Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Καλησπερα σας

Με το κτελ μεσσηνιας σε ποιες παραλιες μπορω να παω απο καλαματα?

Ενδεικτικα ψαξε για: Μαντινεια - Σαντοβα -   Ριτσά - δελφινια - φονεας - καλόγρια προς μανη μερια. 

προς κορωνη μερια μπουκα - αναληψη - πεταλιδι - χρανοι - βουναρια ή περουλια .

Με bold αυτες που δε θες να πας πουσουκου.

Δεν ξερω τι δρομολογια εχει,δεν ετυχε ποτε να χρειαστω κατι τετοιο.
Google τις παραλιες,δες τι ειναι πιο κοντα στο γουστο σου και παρε στο ΚΤΕΛ και ρωτα ΑΝ  εχουν δρομολογια. 
Αν θες γνωμες πες μου, για μενα απεφυγε την Καλογρια,ενω ηταν ωραια παραλια,εχει γινει ενα κοσμοπολιτικο καραγκιοζιλικι,με ξαπλωστρες ΠΑΝΤΟΥ,που αν σκεφτεις να βαλεις δικη σου ομπρελα,παιζει να δειπνησεις με τα ψαρια.

Μπουκα εχει και μπλε σημαια νομιζω.

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, eidikos33 είπε

στην καλαματα εχεις να προτινεις καποιο μαγαζι για φαγητο και ποτο? στο καστρακι αν πας νωρις βρισκεις?

Καστρακι φανταστικο σημειο,αθλιο σερβις.
Τιμες υψηλες.
Δεν πας για να μεθυσεις,για 2x2 κοκτεηλ θες 50 ευρω.
Φαγητο στην Τριλογια,Ναυαρινου για γκουρμε.
Μαρινα στο Χαγιατι για πιο ταβερνα.

Για απογευματινο μπανιο και ποτο με μαγιο, στον Αλμυρο, Ginger, ειχε και  καλο φαγητο αλλα εχω να παω πολυ καιρο.

Επισης,για φουλ ησυχια,χωρις ηχεια να σπανε μπαλες,αλλα με παναθλιο σερβις και σκαταθλιο καφε, Bareira τερμα ναυαρινου,αν πας με το ταξι πας απο πανω ,δε μπαινει απο Ναυαρινου. Αν πας με αστικο,κατεβαινεις Φιλοξένια και παιρνεις ολη την αμμουδια με τα ποδια,τελευταιο μαγαζι.

Σκεψου οτι εκει ηταν camping,οποτε τωρα εχουν ξαπλωστρες και τραπεζακια μεσα στο χωρο αυτο,αναμεσα σε δεντρα και φοινικες.
Κρυψε σαντουιτσακια και νερα σε τσαντα και παρε ΜΟΝΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.
Οπλισου με υπομονη,ισως καποια στιγμη σε δει η σερβιτορα. 
Αλλιως,τρως και πινεις τα δικα σου.

Οτι αλλο θες,πες μου να σε κατατοπισω.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γουρνοπούλα πού τρώμε;

Και καμιά ταβέρνα που να είναι σε κανά χωριό, π.χ. σε καμιά πλατεία κάτω από πλάτανο με εξαιρετικό φαγητό, παίζει στο αριστερό πόδι;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, phanispal είπε

Γουρνοπούλα πού τρώμε;

Και καμιά ταβέρνα που να είναι σε κανά χωριό, π.χ. σε καμιά πλατεία κάτω από πλάτανο με εξαιρετικό φαγητό, παίζει στο αριστερό πόδι;

Γουρνοπουλα δεν ξερω προσωπικα,δεν τρωω. Αν μου τη σερβιρουν θα τη φαω,αλλα δε θα την παραγγειλω ποτε.
Ειναι μερικες ψησταριες στην Αθηνων που εχουν παραδοσιακα γουρνοπουλα. 
Μια καλη ταβερνα ειχα πετυχει στην Αναληψη, "ψησταρια ο κωστας" .

Αν αντεχεις το τηγανητο,ειναι και μια γραφικη ταβερνα  προς τα εκει,σε ενα νεκρο χωριο,τη Μαδαινα,που ολοι λενε τα καλυτερα,αλλα απο μενα ηταν 6/10 επειδη δεν τρελαινομαι για τηγανητα.

Αν θες κανε παραθεση,για να τα βλεπω.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.kalamatatimes.gr%2Fi-taverna-toy-sotiri-sti-megali-mantineia-mia-geystiki-apodrasi-me-thea%2F%3Ffbclid%3DIwZXh0bgNhZW0CMTEAAR4W3cZ2ZgnRuYkBgJzdFxustyKHZ-nBkGoXL9h5YZImQlopJP0iMr94vdu6_w_aem_n4Bw91YRXLYWje8bj8SX7g&h=AT2KHFq8ATwAhPMhkEzy_kdEN8uvpw_jLktoXusrp3a3e2az-E-w1G5oAtyzXFAMGhLMkozq4Z35Pmhtz8HwuduceWXIy7z4UKF9UxBncE31VrsuDlGRgoqcYy2k1KIKOuwbAx2NWj5xSeq3&__tn__=%2CmH-R&c[0]=AT1AEciczANYZDzw7mcVAPIjLDqjWsv_m25_tuhRpsSU9QdUqMog1CXGgUglHUjjnXJIZ3vQ65unPmqJxzHBJs2t0rd07RVem6PxenpMuYKCldNn9AoBJ68cMKJIKYvDvtJBQ-sfllcc8ch0zkhHKwfg6KHU4eiBfnrC84wUK7-q0tAQoe8ov8Kahcn-WanHMHwBJd4MtQmBliZNnCChVAKlUrTgtQ

Δες και αυτο που μου το πεταξε ο ρουφιανος μολις.

Δημοσ.

Αν πας προς Κορώνη  ανάμεσα σε Πεταλίδι και χρανους υπάρχει και η παραλία χελωναρια που δεν  έχει πολύ κόσμο, ξαπλώστρες χωρίς χρέωση και καντίνα με ντουζιέρες, αλλά  δεν ξέρω πού ακριβώς κάνει στάση το ΚΤΕΛ. Επίσης χαλαρά είναι και στη Βελίκα. Για γουρουνοπουλα είναι η γουρνοπούλα με καταπληκτική γουρουνοπουλα αλλά δυστυχώς ξεπουλάειι και κλείνει γύρω στις 5 και είναι πάντα η μόνιμη αιτία τσακωμού με τα παιδιά που θέλουν να κάτσουν παραπάνω στη θάλασσα και εμένα που θέλω να φάω τραγανή πέτσα 😂 

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...