Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος αν είναι εφικτή και ασφαλή η εγκατάσταση σε σπίτι δεκαετίας 70 που είναι με πέτρινα θεμέλια στον τοίχο; Είναι τοίχος περίπου 60 εκατοστών. Η άλλη λύση είναι ανεμιστήρας οροφής από ότι βλέπω δυστυχώς. 

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, souvlakomanis said:

Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος αν είναι εφικτή και ασφαλή η εγκατάσταση σε σπίτι δεκαετίας 70 που είναι με πέτρινα θεμέλια στον τοίχο; Είναι τοίχος περίπου 60 εκατοστών. Η άλλη λύση είναι ανεμιστήρας οροφής από ότι βλέπω δυστυχώς. 

Φυσικά γίνεται.

Έχω εγκατάσταση (τέσσερα δωμάτια αντίστοιχης τοιχοποιίας) χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Δημοσ.

Ο ανεμιστήρας οροφής γαμάει γενικά, ειδικά σε κάτι παλιά σπίτια βουνού από κανά 700άρι μέτρα υψόμετρο και πάνω, αν δε βράζει ο τόπος νομίζω ότι ο ανεμιστήρας είναι ανώτερη επιλογή από το κλιματιστικό.

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, phanispal said:

Αν δεν ξεπερνά τους 27 βαθμούς ο χώρος μπορεί. Για παραπάνω μάλλον είναι μονόδρομος το κλιματιστικό.

Fixed. 😛

• Like 2
Δημοσ.

Κλιματιστικό σε πέτρινο στη Μάνη, με τοίχο πλάτους 1 μέτρο. Απλά μεταμόρφωσε τα καλοκαίρια μας.

Δημοσ.

Φυσικά γίνεται. Χρειάζεται αρχικά μηχάνημα "καροτιέρα" για να τρυπήσει την πέτρα και να περάσουν οι χαλκοσωλήνες.

Το έχω κάνει σε πάχος 70cm, σαν βούτυρο το διαπέρασε κ κρατάς και αναμνηστικό (αν το κάνεις θα καταλάβεις τι λέω..).

Εμένα ήταν ακριβό να μου κάνει την τρύπα το μηχάνημα (δεν ξέρω αν είναι όλες έτσι), είχε διαμάντι στην άκρη και χρησιμοποιεί και υψηλή πίεση νερού. Το κανόνισε ο εγκαταστάτης και έφερε άνθρωπο μόνο για να κάνει την τρύπα. (σε επαρχία).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...