ScorpioX777 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:47 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:47 μμ 2 λεπτά πριν, atheatos είπε Δεν είσαι ο μόνος που γουστάρει …και κατά πόσο λες μπούρδες , του στυλ φοβισμένοι ονειροπόλοι …κάνοντας τους άλλους να γελάνε μαζί σου ,καθώς και τις μύγες με άλλα συναφή … δεν χρειάζεται να γράφει κανείς με έντονο γράμματα για να πείσει. Α ηταν και αυτο, εγω φταιω τωρα να βαλω την μυγα...
atheatos Δημοσ. Τετάρτη στις 02:52 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:52 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Α ηταν και αυτο, εγω φταιω τωρα να βαλω την μυγα... Με τόσα συναφή💩….. που έγραψες , νομίζω κολλάει τέλεια και αυτό 🤣 Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:53 μμ από atheatos 1 2
darkmatinee Δημοσ. Τετάρτη στις 03:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:01 μμ 23 minutes ago, AtiX said: Reveal hidden contents Link & οι υπόλοιποι εδώ: https://www.insomnia.gr/ignore/ 1
panther_512 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:49 μμ (επεξεργασμένο) Όπως είπα, αυτά τα θέματα είναι εξαιρετικά, δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει ο καθένας τον πυρήνα της προσωπικότητάς του και να δείξει ποιός πραγματικά είναι. Πέφτουν πολλές μάσκες και διαφαίνεται ότι πολύς κόσμος κρύβει πολύ σκοτάδι μέσα του. Στην Κύπρο, υπάρχει τρομερό πρόβλημα με έλλειψη νερού, κακοδιαχείριση των ελάχιστων υδάτινων πόρων, αδυναμία επαρκούς συντήρησης φραγμάτων και δικτύου νερού. Αν σε δούν να πλένεις τη βεράντα σου με το λάστιχο, 1000€ πρόστιμο, αλλά κάθε μέρα χάνεται άνω του 50% του νερού στο δίκτυο από τις διαρροές του. Τραγελαφικές καταστάσεις. Οπότε, γιατί εγώ, ο φορολογούμενος πολίτης να βλέπω τα λεφτά μου κυριολεκτικά να πετιούνται από τις διαρροές? Και να τρώω και πρόστιμο επειδή τόλμησα να πλύνω το αμάξι μου με το λάστιχο? Απαίτηση τώρα, να διακοπεί άμεσα η λειτουργία του δικτύου νερού. Να πεθάνουμε όλοι από τη δίψα να ησυχάσουμε. Προφανώς από τη συζήτηση που κάνουμε εδώ πέρα, για κάποιους αυτή θα είναι μιά πολύ καλή, εξορθολογημένη και σωστή λύση. Και για την Ελλάδα έτσι? Οποιαδήποτε υπηρεσία ή θεσμός δυσλειτουργεί και έχουμε κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, άμεση κατάργηση. Όχι διορθωτικά μέτρα. Όχι καλύτερος έλεγχος. Φούλ κατάργηση. Μαχαίρι. Και όλα θα γίνουν έτσι καλύτερα. Ο καθένας για τον εαυτό του. Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:53 μμ από panther_512 8 1
Bourdoulas Δημοσ. Τετάρτη στις 04:52 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:52 μμ 1 ώρα πριν, panther_512 είπε Όπως είπα, αυτά τα θέματα είναι εξαιρετικά, δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει ο καθένας τον πυρήνα της προσωπικότητάς του και να δείξει ποιός πραγματικά είναι. Πέφτουν πολλές μάσκες και διαφαίνεται ότι πολύς κόσμος κρύβει πολύ σκοτάδι μέσα του. Στην Κύπρο, υπάρχει τρομερό πρόβλημα με έλλειψη νερού, κακοδιαχείριση των ελάχιστων υδάτινων πόρων, αδυναμία επαρκούς συντήρησης φραγμάτων και δικτύου νερού. Αν σε δούν να πλένεις τη βεράντα σου με το λάστιχο, 1000€ πρόστιμο, αλλά κάθε μέρα χάνεται άνω του 50% του νερού στο δίκτυο από τις διαρροές του. Τραγελαφικές καταστάσεις. Οπότε, γιατί εγώ, ο φορολογούμενος πολίτης να βλέπω τα λεφτά μου κυριολεκτικά να πετιούνται από τις διαρροές? Και να τρώω και πρόστιμο επειδή τόλμησα να πλύνω το αμάξι μου με το λάστιχο? Απαίτηση τώρα, να διακοπεί άμεσα η λειτουργία του δικτύου νερού. Να πεθάνουμε όλοι από τη δίψα να ησυχάσουμε. Προφανώς από τη συζήτηση που κάνουμε εδώ πέρα, για κάποιους αυτή θα είναι μιά πολύ καλή, εξορθολογημένη και σωστή λύση. Και για την Ελλάδα έτσι? Οποιαδήποτε υπηρεσία ή θεσμός δυσλειτουργεί και έχουμε κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, άμεση κατάργηση. Όχι διορθωτικά μέτρα. Όχι καλύτερος έλεγχος. Φούλ κατάργηση. Μαχαίρι. Και όλα θα γίνουν έτσι καλύτερα. Ο καθένας για τον εαυτό του. Κάθε χρόνο η εγκληματικότητα αυξάνεται. Η αστυνομία δεν κάνει την δουλειά της. Δίνουμε ένα σωρό χρήματα και πέφτουν στο κενό δηλαδή. Άμεση κατάργηση της αστυνομίας. !!!!1!!11 3 1
somt Δημοσ. Τετάρτη στις 05:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:35 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, lost2 είπε Μου αρέσει που οι ψεκ (οι πραγματικοί) δεν μπορείτε να καταλάβετε καν τι γράφετε (μάλλον αναπαράγεται ) χωρίς καν να μπορείτε να το φιλτράρετε και να το καταλάβετε, δηλαδή μιλάει για την αύξηση του πληθυσμού στη γη (υπερπληθυσμός) και ταυτόχρονα μας λέει ότι με τη σωστή διαχείριση της υγείας και τον εμβολίων μπορούμε να αυξήσουμε και άλλο τον υπερπληθυσμό στη γη , ώστε να γίνει τελείως μη βιώσιμη η ζωη στη γη ;; WTF , ρε καταλαβαίνετε ποτέ τι γράφετε; σοβαρά τώρα , ο άνθρωπος που λέει χρόνια τώρα ότι στη γη έχουμε υπερπληθυσμό , μας λέτε ότι θέλει και άλλους ανθρώπους ;; Τι παίρνετε ωρέ; Αλήθεια σε ποι σημείο των λεγόμενον του , εσύ , καταλαβαίνεις ότι μιλάει για αύξηση του υπερπληθυσμού ; όταν λέει "we could lower that" εσύ τι καταλαβαίνεις; ΟΤΑΝ μιλάει για τον πληθυσμό, ωρέ. “The world today has 6.8 billion people. That’s headed up to about 9 billion. Now, if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by, perhaps, 10 or 15%.” ολοι οι ψεκ το ίδιο υφος ξερόλα έχετε, χωρίς να προσπαθείτε να καταλάβετε τί διαβάζετε. θα σου κάνω περίληψη αυτό που είπε ο Bill Gates γιατί φαίνεται ότι δυσκολεύεσαι να το κατανοήσεις Περίληψη: Οι μελέτες δείχνουν ότι αν φροντίζουμε να κρατάμε υγιείς τους ανθρώπους (με φάρμακα, εμβόλια κλπ), αυτοί δεν γεννοβολάνε ανεξέλεγκτα και έτσι οδηγούμαστε σε μη αύξηση του πληθυσμού, άρα παραμένει σε βιώσιμα επίπεδα, ενώ μπορεί ακόμα και να μειωθεί ο συνολικός πληθυσμός στο μέλλον. Κανείς δεν σκοτώνει κανέναν για να μειωθούμε. Φέρε επόμενη ψεκα να αναλύσουμε Επεξ/σία Τετάρτη στις 05:37 μμ από somt 1 1
KostasKri Δημοσ. Τετάρτη στις 05:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:51 μμ 1 hour ago, panther_512 said: Όπως είπα, αυτά τα θέματα είναι εξαιρετικά, δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει ο καθένας τον πυρήνα της προσωπικότητάς του και να δείξει ποιός πραγματικά είναι. Πέφτουν πολλές μάσκες και διαφαίνεται ότι πολύς κόσμος κρύβει πολύ σκοτάδι μέσα του. Στην Κύπρο, υπάρχει τρομερό πρόβλημα με έλλειψη νερού, κακοδιαχείριση των ελάχιστων υδάτινων πόρων, αδυναμία επαρκούς συντήρησης φραγμάτων και δικτύου νερού. Αν σε δούν να πλένεις τη βεράντα σου με το λάστιχο, 1000€ πρόστιμο, αλλά κάθε μέρα χάνεται άνω του 50% του νερού στο δίκτυο από τις διαρροές του. Τραγελαφικές καταστάσεις. Οπότε, γιατί εγώ, ο φορολογούμενος πολίτης να βλέπω τα λεφτά μου κυριολεκτικά να πετιούνται από τις διαρροές? Και να τρώω και πρόστιμο επειδή τόλμησα να πλύνω το αμάξι μου με το λάστιχο? Απαίτηση τώρα, να διακοπεί άμεσα η λειτουργία του δικτύου νερού. Να πεθάνουμε όλοι από τη δίψα να ησυχάσουμε. Προφανώς από τη συζήτηση που κάνουμε εδώ πέρα, για κάποιους αυτή θα είναι μιά πολύ καλή, εξορθολογημένη και σωστή λύση. Και για την Ελλάδα έτσι? Οποιαδήποτε υπηρεσία ή θεσμός δυσλειτουργεί και έχουμε κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, άμεση κατάργηση. Όχι διορθωτικά μέτρα. Όχι καλύτερος έλεγχος. Φούλ κατάργηση. Μαχαίρι. Και όλα θα γίνουν έτσι καλύτερα. Ο καθένας για τον εαυτό του. Προσωπικά, επειδή και σε μένα αναφέρεσαι λογικά, είπα παραπάνω από μία φορές για διόρθωση των προγραμμάτων ώστε να λειτουργούν ΣΩΣΤΑ.Να μην πετιούνται τα λεφτά στα σκουπίδια. Το ότι εσύ μέσα στην ψυχολογική σου σύγχυση δεν το διάβασες ή το διάβασες και το αγνόησες επειδή είναι τόσο τρομερό να συμφωνείς με κάποιον έστω και σε μερικά points, είναι καθαρά δικό σου θέμα και πρόβλημα. Μάθε λοιπόν να βγάζεις το συναίσθημα από κουβέντες και να σκέφτεσαι ορθολογικά και να διαβάζεις και να κατανοείς ΠΛΗΡΩΣ τι σου γράφουν πριν απαντάς. Το συναίσθημα άστο για τις προσωπικές σου σχέσεις. 1
somt Δημοσ. Τετάρτη στις 05:54 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:54 μμ 1 λεπτό πριν, KostasKri είπε είπα παραπάνω από μία φορές για διόρθωση των προγραμμάτων ώστε να λειτουργούν ΣΩΣΤΑ. δε θα γίνει ΠΟΤΕ αυτό πορευόμαστε με τις οποιες παθογένειες και διορθώνουμε στην πορεία ότι μπορούμε προχώρα παρακάτω 2
KostasKri Δημοσ. Τετάρτη στις 05:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:57 μμ Just now, somt said: δε θα γίνει ΠΟΤΕ αυτό πορευόμαστε με τις οποιες παθογένειες και διορθώνουμε στην πορεία ότι μπορούμε προχώρα παρακάτω Δεν διορθώνεται κάτι αν έχουν βάλει χεράκι στο μέλι πολλοί. Το ξεριζώνεις και ξεκινάς από την αρχή. Επομένως καλά κάνουν και τα κόβουν όλα και θα φανεί στην πορεία αν έκαναν καλά. Περιμένουμε κιόλας να μας πει ο κύριος Μπιλ μας με αποδείξεις στα χέρια πόσο ζημιά έχει γίνει καθώς όταν μιλάμε για δις, χωρίς αποδείξεις ό,τι και να πεις είναι για τα πανυγήρια.
somt Δημοσ. Τετάρτη στις 06:00 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:00 μμ (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, KostasKri είπε Το ξεριζώνεις και ξεκινάς από την αρχή. Επομένως καλά κάνουν και τα κόβουν όλα και θα φανεί στην πορεία αν έκαναν καλά. και στο κέντρο εχει κατι πεζοδρόμια ότι ναναι να ρίξουμε μια πυρηνική και να ξαναχτισουμε την Αθήνα απτην αρχή και να το κάνουμε καθε φορα που ο KostasKri εχει αμφιβολίες αν ειναι ολα τέλεια Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:01 μμ από somt 3 1
panther_512 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:01 μμ (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, KostasKri said: Δεν διορθώνεται κάτι αν έχουν βάλει χεράκι στο μέλι πολλοί. Το ξεριζώνεις και ξεκινάς από την αρχή. Επομένως καλά κάνουν και τα κόβουν όλα και θα φανεί στην πορεία αν έκαναν καλά. Καταλαβαίνεις ότι αυτά που λές από την ασφάλεια του σπιτιού σου και την άνεση του καναπέ σου σημαίνουν ότι άνθρωποι πεθαίνουν ή αρρωσταίνουν έτσι? Σου εύχομαι όταν θα βρεθείς κάποια στιγμή σε ώρα ανάγκης, αυτοί που θα αποφασίζουν για εσένα να σκέφτονται ανθρώπινα και όχι όπως εσύ. Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:02 μμ από panther_512 1
KostasKri Δημοσ. Τετάρτη στις 06:03 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:03 μμ Just now, somt said: και στο κέντρο εχει κατι πεζοδρόμια ότι ναναι να ρίξουμε μια πυρηνική και να ξαναχτισουμε την Αθήνα απτην αρχή Στο κέντρο της Αθήνας, δεν θα στείλει άλλη χώρα ανθρωπιστική βοήθεια να φτιάξουμε το πεζοδρόμιο. Είναι δική μας υποχρέωση να το πληρώσουμε, να το φτιάξουμε και να το περιποιηθούμε για να μην είναι ερήπειο σε 5 χρόνια. Ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις τα επιχειρήματά μου. 1
panther_512 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:07 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:07 μμ 2 minutes ago, KostasKri said: Στο κέντρο της Αθήνας, δεν θα στείλει άλλη χώρα ανθρωπιστική βοήθεια να φτιάξουμε το πεζοδρόμιο. Είναι δική μας υποχρέωση να το πληρώσουμε, να το φτιάξουμε και να το περιποιηθούμε για να μην είναι ερήπειο σε 5 χρόνια. Ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις τα επιχειρήματά μου. Να σε ρωτήσω. Ο άνεργος έχει δικαίωμα να πατάει στο πεζοδρόμιο? Και να το πάρουμε ένα βήμα παραπέρα, αυτός που δεν δουλεύει στη χώρα σου για τον οποιοδήποτε λόγο, και δεν έχει βάλει σέντ στο σύστημα ασφάλισης, δικαιούται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης?
somt Δημοσ. Τετάρτη στις 06:08 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:08 μμ (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, KostasKri είπε Στο κέντρο της Αθήνας, δεν θα στείλει άλλη χώρα ανθρωπιστική βοήθεια να φτιάξουμε το πεζοδρόμιο. Είναι δική μας υποχρέωση να το πληρώσουμε, να το φτιάξουμε και να το περιποιηθούμε Για το ΕΣΠΑ και τα Ευρωπαϊκά Ταμεία έχεις ακουστά; https://espa.io/espa-ti-einai/ Το ΕΣΠΑ (Εταιρικό Σύμφωνο για το Πλαίσιο Ανάπτυξης) 2021-2027 αποτελεί το βασικό στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη της χώρας με τη συνδρομή σημαντικών πόρων που προέρχονται από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία (ΕΔΕΤ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:12 μμ από somt 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις