sfakattack Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Εχοντας καιρο να κατεβω θεσσαλονικη, θα ηθελα 2 προτασεις. 1. Ψαχνω εστιατορια ή ταβερνα με ψαρια, οχι κατεψυγμενα κτλ, δηλαδη καλη ποιοτητα, αλλα χωρις να με γδαρουν. Φανταστειτε ειχα παει στην μαυρη θαλασσα ( πριν γινει viral) και ψαχνω κατι τετοιο σε ποιοτητα και α υλες. Επειδη τωρα οι τιμες τους εχουν παει στον Θεο, περιμενω τις προτασεις σας 2. Ψαχνω μεζεδοπωλειο το οποιο να εχει ιδιαιτερες γευσεις και οχι μονο τα κλασσικα τζατζικι τυροσαλατα μπουγιουρντι κτλ. Κατι να γαργαλαει τον ουρανισκο ρε παιδι μου θα εχω μεσο αλλα προτιμω κατι σχετικα στο κεντρο ή τουλαχιστον οχι μακρια (πχ περαία) ευχαριστω εκ των προτερων ολους τους foodies που θα μπουν στον κοπο να μου απαντησουν Επεξ/σία 5 Ιουλίου από sfakattack 1
zio10 Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Γενικά, φτηνό φαγητό δύσκολα βρίσκεις πλέον. Φτηνό και καλό ακόμα πιο δύσκολα! 1
fidepab982 Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Χσμοδρακας, Λαζαρίδης, η φωλιά, ο βραχος Όλα στην ίδια περιοχή
sfakattack Δημοσ. 5 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 36 λεπτά πριν, zio10 είπε Γενικά, φτηνό φαγητό δύσκολα βρίσκεις πλέον. Φτηνό και καλό ακόμα πιο δύσκολα! Το ξερω, αλλα για αυτο ρωταω.δεν μπορει σε ολοκληρη θεσσαλονικη να μην εχει 1-2 διαμαντακια 1
mariosnik_ Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Εξαρτάται τι εννοείς φθηνό και καλό. Αν εννοείς να βρεις καλό φαγητό και ως φθηνό να είναι κάτω από τον μέσο όρο της αγοράς, αυτό το ξεχνάς ειδικά για τον τομέα της εστίασης. Αν εννοείς να έχει καλό φαγητό απλά να μην είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς, αυτό μπορείς να το πετύχεις κάπου. Το κόστος πρώτων υλών καθώς και λειτουργίας των μαγαζιών στον τομέα της εστίασης έχει αυξηθεί πολύ. Αυτό έχει περάσει όλο στην κατανάλωση, κανένας εστιατορας από μαγαζί με αστέρια μισελεν ως το μαγαζί του Μπαρμπαμητσου με το χάλια σουβλάκι, δεν θα απορροφησουν το κόστος για την ψυχή της μάνας τους. Ειδικά σε μια αγορά που τουλάχιστον εξ' όσων παρατηρώ, ο κόσμος εξακολουθεί να πηγαίνει και δεν παρατηρώ πτώση κίνησης η τζίρου. 1
sfakattack Δημοσ. 5 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου Ρε παιδια δεν ειπα να φαω τζαμπα. Αλλα οχι να πληρωνω την χωριατικη 15 ευρω , τον ταραμα 10 ευρω,και το ψωμι 3-4 ευρω το ατομο. Δεν θελω να πληρωνω υπεραξια λες και παιρνω διαμερισμα. Καπου με καλες πρωτες υλες και κουζινα , αλλα χωρις υπερβολες στις τιμες ζητησα. Κατανοω απολυτα πως το καλο , θα το πληρωσεις, δεν εχω θεμα, το εχω πληρωσει πολλες φορες. Απλα δε θελω να νιωθω πως ειναι και υπερεκτιμημενο αυτο που τρωω. 1 1
mike15 Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου στυλ μαυρη θαλασσα δεν θα βρεις,ειναι αλλη φαση,γιαυτο μαζευει κοσμο και υπαρχει παρολο τις τιμες πανω.εξαλου ανεκαθεν στοχευε σε πορτοφολια που απεξω εχουν πορσε,φεραρι κ.λ.π..αξιζει ομως να ξαναφας εκει μια φορα γιατι ο τυπος ψαχνεται και πειραζει συνεχεια το μενου. αν θες κατι κλασικο αλλα με καλη πρωτη υλη θελει ψαξιμο.να ξερεις οτι φετος τα θαλλασινα υποφερουν.η θαλλασα εχει στερεψει.φετος εχει και λιγα ελληνικα μυδια καθως υπηρξε προβλημα και δεν εχει μεγαλη παραγωγη.αν εχει βιτρινα και ειναι μικρα ειναι ελληνικα και ειναι νοστιμα.αλλιως τρως ρουμανικα κατεψυγμενα.
mariosnik_ Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, sfakattack είπε Ρε παιδια δεν ειπα να φαω τζαμπα. Αλλα οχι να πληρωνω την χωριατικη 15 ευρω , τον ταραμα 10 ευρω,και το ψωμι 3-4 ευρω το ατομο. Δεν θελω να πληρωνω υπεραξια λες και παιρνω διαμερισμα. Καπου με καλες πρωτες υλες και κουζινα , αλλα χωρις υπερβολες στις τιμες ζητησα. Κατανοω απολυτα πως το καλο , θα το πληρωσεις, δεν εχω θεμα, το εχω πληρωσει πολλες φορες. Απλα δε θελω να νιωθω πως ειναι και υπερεκτιμημενο αυτο που τρωω. Όλα τα μαγαζιά στυλ ψαροταβέρνας είναι ακριβά. Δεν έχω ακούσει ποτέ μου για κάτι φθηνό τέτοιο. Είναι το είδος της τροφής αυτό που τα κάνει και για μσρκετιστικους λόγους χτυπάνε τις τιμές άσχετα της οικονομιας, αν προσθέσεις και αυτά τότε ακόμα πιο δύσκολο. Αν μου έλεγες για αλλου είδους μαγαζιού εστίασης να το καταλάβαινα, αλλά ειδικά ψαροταβέρνα απλά δεν.... Δεν σου λέω ότι αποκλείεται να βρεις, θα σου προτείνουν από εδώ κάποιο φθηνό άμα ξέρουν, αλλά θα είναι πολύ πιο δυσεύρετο. Βάλε ένα budget στο μυαλό σου και άρχισε να ψάχνεις μόνος από google άμα βρεις καμια ψαροταβέρνα με τις τιμές που θεωρείς ικανοποιητικες. Επεξ/σία 5 Ιουλίου από mariosnik_
nogoso Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Γλυκάνισος στην Πυλαία , θα πληρώσεις κάτι παραπάνω αλλά όχι να σε γδάρουν. Μούργα στο κεντρο , ιδιαίτερες γεύσεις στυλ γαστροταβερνας. 1
Neo4 Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Kritamos Meze-Bar Το καλύτερο μεζεδοπωλείο με θαλασσινά στην πόλη χωρίς να είναι ούτε δηθενιά ούτε ακριβό. Επεξ/σία 5 Ιουλίου από Neo4
mike15 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 7 ώρες πριν, Neo4 είπε Kritamos Meze-Bar Το καλύτερο μεζεδοπωλείο με θαλασσινά στην πόλη χωρίς να είναι ούτε δηθενιά ούτε ακριβό. φαινεται να εχει ενδιαφεροντα πιατα οπως τα βλεπω.εχεις να προτεινεις καποια? εχει πολυ καλες κριτικες με μεγαλο αριθμο αξιολογησεων,αυτο λεει πολλα.
tilaverboy Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 8 ώρες πριν, nogoso είπε Γλυκάνισος στην Πυλαία , θα πληρώσεις κάτι παραπάνω αλλά όχι να σε γδάρουν. Μούργα στο κεντρο , ιδιαίτερες γεύσεις στυλ γαστροταβερνας. Ο Γλυκάνισος είναι κορυφή. Αλμυρό σε τιμή αρκετά αν πάρεις κάποιο μεγάλο ψάρι τύπου φαγκρί ή σκαθάρι αλλά η ποιότητα είναι μοναδική. Στα υπόλοιπα είναι λίγο τσιμπημένα αλλά είναι οκ
cpavlidi Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Ψαρι και φτηνο δεν μιλαμε για καλαμαρι τηγανητο, δεν υπηρχε ουτε θα υπαρξει ποτε. Το θεμα ειναι να μη σε γδαρουν στους μεζεδες στην χωριατικη και στα περιξ. Στη μαυρη θαλ που πηγες αφησες 1-2 στρεμματα χωραφια απο χωριο για ενα γευμα και σε ποναει ακομα. Λογικο. Δοκιμασε Αροδο πολυ τιμιο αλλα πολυ τιμιο ! Ειναι το απολυτο value for money. Καλα κανεις και το ψαχνεις μαζι σου ειμαι. Επεξ/σία 6 Ιουλίου από cpavlidi
Neo4 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 3 hours ago, mike15 said: φαινεται να εχει ενδιαφεροντα πιατα οπως τα βλεπω.εχεις να προτεινεις καποια? εχει πολυ καλες κριτικες με μεγαλο αριθμο αξιολογησεων,αυτο λεει πολλα. Έχω πάει καμία δεκαριά φορές και κάθε φορά ο κατάλογος είναι διαφορετικός. Τελευταία φορά έφαγα καλαμαράτα με μαγιάτικο και κυδώνια, σουπιά με σταφίδες και χειροποίητο ημίπαστο κολιό με πουρέ από γίγαντες. Όλα πεντανόστιμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα