lost2 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:59 μμ (επεξεργασμένο) 3 hours ago, somt said: πάμε πάλι... αντι-ψεκ επεισόδιο #2114 η ομιλία του στο TED talk το 2010... (ολόκληρη εδώ) Μου αρέσει που οι ψεκ (οι πραγματικοί) δεν μπορείτε να καταλάβετε καν τι γράφετε (μάλλον αναπαράγεται ) χωρίς καν να μπορείτε να το φιλτράρετε και να το καταλάβετε, δηλαδή μιλάει για την αύξηση του πληθυσμού στη γη (υπερπληθυσμός) και ταυτόχρονα μας λέει ότι με τη σωστή διαχείριση της υγείας και τον εμβολίων μπορούμε να αυξήσουμε και άλλο τον υπερπληθυσμό στη γη , ώστε να γίνει τελείως μη βιώσιμη η ζωη στη γη ;; WTF , ρε καταλαβαίνετε ποτέ τι γράφετε; σοβαρά τώρα , ο άνθρωπος που λέει χρόνια τώρα ότι στη γη έχουμε υπερπληθυσμό , μας λέτε ότι θέλει και άλλους ανθρώπους ;; Τι παίρνετε ωρέ; Αλήθεια σε ποι σημείο των λεγόμενον του , εσύ , καταλαβαίνεις ότι μιλάει για αύξηση του υπερπληθυσμού ; όταν λέει "we could lower that" εσύ τι καταλαβαίνεις; ΟΤΑΝ μιλάει για τον πληθυσμό, ωρέ. “The world today has 6.8 billion people. That’s headed up to about 9 billion. Now, if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by, perhaps, 10 or 15%.” Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:02 μμ από lost2 1
panther_512 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:10 μμ 14 minutes ago, KostasKri said: Ναι σίγουρα. Μιας και δεν υπάρχουν περιπτώσεις φτωχών ή και ανάπηρων ανθρώπων που είχαν την τσίπα να μην αφήσουν να τους εκμεταλλευτούν για ένα κομμάτι ψωμί. Ναί φυσικά, είσαι σε πόλεμο, πεινάς εσύ και τα παιδιά σου, και ταυτόχρονα έχεις αντίληψη της κατάστασης, γνωρίζεις τί γίνεται εκτός, τα οικονομοτεχνικά και τις όποιες απατεωνιές παίζονται, και θα πείς της χώρας που σου έδινε βοήθεια " Έχεις δίκιο που κόβεις τη βοήθεια και σκοτώνεις εμένα και τα παιδιά μου από την πείνα, επειδή μέρος της βοήθειας πήγαινε αλλού" Δεν πείθεις κανέναν. Επιβεβαιώνεις πλήρως όλα όσα έγραψα από το πρώτο κιόλας πόστ μου σε εσένα. Έχεις πάρα πολύ δουλειά να κάνεις με τον εαυτό σου. Η ανθρωπιά δεν δίνεται ala carte. 4
KostasKri Δημοσ. Τετάρτη στις 01:14 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:14 μμ 2 minutes ago, panther_512 said: Έχεις πάρα πολύ δουλειά να κάνεις με τον εαυτό σου. Για να το λες Τέλος τα επιχειρήματα για σήμερα φαντάζομαι. Καλή συνέχεια
akis23 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:17 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:17 μμ Η καλοσύνη αυτού του ανθρώπου ειναι συγκινητική. 🤮
ScorpioX777 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:17 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:17 μμ 17 λεπτά πριν, lost2 είπε Μου αρέσει που οι ψεκ (οι πραγματικοί) δεν μπορείτε να καταλάβετε καν τι γράφετε (μάλλον αναπαράγεται ) χωρίς καν να μπορείτε να το φιλτράρετε και να το καταλάβετε, δηλαδή μιλάει για την αύξηση του πληθυσμού στη γη (υπερπληθυσμός) και ταυτόχρονα μας λέει ότι με τη σωστή διαχείριση της υγείας και τον εμβολίων μπορούμε να αυξήσουμε και άλλο τον υπερπληθυσμό στη γη , ώστε να γίνει τελείως μη βιώσιμη η ζωη στη γη ;; WTF , ρε καταλαβαίνετε ποτέ τι γράφετε; σοβαρά τώρα , ο άνθρωπος που λέει χρόνια τώρα ότι στη γη έχουμε υπερπληθυσμό , μας λέτε ότι θέλει και άλλους ανθρώπους ;; Τι παίρνετε ωρέ; Αλήθεια σε ποι σημείο των λεγόμενον του , εσύ , καταλαβαίνεις ότι μιλάει για αύξηση του υπερπληθυσμού ; όταν λέει "we could lower that" εσύ τι καταλαβαίνεις; ΟΤΑΝ μιλάει για τον πληθυσμό, ωρέ. “The world today has 6.8 billion people. That’s headed up to about 9 billion. Now, if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by, perhaps, 10 or 15%.”
atheatos Δημοσ. Τετάρτη στις 01:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:19 μμ Μόλις τώρα, ScorpioX777 είπε Matrix?
ScorpioX777 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:27 μμ (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, atheatos είπε Matrix? Μην απαντας για να απαντας δεν εχει καμια αξια, αν βγαινεις καθολου απο το σπιτι ξεχωριζουν σαν την μυγα μες στο γαλα απο τα φοβισμενα και ονειροπολα προσωπα τους... Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:27 μμ από ScorpioX777 1
tolstoy Δημοσ. Τετάρτη στις 01:42 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:42 μμ Δηλαδή ο κυρ Βασίλης ανησυχεί μήπως δεν πουλήσει αρκετά εμβόλια;
atheatos Δημοσ. Τετάρτη στις 01:44 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:44 μμ 10 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Μην απαντας για να απαντας δεν εχει καμια αξια, αν βγαινεις καθολου απο το σπιτι ξεχωριζουν σαν την μυγα μες στο γαλα απο τα φοβισμενα και ονειροπολα προσωπα τους... Ζουν ανάμεσα μας? Κατι εχω δει , γιατί βγαίνω από το σπίτι … λες να γράφουν και στο insomnia ?
darkmatinee Δημοσ. Τετάρτη στις 01:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:49 μμ 28 minutes ago, atheatos said: Matrix? Τι Matrix ρε; Πας καλά; Των αρχιερέων του Woke, αδερφών Wachowski;;; 🤪 2
ScorpioX777 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:50 μμ 2 λεπτά πριν, atheatos είπε Ζουν ανάμεσα μας? Κατι εχω δει , γιατί βγαίνω από το σπίτι … λες να γράφουν και στο insomnia ? Μονο γραφουν, 10000 μηνυματα και βαλε, το κατα ποσο συχνα βγαινουν απο το σπιτι κραταω μικρο καλαθι... 1
atheatos Δημοσ. Τετάρτη στις 01:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:59 μμ 5 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Μονο γραφουν, 10000 μηνυματα και βαλε, το κατα ποσο συχνα βγαινουν απο το σπιτι κραταω μικρο καλαθι... Μάλλον δεν γράφουν απο το σπίτι για αυτό. Εσυ μόνο στο σπίτι γράφεις ? Μόνος σου μένεις ?
ScorpioX777 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:14 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:14 μμ 9 λεπτά πριν, atheatos είπε Μάλλον δεν γράφουν απο το σπίτι για αυτό. Εσυ μόνο στο σπίτι γράφεις ? Μόνος σου μένεις ? Γουσταρω τρελα που οταν σας εχω ψυχολογησει αρχιζετε να λετε μπουρδες...
AtiX Δημοσ. Τετάρτη στις 02:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:38 μμ 23 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Γουσταρω τρελα που οταν σας εχω ψυχολογησει αρχιζετε να λετε μπουρδες... Spoiler Link 2 2 4
atheatos Δημοσ. Τετάρτη στις 02:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:40 μμ 19 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Γουσταρω τρελα που οταν σας εχω ψυχολογησει αρχιζετε να λετε μπουρδες... Δεν είσαι ο μόνος που γουστάρει …και κατά πόσο λες μπούρδες , του στυλ φοβισμένοι ονειροπόλοι …κάνοντας τους άλλους να γελάνε μαζί σου ,καθώς και τις μύγες με άλλα συναφή … δεν χρειάζεται να γράφει κανείς με έντονο γράμματα για να πείσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις