοντας ότι κάτι κατάφερες. Απλά αντί να σε χαζεύει η τηλεόραση τώρα σε χαζεύει το youtube.

Με λίγα λόγια έκλεισες την τηλεόραση και άνοιξες... την τηλεόραση.

Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα σε μικρότερη οθόνη με κάποιον που κάτι λέει.

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό, δεν το σκέφτηκα. Πολλοί έχουν πέσει σε αυτή την λούπα, κλείνουν την τηλεόραση δήθεν ως αντίσταση στο σύστημα και πάνε youtube με ψεκ καναλια.

Ευτυχώς δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Βέβαια έχω κανάλι στο youtube έχοντας σηκώσει πολλά video. Από κανάλια, ασχολιομουν παλια με κάποιους youtubers αλλά επειδή σιχάθηκα διαφορα πράγματα που συνέβαιναν με όλους αυτούς, τους έκοψα και δεν πέφτω σε αυτή την παγίδα πλέον. Τελευταία έβλεπα το κανάλι ενός Ελληνα που ασχολείται με το mukbang, αλλά επειδή δεν έχω δει ποτέ στην ζωή μου τόσο αξιολυπητη και καταθλιπτική προσωπικότητα που ο χρόνος ζωής του είναι μετρημένος, το έκοψα. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Μιλάμε για κατάργηση της συσκευής ή κάποιων καναλιών/προγραμμάτων;

Όπως και στο κινητό μπορείς να βλέπεις κάτι αξιόλογο και εποικοδομητικό ή να τρως σανό, έτσι και στην τηλεόραση.

Αν κάποιος θέλει να καταργήσει καθολικά την τηλεόραση, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιεί και τις υπόλοιπες συσκευές ανάλογα, όχι να διαβάζει άθλια άρθρα σε σκουπιδοsites στο κινητό. Διαφορετικά κάνει μια τρύπα στο νερό.

Γενικά νομίζω καθόλου τηλεόραση στο σπίτι έχουν συνήθως άτομα ανώτερου επιπέδου, που προτιμούν να διαβάζουν βιβλία.

Προσωπικά, έχω τηλεόραση γιατί βλέπω κυρίως ταινίες και σειρές, που εγώ θεωρώ αξιόλογες.

Εννοώ ότι δεν την έχω ανοίξει σχεδόν καθόλου τον τελευταίο μήνα, μονο -2-3 λεπτά από δύο φορές πήγα να δω ειδήσεις και την έκλεισα άμεσα γιατί δεν άντεξα. Τώρα την έχω βγάλει και από την πρίζα. 

Απλα δεν μου αρέσει πλέον να μαθαίνω και να ακούω την επικαιρότητα. Το μόνο που κάνω είναι να κοιτάω συγκεντρωτικα τίτλους συμβάντων και ειδήσεων μεσα στο google και αν κάτι με ενδιαφέρει θα κλικαρω να το διαβάσω. 

• Like 2
Δημοσ.

Τηλεόραση γενικά δεν βλέπω, κάποιες παλιές ελληνικές ταινίες μπορεί να χαζεψω, ποιο πολύ παίζω με υβριδική τηλεόραση γιατί παρακολουθούμε κάποιες αξιόλογες σειρές. 

• Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, alex84 είπε

Μόνο ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ 22-23 το βράδυ και αυτό αν τύχει , ειδήσεις κλπ είναι τραγικές απλά , πχ σταρ με την μούμια να προλογει το θέμα και μετά να αρχίζει μουσική ροκ με συνοδεία σειρήνας κλπ και μετά να αρχίζουν τα κλισέ που έχουμε βαρεθεί να ακούμε κλπ..μακρυά.

Έχω αφαιρέσει τον ΣΚΑΪ εδώ και χρόνια από την tv λόγο άθλιας προπαγάνδας , εμετικων παρουσιαστών και τραγικού προγράμματος γενικα( πχ big brother ).

Ενημερώση από πολλά και διάφορα site όλων των φασμάτων με πάρα πολύ φίλτρο. Αν και τελευταία με έχουν κουράσει όλα και έχω ρίξει πολλά Χ.

Όλα τα δελτία τρομολαγνεια στο full. Αναφέρουν πολλά πράγματα που δεν αφορούν τον μέσο πολίτη, στενάχωρα συμβάντα ως επί το πλείστον. Μόνιμη πρόκληση ανουσιας βαβούρας μέσα στο κεφάλι σου.... 

Δημοσ.

Αν ήμουν μόνο εγώ στο σπίτι, η τηλεόραση δεν θα άνοιγε ποτέ. Ή δεν θα υπήρχε.

αν κι έχω και συνδρομητικά, cosmote και f1. Για κάποια αθλητικά είναι οκ, από ταινίες δυστυχώς όλο οι ίδιες και σπάνια κάτι που να θέλω πολύ να δω. Σειρές δεν βλέπω κι απορω με όσους κάθονται όλο το σ/κ και βλέπουν έναν ολόκληρο κύκλο.

Ειδησεις, εκπομπές διαφόρων ειδών με πάνελ κλπ, ούτε λόγος να δω.

Βλεπω όμως αρκετά YouTube και με καλύπτει και από ψυχαγωγία και από ενημέρωση, όχι ειδήσεις, γενικά, και από γυμναστική!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι πότε σταμάτησα να κοιτάζω κανάλια γενικός.  Η τηλεόραση στο σπίτι ανοίγει μόνο και μόνο αποκλειστικά για συνδρομητικές εφαρμογές με ταινίες, κινούμενα σχέδια τα μικρά και καμιά εκπομπή.  Το fb το έχω σβήσει εδώ και πολλά χρόνια. Tik tok και Instagram έχω αλλά κι αυτά που και που μπαίνω και βλέπω τίποτα κατασκευές που φτιάχνουν κάποιοι μιας και πιάνουν τα χέρια μου  και μου αρέσει να φτιάχνω διάφορα πράγματα. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Πλησιάζει σχεδόν ένας μήνας στον οποίον δεν έχω ανάψει καθόλου την τηλεόραση του σπιτιού. Το τελευταίο εξάμηνο ξεκίνησα σιγά σιγά να περιορίζω την τηλεόραση, μέχρι που σταμάτησα να την ανάβω εντελώς. Πλέον την έβγαλα και από την πρίζα για να μην καταναλώνει από το stand by. 

Τα τελευταία χρόνια έβλεπα καθημερινά 2-3 δελτία ειδήσεων και κανένα reality.

Εννοεις οτι το Βig Brother δε σε συγκινει πια??

sithrou.png

• Haha 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

Εννοεις οτι το Βig Brother δε σε συγκινει πια??

sithrou.png

Ήθελα να γράψω για πλάκα φόρεσε κάτι απλό για το πρωινό και μετά είδα την ώρα 08:14 :D 

Στα του θέματος , εκτός ότι έχει γεμίσει σκουπίδια η τηλεόραση έχει και  μισάωρες διαφημίσεις που είναι και διπλές

Μπορεί αργά βράδυ να πετύχεις καμία σοβαρή εκπομπή επειδή φοβόμαστε μην την δει κανα παιδί ή νέος και τις βάζουν μετά τα μεσάνυκτα

Κατα τα άλλα και εγώ την έχω κόψει εδώ και πολλά χρόνια , άντε να δω κανα survivor για παρέα με την γυναίκα μου όταν παίζει

Twitch, Youtube , FB, tiktok , insta κτλ δεν ασχολούμαι καθόλου επίσης εδώ και πολλά χρόνια , Netflix μόνο για ταινίες και σειρές

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά βλέπω ταινίες σειρές από νετφλιξ  στη τβ 

τελευταία πάντως βλέπω αρκετά και ταινίες που δείχνουν τα 2 κανάλια σταρ σκαι 

ένας λόγος είναι λόγο νόμου για torrent   και έτσι μέχρι να πάρω ,vpn  βλέπω έργα κυρίως από σταρ, που πολλά είναι καλά

όπως το χτεσινό με τον Τζεράρντ μπάτλερ που πρέπει να πάιξε στο αμαζον. το σταρ βάζει καπια έργα από νετφλιξ αμαζον που δεν έχω 

τώρα καινουριου σκόρδα και πρωινάδικα μπουρδοειδες NEVER 

Επεξ/σία από star12
Δημοσ.

Το Big Brother φέτος τα σπάει έχω κολλήσει άσχημα, καλύτερο και από τότε που έβλεπα το game of thrones.

Μου αρέσουν οι έμποροι ειδήσεων που κάνουν διάφορα σόου για να σε τραβήξουν.. Ευαγγελάτος, Κουσουλός και σια όχι πάντα είναι και το θέμα που έχουν να διαχειριστούν αν τραβάει ή όχι, το μεσημεράκι μετά την δουλειά είναι ότι πρέπει. Θετικός είμαι και στα πρωινάδικα και σε ψυχαγωγικές εκπομπές τύπου καθημερινό μαγκαζίνο.

Όχι εκπομπές με πολιτικούς, δελτία ειδήσεων, απογευματινά τηλεπαιχνίδια και ελληνικές σειρές. Μακριά.. 

Γενικά διαδίκτυο αναπαράγει σε μεγάλο βαθμό ότι παίζει η τηλεόραση και η τηλεόραση παίρνει από το διαδίκτυο ότι μπορούν να το πουλήσουν.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...