mariosnik_ Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Μας έφεραν ένα κέικ με σοκολάτα. Όταν λέω σοκολάτα εννοώ υγρή σοκολάτα τοσο εσωτερικά οσο και εξωτερικά όλο γλασαρισμενο. Η απορία μου είναι αν κρίνεται απαραίτητο να μπει στο ψυγείο και να διατηρηθει εκεί μέχρι να το καταναλώσουμε όλο. Φοβάμαι μην χαλάσει άμα μπει στο ψυγείο.
Dimi00 Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Τα βαζω στο ψυγείο χροοονια όλα τα επικαλυμμενα με σοκολατα.κεικ,τσουρέκια,μπισκοτακια.... Σοκοφρετες,σοκολατες..πουρακια! Ολα ψυγείο,δε χαλανε..ισα ισα είναι και νοστιμοτερα! 1 1
phanispal Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Νοστιμότερη η σοκολάτα στο ψυγείο δε νομίζω, τα πουράκια μπορεί. Γενικά όσο πιο χαμηλή θερμοκρασία έχουν τόσο λιγότερη γεύση αντιλαμβάνεσαι. 4
chvnce Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 10 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Μας έφεραν ένα κέικ με σοκολάτα. Όταν λέω σοκολάτα εννοώ υγρή σοκολάτα τοσο εσωτερικά οσο και εξωτερικά όλο γλασαρισμενο. Η απορία μου είναι αν κρίνεται απαραίτητο να μπει στο ψυγείο και να διατηρηθει εκεί μέχρι να το καταναλώσουμε όλο. Φοβάμαι μην χαλάσει άμα μπει στο ψυγείο. Δεν θα σου χαλάσει, αν δεν μπει ψυγείο. Άλλωστε, πόσο μπορεί να επιβιώσει ένα κέικ; Εξαφανίζεται πολύ σύντομα. Το πολύ-πολύ, να σου είναι λίγο πιο "λιωμένη" η σοκολάτα, λόγω ζέστης. Μπορείς να το βάλεις και στο ψυγείο, και να βγάζεις κομμάτια όταν είναι κοντά να τα καταναλώσετε. Εκτός αν σας αρέσει και παγωμένη η σοκολάτα, οπότε τα τρώτε κατευθείαν από το ψυγείο.
Charismo Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Εγώ τα βάζω στο ψυγείο και όταν θέλω να φάω, βγάζω το κομμάτι και περιμένω λίγη ώρα για να πιάσει θερμοκρασίες δωματίου γιατί η παγωμένη σοκολάτα μου φαίνεται πως χάνει αρκετή γεύση. Αν δεν έχει ακραία ζέστη βέβαια, τα αφήνω έξω.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Ελπίζω να το έχετε φάει ώστε να μην έχεις το δίλημμα πλέον.Πέρασαν 11 ώρες. 1 8
LabrakisG1992 Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Και αν οχι, πες μας που μενεις να σε βγαλουμε απο το διλλημα 😁 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Σοκολατοπιτα που μου ειχαν φερει μεσα εξω υγρη, την εβαλα σε μεριδες καταψυξη. Εβγαζα να ξεπαγωσει, ζεσταινα και ελαφρως στο air fryer και ηταν τουμπανο.
panostza Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Τι φλωριές είναι αυτά που διαβάζω; Εμεινε; Διατηρείται ;; Την βάζω ψυγείο/καταψυξη;;;; Γλυκό πολύ απλά δεν επιβιώνει πέρα από μερικά λεπτά , άντε μια δυο ώρες . Οπωσδήποτε όχι διανυκτέρευση . Οπότε ερωτήσεις τύπου πως κρατάει ένα γλυκό κάποιες μέρες είναι απλώς άτοπες. 1
dsi44 Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου ρωτα τον ζαχαροπλαστη αν ειναι με μαμας το κεηκ,αν ειναι, 22 μερες εκτος ψυγειου καλοκαιρι ανετα🤣
mariosnik_ Δημοσ. 11 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Το κεικ το έβαλα από το βράδυ στο ψυγείο τελικά καλού κακού. Θα μου πάρει 4 με 5 μέρες να το φάω όλο. Έχω φάει πολλές φορές κέικ. Αλλά πρώτη φορά πέφτω σε κέικ τίγκα στην σοκολάτα, τόσο εσωτερικά οσο και εξωτερικά όλο. Συνήθως αυτά που ετρωγα ως τώρα ήταν τα κλασσικά, είτε σκέτο είτε ανάμικτο. Επεξ/σία 11 Ιουλίου από mariosnik_
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 16 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Το κεικ το έβαλα από το βράδυ στο ψυγείο τελικά καλού κακού. Θα μου πάρει 4 με 5 μέρες να το φάω όλο. Έχω φάει πολλές φορές κέικ. Αλλά πρώτη φορά πέφτω σε κέικ τίγκα στην σοκολάτα, τόσο εσωτερικά οσο και εξωτερικά όλο. Συνήθως αυτά που ετρωγα ως τώρα ήταν τα κλασσικά, είτε σκέτο είτε ανάμικτο. Αν θες βοήθεια ,εδώ.Στείλε πμ.
Morosana Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Απλά πράγματα, από τη στιγμή που δεν είναι γλυκό ψυγείου δεν θέλει ψυγείο.
lector Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Ψυγειο γρηγορα. Την προηγουμενη βδομαδα πηγα πρωι σουπερμαρκετ και πηρα και μια σοκολατα, την αφησα εκτος ψυγειου, και το βραδυ που πηγαμε να τη φαμε ειχε γινει σιροπι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα