Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο παρόν θέμα μπορούμε να συζητούμε τα πάντα για τις οικιακές συσκευές. 

Πλυντήρια ρούχων και πιάτων, ψυγεία, κουζίνες, τηλεοράσεις, ηλεκτρικές σκούπες.

Ανταλλαγή εμπειριών, ερωτήσεις, τιμές, ιδέες.

• Like 3
Δημοσ.

Ωραίο thread θα γίνει αν μπορέσουν και μαζευτούν διαφορα επιμέρους thread που υπάρχουν σκορπια συν νέες ερωτήσεις χρηστών. 

Εκτός από τα κλιματιστικά που έχουν το δικό τους ξεχωριστό τεράστιο thread. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Ωραίο thread θα γίνει αν μπορέσουν και μαζευτούν διαφορα επιμέρους thread που υπάρχουν σκορπια συν νέες ερωτήσεις χρηστών. 

Εκτός από τα κλιματιστικά που έχουν το δικό τους ξεχωριστό τεράστιο thread. 

Ακριβώς, αυτό σκέφτηκα. Ειδικά αν καρφιτσωθεί κιόλας.

Δημοσ.

Και οι τηλεοράσεις έχουν δικιά τους ενότητα. Καλύτερα νομίζω να αφορά λευκές συσκευές και μικρότερες κουζίνας (τοστιέρες, αποχυμωτές κτλ).

Μπράβο για την ιδέα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά δεν με έχουμε απογοητεύσει AEG για πλυντήρια στεγνωτήρια, και Miele συσκευές κουζίνας έχω σε μεγάλη υπόληψη.

Επεξ/σία από Papakaliati
  • Like 2
Δημοσ.

Εγώ πήρα

Πλυντήριο πιάτων miele 60αρη φουλ ικανοποιημένος και τα βγάζει στεγνά Miele g 5110 sc

Κουζίνα πήρα τη neff NOV60P6D2  πολύ καλός και τον χειρίζομαι από το κινητό.

Μάτια neff T56FHS1L0 τρομερά και τα χειρίζομαι από το κινητό

Απορροφηρα τον elica που είναι διαμαντάκι 

Σκούπα Miele cat and dog

Ρούχων ένα miele δεν τρελάθηκα

Στεγνωτήριο ένα siemens ψιλο οκ

• Like 1
Δημοσ.

Τα οικιακά στεγνωτήρια θέλουν περισσότερη ώρα αλλά και πάλι βολεύει πολύ. 

Εγώ έχω πλυντήριο - στεγνωτήριο indesit 2σε1, πολύ ικανοποιημένος με πολύ χρήση καπου 8-9 χρόνια και δεν ήταν ιδιαίτερα ακριβό μοντέλο. 

Μόνο φέτος έβγαλε ένα πρόβλημα στην πλακέτα αλλά επισκευάστηκε. 

Λόγω θετικής εμπειρίας πήρα πρόσφατα και indesit πλυντήριο πιάτων, πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. 

Δημοσ.

Σίδερο δεν γλιτώνεις με το στεγνωτήριο. Έχει βέβαια προγράμματα που τσαλακώνουν λιγότερο αλλά γενικά έχω παρατηρήσει ότι αν τα απλώσει έξω επειδή στεγνώνουν τεντωμένα θέλουν πολύ λογότερο σίδερο από το στεγνωτήριο που τα γυρίζει συνέχεια στον κάδο. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 13/07/2025 at 09:27, tilaverboy said:

Εγώ πήρα

Πλυντήριο πιάτων miele 60αρη φουλ ικανοποιημένος και τα βγάζει στεγνά Miele g 5110 sc

Κουζίνα πήρα τη neff NOV60P6D2  πολύ καλός και τον χειρίζομαι από το κινητό.

Μάτια neff T56FHS1L0 τρομερά και τα χειρίζομαι από το κινητό

Απορροφηρα τον elica που είναι διαμαντάκι 

Σκούπα Miele cat and dog

Ρούχων ένα miele δεν τρελάθηκα

Στεγνωτήριο ένα siemens ψιλο οκ

Πες λίγο για το πλυντήριο πιατων. Είμαι σε δίλημμα μεγάλο τι να πάρω. Έχω ένα Siemens iq300, εξαιρετικό αλλά σταμάτησαν τα Siemens πλέον Ελλάδα. Οπότε σκέφτομαι για Bosch series 6 που θεωρητικά είναι από το ίδιο εργοστάσιο . Κοιτούσα και για Miele αλλά δεν βρίσκω κριτικές για την σειρά 7.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Papakaliati είπε

Πες λίγο για το πλυντήριο πιατων. Είμαι σε δίλημμα μεγάλο τι να πάρω. Έχω ένα Siemens iq300, εξαιρετικό αλλά σταμάτησαν τα Siemens πλέον Ελλάδα. Οπότε σκέφτομαι για Bosch series 6 που θεωρητικά είναι από το ίδιο εργοστάσιο . Κοιτούσα και για Miele αλλά δεν βρίσκω κριτικές για την σειρά 7.

Το Miele είναι στρατιώτης. Το χρησιμοποιεί η σύζυγος με μωρό κάθε μέρα και είναι άνετη βάζουμε μέσα κατσαρόλες τηγάνια ταψιά και χωράει πολλα. Δεν υπάρχει ο περιορισμός του 45αριου. Χωράει όσα το 45αρη συν άλλα τόσα. Θα πάρεις 60αρη και οπωσδήποτε και τα πιρούνια στο πάνω ράφι να μπαίνουν όχι σε καλαθάκι. 

Δημοσ.

Γιατί στο πάνω ράφι τα μαχαιροπήρουνα;

Καλύτερη πλύση γίνεται στο κάτω, το πάνω είναι για πιο ευαίσθητα σκεύη (ποτήρια, τάπερ κ.λπ.).

Δημοσ.

Συμφωνώ, πάντα στο πάνω τρίτο ράφι. Κερδίζεις χώρο. Έχει αρκετό χώρο για να βάζεις ψηλά σκεύη στο πρώτο και δεύτερο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Γιατί στο πάνω ράφι τα μαχαιροπήρουνα;

Καλύτερη πλύση γίνεται στο κάτω, το πάνω είναι για πιο ευαίσθητα σκεύη (ποτήρια, τάπερ κ.λπ.).

Γιατί πρέπει να βγάζεις τα κουτί να τα ταιριάζεις μέσα να τα βάζεις μέσα και να πλυθούν. Είναι συν 2 εξτρά κινήσεις. Δεν φαίνεται κάτι αλλά όταν το κάνεις συνέχεια και συνέχεια αυτές οι δυο κινήσεις καταντούν περιττές. 

Τέλος πάντων @Papakaliati εγώ με το Miele δηλώνω ικανοποιημένος. Σχεδόν όλα μπαίνουν εκεί. Απλώς 1 φορά την εβδομάδα μπαίνει και ένα μεγάλο πρόγραμμα αργό 75 βαθμών να λιώνει τα λίπη. Τα σκεύη βγαίνουν στεγνά. Στο γρήγορο όμως πρόγραμμα βγαίνουν με μια μικρή υγρασία. Τα προγράμματα είναι οκ και μεγάλα αλλά έχει ένα κομβίο που αν το πατήσεις πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα σου κόβει το χρόνο στο μισό. Ζυγίζεις και επιλέγεις. Πάντως το βασικό είναι ότι τα παίρνω όλα μα όλα καθαρά. Το στεγνά έχει να κάνει με το αν επιλέξεις μεγάλο ή σύντομο πρόγραμμα.

Επεξ/σία από tilaverboy
Δημοσ.
Στις 15/7/2025 στις 6:19 ΜΜ, AfterForever είπε

Καλησπέρα. Μου καρφώθηκε η ιδέα σήμερα που είμαι εκτός πόλης και αναγκαστικά πήγα σε καθαριστήριο ρούχα των παιδιών που τα είχαν κάνει χάλια και τα πήρα καθαρά και ζεστά μετά από 2 ωρίτσες.

Πείτε μου λόγους να μην αγοράσω στεγνωτήριο. 2 παιδιά, το πλυντήριο δουλεύει σχεδόν συνέχεια, βαριέμαι οικτρά το άπλωμα και το μάζεμα και αν μπορώ να γλιτώσω και σίδερο, έχει καλώς!

Εννοείται να πάρεις.

Εγώ πήρα LG και μετάνιωσα που δεν το πήρα από καιρό.

Προσωπικά τις στολές της δουλειάς, μόλις τελειώνει, τις βγάζω και τις διπλώνω, χωρίς σιδέρωμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...