atypicalcoder Δημοσ. Κυριακή στις 08:20 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:20 πμ (επεξεργασμένο) Καλημέρα, έχουμε αναλωθεί πολλές φορές για αυτό αλλά πραγματικά η κατάσταση είναι τραγική. Έχω φτιάξει μια playlist με τραγούδια στο YouTube και σχεδόν μετά από κάθε 3λεπτο κομμάτι/βίντεο μου δείχνει ads. Καμιά φορά με αφήνει να ακούσω και 2 στη σειρά (να ναι καλά). Για όνομα του θεού ρε φίλε. Αυτοί που διαφημίζονται δεν καταλαβαίνουν κιόλας ότι είναι χαμηλής ποιότητας αυτές οι διαφημίσεις και ότι φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα; Χωρίς καμία υπερβολή. Πλέον το κλασικό ραδιόφωνο έχει λιγότερες διαφημίσεις. Ακους μουσική με την ησυχία σου. (λέμε τώρα). Επεξ/σία Κυριακή στις 08:22 πμ από atypicalcoder 3 1
mike15 Δημοσ. Κυριακή στις 08:25 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:25 πμ και τι ανησυχεις? βαλε brave browser και ξενοιασες απο διαφημισεις στο YouTube. ενα κλικ κατεβασμα ειναι ο φυλλομετρητης. 15
gokuthelegend Δημοσ. Κυριακή στις 11:23 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:23 πμ Δοκίμασε το AdGuard Adblocker.
atypicalcoder Δημοσ. Κυριακή στις 11:35 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 11:35 πμ Για το κινητό μιλάω δυστυχώς.
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 11:39 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:39 πμ Youtube revanced Adguard Premium Ublock origin Sponsored Block Και δεν θα ξανα δειτε ποτε διαφημισεις ουτε κινητο ουτε υπολογιστη 11 1
mike15 Δημοσ. Κυριακή στις 12:26 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:26 μμ (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Arkin είπε Youtube revanced Adguard Premium Ublock origin Sponsored Block Και δεν θα ξανα δειτε ποτε διαφημισεις ουτε κινητο ουτε υπολογιστη το καλυτερο ! προσπαθησε να κατεβασεις απο εδω https://github.com/revanced γιατι γινονται πολλες εξαπατησεις με πονηρα λινκ κατεβασματος. Επεξ/σία Κυριακή στις 12:28 μμ από mike15 1
andreas1gr Δημοσ. Κυριακή στις 01:04 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:04 μμ 4 ώρες πριν, atypicalcoder είπε Καλημέρα, έχουμε αναλωθεί πολλές φορές για αυτό αλλά πραγματικά η κατάσταση είναι τραγική. Έχω φτιάξει μια playlist με τραγούδια στο YouTube και σχεδόν μετά από κάθε 3λεπτο κομμάτι/βίντεο μου δείχνει ads. Καμιά φορά με αφήνει να ακούσω και 2 στη σειρά (να ναι καλά). Για όνομα του θεού ρε φίλε. Αυτοί που διαφημίζονται δεν καταλαβαίνουν κιόλας ότι είναι χαμηλής ποιότητας αυτές οι διαφημίσεις και ότι φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα; Χωρίς καμία υπερβολή. Πλέον το κλασικό ραδιόφωνο έχει λιγότερες διαφημίσεις. Ακους μουσική με την ησυχία σου. (λέμε τώρα). Σου δίνουν πρόσβαση σε μια Δωρεάν εφαρμογή.... Οπότε θα σου δείξουν όση διαφήμιση θέλουν. Εσύ μπορείς να κάνεις 3 πράγματα. 1. Συνεχίζεις να βλέπεις Δωρεάν, αλλά με διαφημίσεις κάθε 3 και λίγο... 2. Πληρώνεις συνδρομή και δεν ξανά βλέπεις διαφημίσεις... 3. Σταματάς να χρησιμοποιείς την συγκεκριμένη εφαρμογή. Διάλεξε και πάρε... 8 4
simaras Δημοσ. Κυριακή στις 01:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:09 μμ 1 hour ago, Arkin said: Youtube revanced Adguard Premium Ublock origin Sponsored Block Και δεν θα ξανα δειτε ποτε διαφημισεις ουτε κινητο ουτε υπολογιστη Χτες στο πισι σταμάτησε να μου δουλεύει το ublock στο chrome και εκεί που λέω αντίο chrome ,βρέθηκε το workaround σε ελάχιστες ώρες.
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 01:14 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:14 μμ 46 λεπτά πριν, mike15 είπε το καλυτερο ! προσπαθησε να κατεβασεις απο εδω https://github.com/revanced γιατι γινονται πολλες εξαπατησεις με πονηρα λινκ κατεβασματος. Δουλευω αποκλειστικα revanced extended η advanced οχι το απλο revanced τα οποια δινουν πολυ περισσοτερη παραμετροποιηση και ευκολιες που δεν εχει το απλο. Mobilism μονο που ειναι τα αυθεντικα advanced/extended απο αλλου ποτε. 1
mariosnik_ Δημοσ. Κυριακή στις 03:10 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:10 μμ Brave browser, cleantube, adguard επιπρόσθετα, και τα ξεχνας όλα.
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 03:12 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:12 μμ 6 hours ago, atypicalcoder said: Καλημέρα, έχουμε αναλωθεί πολλές φορές για αυτό αλλά πραγματικά η κατάσταση είναι τραγική. Έχω φτιάξει μια playlist με τραγούδια στο YouTube και σχεδόν μετά από κάθε 3λεπτο κομμάτι/βίντεο μου δείχνει ads. Καμιά φορά με αφήνει να ακούσω και 2 στη σειρά (να ναι καλά). Για όνομα του θεού ρε φίλε. Αυτοί που διαφημίζονται δεν καταλαβαίνουν κιόλας ότι είναι χαμηλής ποιότητας αυτές οι διαφημίσεις και ότι φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα; Χωρίς καμία υπερβολή. Πλέον το κλασικό ραδιόφωνο έχει λιγότερες διαφημίσεις. Ακους μουσική με την ησυχία σου. (λέμε τώρα). youtube to mp3 και απολαμβανω ολα τα τραγουδια οποτε θελω χωρις διαφημισεις 3
gpapadakis Δημοσ. Κυριακή στις 03:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:57 μμ (επεξεργασμένο) 4 hours ago, atypicalcoder said: Για το κινητό μιλάω δυστυχώς. ASTRON app Επεξ/σία Κυριακή στις 04:02 μμ από gpapadakis
lefkrc Δημοσ. Κυριακή στις 07:04 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:04 μμ 7 hours ago, atypicalcoder said: Για το κινητό μιλάω δυστυχώς. Youtube μεσω Brave απο τότε που σταμάτησε το Youtube Vanced και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... 2
warewolf Δημοσ. Κυριακή στις 07:13 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:13 μμ (επεξεργασμένο) Έγκαταστήστε τον firefox στο κινητό και ύστερα προσθέστε του στα add ons τον ublock origin. (όπως θα κάνατε και στον firefox στο pc) Αν θα μπαίνετε μέσω του firefox στο youtube, το πρόβλημα θα λυθεί. Ή εγκαταστήστε και κάποιον άλλον browser με ενσωματωμένο adblock όπως αναφέρθηκε. Λειτουργεί το youtube Revanced κανονικά, απλά είναι λίγο θέμα το στήσιμο του, για κάποιον που δεν έχει ξανά ασχοληθεί. Επεξ/σία Κυριακή στις 07:26 μμ από warewolf 1 1
atypicalcoder Δημοσ. Δευτέρα στις 10:17 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 10:17 πμ (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, poulinos είπε youtube to mp3 και απολαμβανω ολα τα τραγουδια οποτε θελω χωρις διαφημισεις κάτι τέτοιο σκέφτομαι (γλιτώνεις και data και μπαταρια) αλλά που να μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία. Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:18 πμ από atypicalcoder
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα