ea6gka Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, kgkaudi είπε Δικέ μου, μέχρι το 2014 πούλαγαν μια χαρά. Μετά πήραν την κάτω βόλτα, που την ονοματολογία την έβαλαν στον κάδο. Επίσης, είχαν αρχίσει να ξεμένουν από καινοτομία, σε μια εποχή που οι Κινέζοι μπήκαν δυνατά. Παρότι ακόμα και σήμερα οι κάμερες τους και οι αισθητήρες είναι στη φωτός μπροστά από όλους και κρατά την Sony στην επιφάνεια Η sony δεν ειναι μια εταιρια, εχει παρακλαδια. Το οτι εχει τους καλυτερους αισθητηρες ειναι γεγονος αλλα το κομματι αυτο ειναι ενα τμημα του ομιλου που παει καλα. Το mobility (εταιρια του ομιλου) απο το Xperia Z3 κατι αξιολογο δεν εχει βγαλει, αντε να πουμε και το XZ3 . Η αποδοση ομως των συστηματων καμερων που ειχαν οι συσκευες αυτες ηταν κατω του μετριου, αξιον αποριας πως καταφερνε η ιδια που κατασκευαζε αισθητηρες να μην μπορει να δωσει καλο αποτελεσμα στις φωτογραφιες. Στο βιντεο τα πηγαινε καλυτερα αλλα μετα απο 4-5 λεπτα εκλεινε η εφαρμογη της καμερας λογω υπερθερμανσης. ΔΙαβασε απο το 2015 και μετα reviews και θα το δεις οτι καθε εξαμηνο με το νεο μοντελο δεν το διορθωνε αυτο το πραμα. Τι να θυμηθω το sony xperia x performance που το ειχα και σε 1080ρ βιντεο εκλεινε χειμωνα στα 3 λεπτα? εδω τραβουσα 10 φωτογραφιες και ειχα ανοιχτη την εφαρμογη της καμερας βγαζοντας σφαλμα οτι θα κλεισει λογω θερμοκρασιων? Προσωπικα δεν θελω να κλεισει , αλλα δυστηχως μαζι με την HTC & LG θα μπουνε στο χρονοντουλαπο της ιστοριας. Επεξ/σία 15 Ιουλίου από ea6gka
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, MetroStar είπε H Motorola δεν έχει καταστραφεί υπάρχει κανονικά, υπό άλλη ιδιοκτησία. Έχει τα κεντρικά της στις ΗΠΑ, σχεδιάζει τα κινητά της εκεί, ότι κάνει και η Apple δηλαδή, και είναι εντελώς ανεξάρτητη από την μητρική της εταιρία. Δεν είναι ένα όνομα που έχει πουληθει και μπαίνει απλά ένα αυτοκόλλητο. Η Lenovo τα πουλάει, σ αυτήν ανήκει...
hdtess33 Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου Κρίμα , μετά την LG που έβγαζε κινητήρες , μετά τα HTC , τώρα η SONY . Εγώ με το προτελευταίο μοντέλο ήμουν ικανοποιημένος σε όλους τους τομείς , ήχο , οθόνη , audio jack , micro SD, μπαταρία . Υστερούσε μόνο στον τηλεφακό . Φωτογραφίες soft αλλά πιο ευχάριστες λόγω λιγότερου ή και ποιο καλού post processing σε σχέση με iPhone , Samsung. Ελπίζω να παραμείνει η επιλογή για αγορά έστω από Wonda και να βγάλουν δυνατό compact όπως αναμενόταν.
kgkaudi Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 2 hours ago, ea6gka said: Η sony δεν ειναι μια εταιρια, εχει παρακλαδια. Το οτι εχει τους καλυτερους αισθητηρες ειναι γεγονος αλλα το κομματι αυτο ειναι ενα τμημα του ομιλου που παει καλα. Το mobility (εταιρια του ομιλου) απο το Xperia Z3 κατι αξιολογο δεν εχει βγαλει, αντε να πουμε και το XZ3 . Η αποδοση ομως των συστηματων καμερων που ειχαν οι συσκευες αυτες ηταν κατω του μετριου, αξιον αποριας πως καταφερνε η ιδια που κατασκευαζε αισθητηρες να μην μπορει να δωσει καλο αποτελεσμα στις φωτογραφιες. Στο βιντεο τα πηγαινε καλυτερα αλλα μετα απο 4-5 λεπτα εκλεινε η εφαρμογη της καμερας λογω υπερθερμανσης. ΔΙαβασε απο το 2015 και μετα reviews και θα το δεις οτι καθε εξαμηνο με το νεο μοντελο δεν το διορθωνε αυτο το πραμα. Τι να θυμηθω το sony xperia x performance που το ειχα και σε 1080ρ βιντεο εκλεινε χειμωνα στα 3 λεπτα? εδω τραβουσα 10 φωτογραφιες και ειχα ανοιχτη την εφαρμογη της καμερας βγαζοντας σφαλμα οτι θα κλεισει λογω θερμοκρασιων? Προσωπικα δεν θελω να κλεισει , αλλα δυστηχως μαζι με την HTC & LG θα μπουνε στο χρονοντουλαπο της ιστοριας. Μωρέ conglomerate είναι, αλλά αν δεις κανάλια με business economics, τα καλά λεφτά τα κάνει κάπως με το PlayStation που πλέον έχει ελαττωθεί λόγω τρελού κόστους και μείωση περιθωρίων κέρδους, και πάρα πολύ από τους αισθητήρες κάμερας, που έχουν μερίδιο αγοράς τύπου 60-70%. Συμφωνώ ότι έχει πέσει και η ποιότητα, αν δεις την χρονιά που λες και πότε ξεκίνησαν να πέσουν οι πωλήσεις, συμπίπτουν. Επίσης, παίζει ρόλο και αυτό που λένε τα παιδιά, θα δώσεις 250 ευρώ για Xiaomi που ρίχνει στα αυτιά του Xperia που κάνει 350 ευρώ και οπως λες κλείνει από υπερθέρμανση κλπ. Και είναι κρίμα, γιατί και εγώ και πόσοι άλλοι, σε γυμνάσιο και λύκειο είχαμε κινητά Sony Ericsson 😔
dkstopo Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου αν δεν ήμουν αναγκασμένος λόγω εφαρμογών να εχω iphone μόνο sony!!!
κουξκουκ Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου Μετά το Z3&Z3 compact έγιναν μονο λάθος στρατηγικές βάλανε τον SD810 αντί του 808 για όποιον θυμάται για τα προβλήματα υπερθέρμανσης που ειχε αυτή η γενιά,μετά βγάζανε καινούργια ναυαρχίδα ανα 6 μήνες που καλα καλα δεν ειχε προλάβει η αλυσίδα πωλήσεων να φέρει την παλιά αυτό έκανε πολλούς να λένε οτι θα αγόραζαν κατι που ήταν είδη ξεπερασμένο,είχαν κλειστό το API και δεν μπορούσες να βάλεις google cameras ενώ όλοι οι άλλοι το κάνανε και αρνιόταν να βάλει night mode στην καμερα που τοτε ήταν πραγματική εξέλιξη στην φωτογραφία και άλλα πολλά...κριμα
Imperia Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, κουξκουκ said: Μετά το Z3&Z3 compact έγιναν μονο λάθος στρατηγικές βάλανε τον SD810 αντί του 808 για όποιον θυμάται για τα προβλήματα υπερθέρμανσης που ειχε αυτή η γενιά,μετά βγάζανε καινούργια ναυαρχίδα ανα 6 μήνες που καλα καλα δεν ειχε προλάβει η αλυσίδα πωλήσεων να φέρει την παλιά αυτό έκανε πολλούς να λένε οτι θα αγόραζαν κατι που ήταν είδη ξεπερασμένο,είχαν κλειστό το API και δεν μπορούσες να βάλεις google cameras ενώ όλοι οι άλλοι το κάνανε και αρνιόταν να βάλει night mode στην καμερα που τοτε ήταν πραγματική εξέλιξη στην φωτογραφία και άλλα πολλά...κριμα Αυτός ο SD 810 "κατέστρεψε" την HTC με το M9 που έπαιζε ίσως το τελευταίο της χαρτί για να κρατηθεί ψηλά στις ναυαρχίδες. Πάντως κρίμα για τη Sony,είχα αγοράσει τζαμάκι για τη προηγούμενο τα χριστούγεννα,μετά σκέφτηκα να κάνω λίγο υπομονή για το φετινό αλλα είδα ότι είναι σχεδόν ίδιο,νευρίασα που περίμενα και μου έμεινε το τζαμάκι Spigen μάλλον για να το κάνω δώρο σε κάποιο κάτοχο του 1VI Επεξ/σία 15 Ιουλίου από Imperia
Sungodra Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου μια φορα πηρα Sony κινητο.... φανταστικη καμερα και γενικα ενα καλο android κινητο. Μετα πηγε για σερβις στον ενα μηνα... εχασα ολες τις φωτογραφιες απο ενα ταξιδι γιατι απλα δεν ξανα ανοιξε ποτε. Επιστροφη απο σερβις και μετα απο λιγο καιρο ξανα τα ιδια. Επιστροφη απο σερβις και το πουλαω. Ξανα σερβις απο τον νεο κατοχο... Μετα απο αυτην την εμπειρια και να μου χαριζαν Sony απλα θα το εριχνα στα σκουπιδια. 1
logistoulis Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Πάντως δεν ξέρω τι γνώμη έχετε για τις φωτογραφίες των Sony και πόση υπομονή είχατε με τις ρυθμίσεις τους, αλλά σε ένα απλό point and shoot σενάριο για εμένα τον άσχετο το pixel ερχόμενος από Xperia είναι η μέρα με τη νύχτα σε χαοτικό βαθμό Ο,τι βλακεία και να τραβήξω με το pixel είναι usable φωτογραφία σχεδόν σε οποιαδήποτε συνθήκη. Ακόμα και το autofocus για το οποίο θεοποιούν τα Sony η google νομίζω ότι το κάνει πολύ καλύτερα. Όχι ότι δεν έχω βγάλει καλές φωτογραφίες με το Xperia μου αλλά πλέον πρώτη φορά νιώθω ότι πραγματικά έχω καλή φωτογραφική και μάλιστα χωρίς προσπάθεια. Και επειδή στο παρελθόν έχω παίξει με google camera σε άλλες συσκευές, δεν έχει σχέση με το να είναι native στην ίδια τη συσκευή Επεξ/σία 16 Ιουλίου από logistoulis
dpolal Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 15 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Πριν καιρό έκανα ένα εξαντλητικό ψάξιμο για να δω ποιες εταιρείες παράγουν smartphone που να μην είναι made in China. Ακομα και η apple νομιζα οτι ήταν αμερικανικής παραγωγής αλλά ήταν κινεζικης. Όταν λες πριν από καιρό τί ακριβώς εννοείς;; Γιατί είναι τουλάχιστον μια 10ετία που γίνεται ντόρος για τις εργασιακές συνθήκες γαλέρας στα εργοστάσια της Κίνας που η Apple φτιάχνει τα κινητά της. 1
TitoU Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 16 ώρες πριν, ea6gka είπε Η sony δεν ειναι μια εταιρια, εχει παρακλαδια. Το οτι εχει τους καλυτερους αισθητηρες ειναι γεγονος αλλα το κομματι αυτο ειναι ενα τμημα του ομιλου που παει καλα. Το mobility (εταιρια του ομιλου) απο το Xperia Z3 κατι αξιολογο δεν εχει βγαλει, αντε να πουμε και το XZ3 . Η αποδοση ομως των συστηματων καμερων που ειχαν οι συσκευες αυτες ηταν κατω του μετριου, αξιον αποριας πως καταφερνε η ιδια που κατασκευαζε αισθητηρες να μην μπορει να δωσει καλο αποτελεσμα στις φωτογραφιες. Στο βιντεο τα πηγαινε καλυτερα αλλα μετα απο 4-5 λεπτα εκλεινε η εφαρμογη της καμερας λογω υπερθερμανσης. ΔΙαβασε απο το 2015 και μετα reviews και θα το δεις οτι καθε εξαμηνο με το νεο μοντελο δεν το διορθωνε αυτο το πραμα. Πλήρης ανασκόπηση της ιστοσελίδας εδώ Τι να θυμηθω το sony xperia x performance που το ειχα και σε 1080ρ βιντεο εκλεινε χειμωνα στα 3 λεπτα? εδω τραβουσα 10 φωτογραφιες και ειχα ανοιχτη την εφαρμογη της καμερας βγαζοντας σφαλμα οτι θα κλεισει λογω θερμοκρασιων? Προσωπικα δεν θελω να κλεισει , αλλα δυστηχως μαζι με την HTC & LG θα μπουνε στο χρονοντουλαπο της ιστοριας. Η Sony είχε πράγματι πάντα ένα παράδοξο: κατασκευάζει από τους καλύτερους αισθητήρες κάμερας, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές τους στα δικά της smartphones. Ιδιαίτερα στο λογισμικό και στη διαχείριση θερμότητας υστερούσε. Παρ’ όλα αυτά, είναι κρίμα — η σειρά Xperia ήταν μοναδική στον κόσμο του Android. 1
Giannis_siag Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 20 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Με άλλα λόγια θέλουν να πουλάνε κατευθείαν χωρίς μεσάζοντες μέσω Splash Page το έχουν κάνει και άλλοι "boutique" κατασκευαστές πχ https://eu.redmagic.gg/products/redmagic-10s-pro αλλά και η 1+ έτσι ξεκίνησε Επίσης έκαναν outsource την παραγωγή τους σε τρίτους. https://www.androidcentral.com/phones/sony/sony-outsourced-production-xperia-line-report Άρα με βάση τα παραπάνω δεν κλείνουν ακόμα. Απλά κάνουν μια αναδιοργάνωση για να μειώσουν τα κόστη. Ελπίζω να τους βγει σε καλό και να στρώσουν τις συσκευές τους. 1
mariosnik_ Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 9 ώρες πριν, dpolal είπε Όταν λες πριν από καιρό τί ακριβώς εννοείς;; Γιατί είναι τουλάχιστον μια 10ετία που γίνεται ντόρος για τις εργασιακές συνθήκες γαλέρας στα εργοστάσια της Κίνας που η Apple φτιάχνει τα κινητά της. Πριν 1.5 χρόνο. Το ξέρω ότι η Apple τα φτιάχνει στην Κίνα τα κινητά της, αυτό προέκυψε και από την έρευνα. Μόνο την Sony βρήκα και άλλη μια μικρη εταιρεία με όχι τόσο καλά specs κινητών που δεν ήταν made in China.
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου Είμαι από τα τέλη του 2023 με Sony 5 V το είχα πάρει 1.100€, είναι ένα καλό κινητό, όταν έρθει η ώρα της αλλαγής με το καλό, αν υπάρχουν ακόμα Sony θα πάρω Sony αλλιώς θα πάω σε Samsung, ένας φίλος έχει το S25 Ultra, οι κάμερες του απλά εκπληκτικές όταν η κύρια κάμερα είναι 200MP καταλαβαίνεις τι γίνεται, τι φώτο τραβάει. Γύρω στο 2020 όταν είχα πάρει τότε το Sony 5 II είχα σκεφτεί για Apple iPhone αλλά 2-3 που ρώτησα μου είπαν πως είναι δύσκολο το iOS και οι γνώσεις μου σε τέτοια θέματα δεν είναι και πολύ καλές, αυτός είναι και ο λόγος που αγόρασα ΑΙΟ, Lenovo Yoga 27'' QHD στα 1400€ και δεν έδωσα το κάτι παραπάνω να πάρω Apple iMac 24'' μεν, αλλά με 4.5Κ οθόνη. Τα άτομα που ρώτησα μου είπαν ότι πρέπει να έχεις γνώσεις για να τον χειριστείς, εγώ τα βασικά κάνω σερφάρισμα, word, καμιά επεξεργασία φώτο, βλέπω βίντεο κτλ απλή χρήση. Πάντως ο Yoga AIO εξαιρετικός, πολύ καλός τον προτίνω,
toyo73 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:45 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:45 μμ Τιμολογιακη πολιτικη, ανυπαρκτο μαρκετινκ και 21:9 αναλογιες, που αρκετους ενοχλουν.Αλλα κυριως πιστευω, η πληρης απουσια φθηνουν μοντελων για την μαζα εφερε την ταφοπλακα.Δεν γινεται ολοκληρο τερας, η samsung, να εχει κινητα 100-150--200 ευρω και εσυ να ξεκινας με 400αρι.Καποτε που εκανε πωλησεις, ειχε κινητα κοντα στο 200αρι η και ποιο κατω.Τις ιδιες μ@λακιες εκανε και με τα Vaio.Πραγματικα δεν ξερω τι καπνιζουν η πινουν εκει στο japan, αλλα δεν παιρνει καθολου μαθηματα απο μια αλλη συντοπιτισσα την Toyota.Tωρα τελευταια, μπηκε σε μια αγορα που ειχε ελειπε χρονια,.Τα pc monitor.Eκει γελαει παλι ο καθε πικραμενος, οσο fan και να ειναι καποιος οπως εγω. δεν πληρωνει τετοια ποσα.700 ΕΥΡΩ για 1080p. 1000 το 4Κ και 1250 το oled.Που ειναι ειναι τα μονιτορ των 150-200 ευρω.Για να μην πιασω την τηλεορασεις που πουλαει πανακριβα 32αρες hd ready.Πραγματικα κριμα, ελπιζω να ξυπνησουν γιατι αλλιως θα εχουν την μοιρα τις Phillips.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα