Charismo Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Αν έχει δει κάποιος όλη την original σειρά, αλλά όχι τα spinoffs χάνει τίποτα;
johny f Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Spoiler Ζωγραφησε στο 5ο Spoiler ο Ντεξτερακος και με διαφορετικη τεχνοτροπια απ'τη δικια του.Επισης για να δουμε ποσο θα κρατησει ο μηνας του μελιτος με το γιο του και τι τελος θα αποφασισουν να δωσουν σ' αυτη τη σεζον. 1
CMOS_Z Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 3 ώρες πριν, Charismo είπε Αν έχει δει κάποιος όλη την original σειρά, αλλά όχι τα spinoffs χάνει τίποτα; Πρέπει να δεις το Dexter: New Blood γιατί είναι η συνέχεια του. 3
Arkin Δημοσ. 6 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 4 ώρες πριν, Charismo είπε Αν έχει δει κάποιος όλη την original σειρά, αλλά όχι τα spinoffs χάνει τίποτα; Να τα δεις και τα 2 τα spin offs ειναι εξαιρετικα. Απο την βασικη σεζον κλασικα 1-4 αξιζουν φουλ μετα κατακορυφη πτωση ευτυχως το franchise πηρε τα πανω του και παλι με τα sequel spin offs κτλ. 2
DelsinGR Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Γνωρίζεις κάποιος αν μπορώ να έχω Paramount+ ή έστω showtime στην Ελλάδα χωρίς Cosmote; Ή εστω μέσω vpn κλπ.
vsl Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Πολύ ωραία όλα τα επεισόδια μέχρι τώρα. Το μόνο που μου λείπει είναι το παλιό opening credits. Spoiler
johny f Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου Πολυ καλο και το 6ο Spoiler με το Μπατιστα να συνεχιζει τα δικα του και να ξαναβαζει στο καδρο το γιο του Ντεξτερ,κινδυνευοντας να φαει το κεφαλι του κτλ κτλ,κατι που δεν θα ηθελα να δω.Ο Ντεξτερακος παλι τρωει αλλον εναν απ'το συνδικατο του αλλα τον περιμενει μια δυσαρεστη εκπληξη στο φιναλε.
Arkin Δημοσ. 16 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2 ώρες πριν, 4saken είπε Ειδα τα 3 πρωτα, παραδοξως ειναι πολυ καλα... Tι εννοεις παραδοξως? Περα απο το αρμεγμα της βασικης σειρας μετα την 4η σεζον οτι αλλο βγηκε απο τοτε ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπες. Το Resurrection οπως φαινεται ανεβαζει και αλλο το franchise απο τα κακως κειμενα της αρχικης σειρας των σεζον 5-8. Τρελα ratings απο πολλα ατομα κατι που δειχνει οτι το μερακι ειναι εδω και η αγαπη για το Dexter ειναι εδω και βασιλευει. Εχω διαγραψει απο τη μνημη μου αρχικη σεζον 5-8 σεζον κραταω 1/4 και new blood original sin και οπως φαινεται και το resurrection τωρα ειναι το πραγματικο Dexter που αγαπησαμε. Λογο δουλειας δεν προλαβαινω να δω τιποτα θα στρωσω απο Οκτωβριο εχω να δω παρα πολλα με πρωτο το Dexter.
john1987 Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου Θεωρώ αρκετα φουσκωμένη τη βαθμολογία του Resurrection (9,2) κι ας είναι σαφώς καλύτερο απο τις σαιζόν 5-8 του original. Ας πούμε αν βάζαμε στις πρώτες 4 σαιζόν του original 9, έπρεπε να βάλουμε 7,5 στο Resurrection. 1
mecanomecano Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου E08 - "The Kill Room Where It Happens" Spoiler Ο Prater πλησιάζει τον Dexter και τον Harrison στο τέλος : ------>"Hello, Dexter Morgan" 2.0
Arkin Δημοσ. 31 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου Ειδα τα 4 πρωτα προχθες βραδακι εφυγαν νερακι. Τι σειραρα ειναι ρε παιδια? Ποσο αγαπαμε Dexter? Και ξανα θυμαμαι και τις πρωτες σεζον της βασικης σειρας και σε πιανει ενα δεος. Οπως και το breaking bad ετσι και το dexter τις εχω στο peak των σειρων εκει εξω. 4 λεπτά πριν, 4saken είπε 9.9 το 9?Ετοιμαζομαι το βραδακι να δω το ΕΠΟΣ Οχι μονο 9.9 αλλα ειναι και απο 30 χιλιαδες ατομα κανενα αλλο επεισοδιο δεν εχει τετοιο rating απο τοσα ατομα ουτε καν το πρωτο που συνηθως το εχουν ψηφισει τα περισστερα ατομα. Τρελο αν βρω χρονο θα συνεχισω με το 5 σημερα μιας και κλεινουμε την αλλη βδομαδα με το 10.
zafiriws_99 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Στις 16/8/2025 στις 2:07 ΜΜ, Arkin είπε Tι εννοεις παραδοξως? Περα απο το αρμεγμα της βασικης σειρας μετα την 4η σεζον οτι αλλο βγηκε απο τοτε ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπες. Το Resurrection οπως φαινεται ανεβαζει και αλλο το franchise απο τα κακως κειμενα της αρχικης σειρας των σεζον 5-8. Τρελα ratings απο πολλα ατομα κατι που δειχνει οτι το μερακι ειναι εδω και η αγαπη για το Dexter ειναι εδω και βασιλευει. Εχω διαγραψει απο τη μνημη μου αρχικη σεζον 5-8 σεζον κραταω 1/4 και new blood original sin και οπως φαινεται και το resurrection τωρα ειναι το πραγματικο Dexter που αγαπησαμε. Λογο δουλειας δεν προλαβαινω να δω τιποτα θα στρωσω απο Οκτωβριο εχω να δω παρα πολλα με πρωτο το Dexter. to original sin ειναι μια βλακεια και μιση...το New blood ειναι καλο...το ressurection ειναι αριστουργημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα