Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 20 μερες παρηγγειλα ενα δεμα από το Aliexpress με κοστος 155 ευρώ.Ηταν σε εκπτωση ενω κανονικά κάνει 190-210 ευρω.

Μου το εστειλαν με Cainiao.Περασε πρωτα απο Ευρωπαικη Ένωση (με PostNL) και στα tracking site που χρησιμοποιω ανεφερε και Πολωνία  δεννξερω τι σχέση έχει.Περασε κανονικά απο τον τελωνείο και έφτασε σήμερα στα ΕΛΤΑ της περιοχης μου.Επικοινωνησα μαζι τους τηλεφωνικα και μου ειπαν έχει δασμούς 60 ευρώ και θα το κρατησουμε 5 εργασιμες μερες.Πηγα απο το καταστημα μου ειπαν το ίδιο.Με ρωτησαν αν επιτρεπεται απο που ειναι και ποσο πληρωσα τους ειπα απο Ευρωπαϊκή Ενωση και πληρωσα 150 ευρω.

Τι να κάνω?Δηλαδη αν γλιτωνουμε κατι απο προσφορά θα τα πληρωνουμε όλα στους τελωνειακους?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Axoneutos είπε

Τι να κάνω?Δηλαδη αν γλιτωνουμε κατι απο προσφορά θα τα πληρωνουμε όλα στους τελωνειακους?

Είσαι σίγουρος ότι ήταν σε έκπτωση ή απλά σου αφαίρεσε τους δασμούς στο καλάθι το Αλι ώστε να τους πληρώσεις εσύ εδώ?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον έχεις δικιο απο οτι θυμαμαι το price adjustment αυτο πρεπει να ητανε.

Αν ισχύει πληρωνω κανονικα?

Αν δεν ισχυει τι κάνω και ηταν εκπτωση?

Τι θα κανουν θα το στειλουν πισω?

Edit:Το price adjustment μου το εμφανιζε όμως στα 35 ευρω περιπου.οχι στα 60.

Επεξ/σία από Axoneutos
Δημοσ.

Για αγορές εκτός ΕΕ άνω των 150€ το τελωνείο εκτός από ΦΠΑ και τα έξοδα εκτελωνισμού σας χρεώνει έξτρα με Δασμούς οι οποίοι δεν είναι στάνταρ αφού ποικίλουν ανάλογα την κατηγορία και το κόστος του αντικειμένου.

Στο συγκεκριμένο θέμα τα 155€ της αγοράς μεταφράζονται σε περίπου 37€ ΦΠΑ και 20€ εκτελωνισμός των ΕΛΤΑ. Λογικά στο δέμα υπάρχει ταμπελάκι με όλες τις χρεώσεις.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...