Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 minutes ago, panther_512 said:

Τί με νοιάζει η αντιμετώπιση του AIDS στις αφρικανικές χώρες? Σιγά μήν έρθει από εδώ.

Τί με νοιάζει αν πεθαίνουν από την πείνα σε άλλες χώρες? Σιγά να μήν έρθουν από εδώ.

Τί με νοιάζει αν γινονται πόλεμοι σε άλλες χώρες? Σιγά να μήν έρθει το κακό και από εδώ.

Μετά από 1.4 τρισ $ θα έλεγε κανείς ότι θα έπρεπε να έχουν λυθεί αυτά τα ζητήματα. Μήπως αυτοί που εκθειάζεις δίνουν τόσο όσο ώστε να μην αναπτυχθούν ποτέ εκεί και να υπάρχει ένα κύκλος "επενδύσεων"; Μήπως αυτά τα λεφτά επενδύονται στο να μην αφήσουν αυτές τις χώρες να αναπτυχθούν από μόνες τους; Σου πέρασαν ποτέ αυτές οι σκέψεις από το μυαλό ή είσαι τόσο αποφασισμένος στο να σκέφτεσαι μονοδιάστατα και δεν μπορείς να κάνεις συνδυαστικές σκέψεις;

6 minutes ago, panther_512 said:

Το πρόβλημα είναι ότι ο κόσμος δεν μπορεί να δεχτεί ότι ένα άτομο μπορεί να είναι ΚΑΙ επιχειρηματίας ΚΑΙ φιλάνθρωπος.

Και δεν μπορεί να το δεχτεί, διότι είναι κάτι που δεν είναι λογική συμπεριφορά για τους ίδιους.

Αν κάποιος δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να δίνει χωρίς ανταλλάγματα, θεωρεί ότι κανείς άλλος δεν μπορεί. Άρα, η φιλανθρωπία του επιχειρηματία ερμηνεύεται ως προσποίηση ή επένδυση.

Μπορεί εννοείται. Αλλά να το λέει. Μην το παίζει ότι "χάνει" λεφτά για να κερδίζει τις καρδιές του κόσμου όταν από πίσω εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντά του.

• Thanks 1
  • Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σου έχουμε εξηγήσει ότι ο τρόπος σκέψης σου δεν λύνει προβλήματα, αντίθετα τα μεγενθύνει και αναπόφευκτα στο τέλος θα σε επηρεάζουν άμεσα και εσένα.

Ακόμα και αν σε ενδιαφέρει μόνο το συμφέρον του εαυτού σου και των δικών σου, είναι προς το συμφέρον σου να αποτελείς μέρος της λύσης των προβλημάτων των άλλων και όχι της επιδείνωσης.  

Δεν ξέρω γιατί δυσκολεύεσαι τόσο πολύ να το καταλάβεις. Εκτός και αν το κατάλαβες και δεν θέλεις να παραδεχθείς ότι σκέφτεσαι τελείως λάθος.

Από την άλλη κατηγοράς τον άλλο, επειδή είναι υπερπλούσιος και κάνει φιλανθρωπία δισσεκατομυρίων μέσω του ιδρύματός του, επειδή υπάρχουν σκιές/ενδείξεις/whatever αν μέσα από τη διαδικασία γίνεται πλουσιότερος. 

Σε χαλάει δηλαδή αν βγάζει λεφτά, και αυτό αναιρεί το καλό που κάνει.

Δηλαδή σε ενοχλεί ότι ο άλλος βγάζει λεφτά και δίνει στον κόσμο που υποφέρει δισσεκατομμύρια, αλλά είσαι ΟΚ να σταματήσουν χρηματοδοτήσεις κρατών που θεωρείς ότι γίνεται κακοδιαχείριση, το οποίο έχει ώς αποτέλεσμα να πεθάνουν περισσότεροι άνθρωποι.

Και νιώθεις ότι είσαι ΟΚ, δεν βλέπεις τον παραλογισμό στον συλλογισμό σου και ότι σκέφτεσαι και σωστά.

Μάλιστα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Μετά από 1.4 τρισ $ θα έλεγε κανείς ότι θα έπρεπε να έχουν λυθεί αυτά τα ζητήματα. Μήπως αυτοί που εκθειάζεις δίνουν τόσο όσο ώστε να μην αναπτυχθούν ποτέ εκεί και να υπάρχει ένα κύκλος "επενδύσεων"; Μήπως αυτά τα λεφτά επενδύονται στο να μην αφήσουν αυτές τις χώρες να αναπτυχθούν από μόνες τους; Σου πέρασαν ποτέ αυτές οι σκέψεις από το μυαλό ή είσαι τόσο αποφασισμένος στο να σκέφτεσαι μονοδιάστατα και δεν μπορείς να κάνεις συνδυαστικές σκέψεις;

Μπορεί εννοείται. Αλλά να το λέει. Μην το παίζει ότι "χάνει" λεφτά για να κερδίζει τις καρδιές του κόσμου όταν από πίσω εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντά του.

Να σου πω ότι συνολικά για την επίλυση της ελληνικής κρίσης των 10 εκατομυρίων κατοίκων, από το 2011 και μετά η ΕΕ και το Δ.Ν.Τ έχει ξοδέψει 400 με 450 δις δολάρια…

με απλά λόγια σε 15 χρόνια δόθηκε το 1/3 του ποσού που επικαλείσαι, για το 1/1000 του πληθυσμού και το πρόβλημα δεν λύθηκε σε μια χώρα που ήταν στη δύση και ούτε πείναγε για αιώνες, ούτε είχε δικτατορίες ή εμφύλιους και μη πολέμους…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 4
Δημοσ.
42 minutes ago, panther_512 said:

Πολύ σωστά.

Τί με νοιάζει η αντιμετώπιση του AIDS στις αφρικανικές χώρες? Σιγά μήν έρθει από εδώ.

Τί με νοιάζει αν πεθαίνουν από την πείνα σε άλλες χώρες? Σιγά να μήν έρθουν από εδώ.

Τί με νοιάζει αν γινονται πόλεμοι σε άλλες χώρες? Σιγά να μήν έρθει το κακό και από εδώ.

Ακόμα και αν δεν σκέφτεσαι σαν άνθρωπος, όπου έχεις ηθική υποχρέωση ώς άνθρωπος να σε νοιάζει το καλό των άλλων ανθρώπων, ακόμα και αν νοιαζόσουν για τη δική σου χώρα και μόνο (που μου δίνεις την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει εδώ πέρα), τα προβλήματα των άλλων χωρών και η επίλυση ή όχι αυτών σε επηρεάζουν, θέλεις δεν θέλεις.

Γιατί όσο απίστευτο και αν σου ακούγεται, ζούμε όλοι στον ίδιο πλανήτη. Ξέρω είναι απίστευτο, αλλά είναι η αλήθεια.

Αυτό δεν είναι καν όλο. Να προσθέσω μόνο μερικά;

Τί με νοιάζει αν τα προηγούμενα 500 χρόνια έχω κάνει ότι μπορώ για να διαλύσω αυτές τις χώρες και να σιγουρέψω ότι θα μου ανήκουν για πάντα οικονομικά;

Τί με νοιάζει αν οι πιο πολλές εταιρίες που εκμεταλλεύονται τους πόρους τους είναι δικές μου και ξεκινάνε πολέμους όταν κάτι δε μας αρέσει ή όταν ξεκινάνε να ζητάνε πιο πολλά (από αυτά που τους ανήκουν).

Τί με νοιάζει αν έχω βάλει στις θέσεις που θέλω τους ανθρώπους που θα τα πάρουν για να κάνουν αυτό που θέλω (οι οποίοι υπάρχουν στην Αφρική όπως και στην Ελλάδα όπως και στην Αμερική).

'Αγωνιστικά' φιλιά από Ρουάντα, όπου με έβγαλε ο δρόμος για λίγο καιρό με τη δουλειά (το λες και καλό timing).

• Like 1
Δημοσ.
17 minutes ago, AtiX said:

Να σου πω ότι συνολικά για την επίλυση της ελληνικής κρίσης των 10 εκατομυρίων κατοίκων, από το 2011 και μετά η ΕΕ και το Δ.Ν.Τ έχει ξοδέψει 400 με 450 δις δολάρια…

με απλά λόγια σε 15 χρόνια δόθηκε το 1/3 του ποσού που επικαλείσαι, για το 1/1000 του πληθυσμού και το πρόβλημα δεν λύθηκε σε μια χώρα που ήταν στη δύση και ούτε πείναγε για αιώνες, ούτε είχε δικτατορίες ή εμφύλιους και μη πολέμους…

Συγκρίνεις ΔΑΝΕΙΑ με δωρεές; Κατάλαβα σωστά; ΔΑΝΕΙΑ που θα πληρώνουν μέχρι και τα παιδιά των παιδιών μας για να εξοφλήσουν;;;;;;;;;;;;;;;; Τι πίνετε;;;;;;;; Και σου έκανε και like ο άλλος. ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ψηφίζετε τώρα εσείς εεεεεεεεεε;

• Like 2
Δημοσ.
36 minutes ago, KostasKri said:

Δεν έχεις άδικο σε αυτό, αλλά δεν είναι σωστό το να τα τσουβαλιάζουμε όλα, ακόμα και αν είναι εύκολο σαν λύση. Ναι, τεράστιο ποσοστό από τις φιλανθρωπίες το τρώνε οι ενδιάμεσοι. Κάποιες φορές ήταν αυτό το πλάνο εξαρχής, άλλες προέκυψε στην πορεία γιατί όπως νομίζω εσύ σωστά είπες, τα λεφτά είναι μέλι. Δε διαφωνεί κανείς από τα υπόλοιπα παιδιά με αυτό αν καταλαβαίνω καλά.

Το λάθος που προσπαθούν να σου εξηγήσουν είναι ότι το να κόψεις ό,τι υπάρχει τώρα μαχαίρι, θα οδηγήσει πολύ κόσμο στο θάνατο ή σε άλλες μεγάλες δυσκολίες. Αν θέλεις να το κάνεις καλύτερα, καλά κάνεις. Η λύση είναι να το κάνεις καλύτερα, όχι να το σταματήσεις εντελώς μέχρι κάποτε ίσως να ξεκινήσεις με τον καλύτερο τρόπο (ή αυτό που μάλλον νομίζεις ότι είναι ο καλύτερος τρόπος).

Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου δίνεις 50€ το μήνα. Γιατί, αφού λες ότι θα τα φάνε οι άλλοι; Μάλλον γιατί πιστεύεις ότι έστω 10 θα φτάσουν κάπου, και 10 είναι καλύτερα από 0. Είναι πάνω κάτω το ίδιο. Είναι πάντως μεγάλο το πρόβλημα με το πού πάνε τα λεφτά των φιλανθρωπιών, αλλά αρκετοί άνθρωποι που τους ενδιαφέρει βάζουν την ενέργειά τους σε αυτό και ελπίζω ότι θα γίνει πολύ καλύτερο στο μέλλον.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 minutes ago, KostasKri said:

Συγκρίνεις ΔΑΝΕΙΑ με δωρεές; Κατάλαβα σωστά; ΔΑΝΕΙΑ που θα πληρώνουν μέχρι και τα παιδιά των παιδιών μας για να εξοφλήσουν;;;;;;;;;;;;;;;; Τι πίνετε;;;;;;;; Και σου έκανε και like ο άλλος. ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ψηφίζετε τώρα εσείς εεεεεεεεεε;

Σου εξήγησε τα οικονομικά μεγέθη και το πόσο επίλυσαν ή όχι τα προβλήματα.

Έχεις θολώσει.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 minutes ago, apostolisd said:

Δεν έχεις άδικο σε αυτό, αλλά δεν είναι σωστό το να τα τσουβαλιάζουμε όλα, ακόμα και αν είναι εύκολο σαν λύση. Ναι, τεράστιο ποσοστό από τις φιλανθρωπίες το τρώνε οι ενδιάμεσοι. Κάποιες φορές ήταν αυτό το πλάνο εξαρχής, άλλες προέκυψε στην πορεία γιατί όπως νομίζω εσύ σωστά είπες, τα λεφτά είναι μέλι. Δε διαφωνεί κανείς από τα υπόλοιπα παιδιά με αυτό αν καταλαβαίνω καλά.

Το λάθος που προσπαθούν να σου εξηγήσουν είναι ότι το να κόψεις ό,τι υπάρχει τώρα μαχαίρι, θα οδηγήσει πολύ κόσμο στο θάνατο ή σε άλλες μεγάλες δυσκολίες. Αν θέλεις να το κάνεις καλύτερα, καλά κάνεις. Η λύση είναι να το κάνεις καλύτερα, όχι να το σταματήσεις εντελώς μέχρι κάποτε ίσως να ξεκινήσεις με τον καλύτερο τρόπο (ή αυτό που μάλλον νομίζεις ότι είναι ο καλύτερος τρόπος).

Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου δίνεις 50€ το μήνα. Γιατί, αφού λες ότι θα τα φάνε οι άλλοι; Μάλλον γιατί πιστεύεις ότι έστω 10 θα φτάσουν κάπου, και 10 είναι καλύτερα από 0. Είναι πάνω κάτω το ίδιο. Είναι πάντως μεγάλο το πρόβλημα με το πού πάνε τα λεφτά των φιλανθρωπιών, αλλά αρκετοί άνθρωποι που τους ενδιαφέρει βάζουν την ενέργειά τους σε αυτό και ελπίζω ότι θα γίνει πολύ καλύτερο στο μέλλον.

Είμαι της άποψης ότι πρέπει να κοπούν μαχαίρι για 2 λόγους.

1. Όπως εξήγησα ήδη, ο καθένας έχει διαφορετικές ανησυχίες για το που θέλει να κάνει δωρεές και είναι απολύτως κατανοητό και δεν θα έπρεπε καμία κυβέρνηση να υποδεικνύει. Επίσης δεν έχει όλος ο κόσμος την δυνατότητα να δίνει οπότε το να παίρνεις δημόσιο χρήμα και να το χρησιμοποιείς έτσι το θεωρώ λάθος.

2. Κόβεις μαχαίρι γιατί οι δίοδοι που υπάρχουν τώρα δεν βοηθούν. Θέλει κόψιμο για να βγουν καινούριοι καθώς αν συνεχίσεις να δίνει Χ δις για κάτι που δεν λειτουργεί δεν μπορείς να τα αξιοποιήσεις σε κάτι που πιθανώς να λειτουργεί καλύτερα και να είναι πολύ περισσότερο efficient.

Τώρα το γιατί οι υπόλοιποι εδώ έχουν καταλάβει ότι εγώ θέλω να βλέπω κόσμο να πεθαίνει, μόνοι οι ίδιοι γνωρίζουν.

Δημοσ.
Just now, KostasKri said:

Τώρα το γιατί οι υπόλοιποι εδώ έχουν καταλάβει ότι εγώ θέλω να βλέπω κόσμο να πεθαίνει, μόνοι οι ίδιοι γνωρίζουν.

Διότι αυτό που λές ισοδυναμεί με θάνατο ανθρώπων. Πιό απλό δεν γίνεται.

Δεν θέλεις να βλέπεις κόσμο να πεθαίνει, αλλά είσαι ΟΚ να τα σταματήσουμε όλα μέχρι να τα ξαναξεκινήσουμε με κάποιον μαγικό, τέλειο, χωρίς διαφθορά τρόπο και στο εντωμεταξύ να πεθαίνουν άνθρωποι.

Αλλά δεν θέλεις να βλέπεις ανθρώπους να πεθαίνουν.

Μάλιστα.

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, panther_512 said:

Σου εξήγησε τα οικονομικά μεγέθη και το πόσο επίλυσαν ή όχι τα προβλήματα.

Έχεις θολώσει.

Ναι σε μια χώρα όπως η Ελλάδα φουλ διεφθαρμένη που τα λεφτά που έχουν φάει οι δικοί μας είναι εξίσου πολλά και είμαστε πλέον στον πάτο της ΕΕ (δες greekonomics).

ΔΕΝ θα μας έδιναν λεφτά αν δεν τα πληρώναμε 2 και 3 φορές με τους τόκους. Ξεπουλήσαμε τα πάντα στην Ελλάδα. Δεν βγάλανε κέρδος νομίζεις; μας "βοηθήσανε" τους καημένους.

Επαναλαμβάνω λοιπόν, ψηφίζετε εσείς τώρα ε;

1 minute ago, panther_512 said:

Αλλά δεν θέλεις να βλέπεις ανθρώπους να πεθαίνουν.

Θα έχω κλειστά τα μάτια μέχρι να ξεκινήσουν όλα πάλι.

Μόνο τέτοιες απαντήσεις σας αρμόζουν πλέον.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 minute ago, KostasKri said:

Είμαι της άποψης ότι πρέπει να κοπούν μαχαίρι για 2 λόγους.

1. Όπως εξήγησα ήδη, ο καθένας έχει διαφορετικές ανησυχίες για το που θέλει να κάνει δωρεές και είναι απολύτως κατανοητό και δεν θα έπρεπε καμία κυβέρνηση να υποδεικνύει. Επίσης δεν έχει όλος ο κόσμος την δυνατότητα να δίνει οπότε το να παίρνεις δημόσιο χρήμα και να το χρησιμοποιείς έτσι το θεωρώ λάθος.

2. Κόβεις μαχαίρι γιατί οι δίοδοι που υπάρχουν τώρα δεν βοηθούν. Θέλει κόψιμο για να βγουν καινούριοι καθώς αν συνεχίσεις να δίνει Χ δις για κάτι που δεν λειτουργεί δεν μπορείς να τα αξιοποιήσεις σε κάτι που πιθανώς να λειτουργεί καλύτερα και να είναι πολύ περισσότερο efficient.

Ναι προσπαθώ να καταλάβω την οπτική σου γιατί είναι εύκολο με τέτοιες διαφωνίες να χτίσει ο καθένας το τοίχος του και να φτιάχνουμε στρατόπεδα.

Διαφωνώ παρ όλα αυτά, για 2 λόγους που ταιριάζουν στην αρίθμησή σου:

1. Ο δυτικός κόσμος έχει πάρα πολλά συμφέροντα στην Αφρική. Πολύτιμα μέταλλα, εργατικά χέρια, μετανάστευση, άλλοι φυσικοί πόροι. Μην νομίζεις ότι όλα τα λεφτά που στέλνονται εκεί είναι είτε από καλές καρδιές είτε για να τα φάνε οι μεσάζοντες.

2. Όλοι θα συμφωνούσαν πιστεύω το να κοπούν αυτά μαχαίρι, αν όμως θα ξεκινούσε παράλληλα κάτι άλλο, μακάρι καλύτερο. Αλλιώς αυτά τα 10 που λέγαμε παραπάνω θα χαθούν και δε θα αντικατασταθούν, αυτά τα 10 που κρατάνε αρκετούς ανθρώπους ακόμα σε ζωή. Έγραψες για τα πηγάδια που δε λειτουργούν πια. Είδες όμως και πόσα ακόμα λειτουργούν; Πιστεύεις ότι είναι καλύτερο για τον κόσμο και για εσένα και την ηθική σου το να μην υπάρχει κανένα, ή το να 'πληρώνεις' τα 50 στην τιμή των 100;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, KostasKri said:

Ναι σε μια χώρα όπως η Ελλάδα φουλ διεφθαρμένη που τα λεφτά που έχουν φάει οι δικοί μας είναι εξίσου πολλά και είμαστε πλέον στον πάτο της ΕΕ (δες greekonomics).

ΔΕΝ θα μας έδιναν λεφτά αν δεν τα πληρώναμε 2 και 3 φορές με τους τόκους. Ξεπουλήσαμε τα πάντα στην Ελλάδα. Δεν βγάλανε κέρδος νομίζεις; μας "βοηθήσανε" τους καημένους.

Επαναλαμβάνω λοιπόν, ψηφίζετε εσείς τώρα ε;

Ο Atix σου εξήγησε τα λεφτά που χρειάστηκαν για την Ελλάδα, ώς οικονομικό μέγεθος βοήθειας, σε σύγκριση με τα λεφτά που δίνονται στις υποανάπτυκτες χώρες για βοήθεια.

Σου παρουσίασε σύγκριση οικονομικών μεγεθών. Δεν μας ενδιαφέρει η πηγή των χρημάτων σε αυτό. 

Άλλη μιά φορά: Σύγκριση οικονομικών μεγεθών για βοήθεια χωρών.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, apostolisd said:

Ναι προσπαθώ να καταλάβω την οπτική σου γιατί είναι εύκολο με τέτοιες διαφωνίες να χτίσει ο καθένας το τοίχος του και να φτιάχνουμε στρατόπεδα.

Διαφωνώ παρ όλα αυτά, για 2 λόγους που ταιριάζουν στην αρίθμησή σου:

1. Ο δυτικός κόσμος έχει πάρα πολλά συμφέροντα στην Αφρική. Πολύτιμα μέταλλα, εργατικά χέρια, μετανάστευση, άλλοι φυσικοί πόροι. Μην νομίζεις ότι όλα τα λεφτά που στέλνονται εκεί είναι είτε από καλές καρδιές είτε για να τα φάνε οι μεσάζοντες.

2. Όλοι θα συμφωνούσαν πιστεύω το να κοπούν αυτά μαχαίρι, αν όμως θα ξεκινούσε παράλληλα κάτι άλλο, μακάρι καλύτερο. Αλλιώς αυτά τα 10 που λέγαμε παραπάνω θα χαθούν και δε θα αντικατασταθούν, αυτά τα 10 που κρατάνε αρκετούς ανθρώπους ακόμα σε ζωή. Έγραψες για τα πηγάδια που δε λειτουργούν πια. Είδες όμως και πόσα ακόμα λειτουργούν; Πιστεύεις ότι είναι καλύτερο για τον κόσμο και για εσένα και την ηθική σου το να μην υπάρχει κανένα, ή το να 'πληρώνεις' τα 50 στην τιμή των 100;

Σου απαντάω γιατί φαίνεται να είσαι ο μοναδικός που διαβάζει και προσπαθεί όντως να καταλάβει τι λέω

1. Συμφωνώ. Είναι μια ήπειρος που την εκμεταλλευόμαστε ως δυτικοί και έχουμε συμφέροντα. Ιδανικά θα ήθελα να φύγουμε τελείως και να τους αφήσουμε να αναπτυχθούν όπως κάναμε κι εμείς. Βέβαια δυστυχώς, επειδή έχω δει αρκετά documentaries για την Αφρική, η γεωγραφία και το κλίμα τους δεν βοηθάει καθόλου. Αλλά δεν βοηθούσε καθόλου και στην Σαουδική Αραβία αλλά μια χαρά τα κατάφεραν. Το ότι προτιμώ να δώσω λεφτά στο χαμόγελο του παιδιού για παράδειγμα είναι προσωπική μου επιλογή. Τα λεφτά που δίνονται από κυβερνήσεις κινούν άλλα νήματα τα οποία δεν τα ξέρουμε και δεν θα μάθουμε ποτέ. Γι αυτό δεν μου αρέσει.

2. Το έγραψα και πιο πάνω σε κάποιο σημείο, δεν ξέρω αν το διάβασες μέσα στον χαμό. Με την ίδια λογική, κι εδώ η ΕΕ μας έδωσε λεφτά για τα τρένα μας και τους σιδηροδρόμους. Τα πήραν οι δικοί μας, φάγανε όσα φάγανε και ας πούμε ότι αξιοποίησαν 10 πράγματα που είπε κι εσύ ως παράδειγμα. Το αποτέλεσμα ποιοι ήταν; Δεύτερο, ΟΠΕΚΕΚΕ. Πάλι λεφτά που τα φάγανε, αλλά ένα κομμάτι τους και πάλι πήγαν και μπορεί να έγιναν 10 πράγματα. Μήπως τότε να σταματήσουμε να φωνάζουμε για τα σκάνδαλα αυτά αφού "κάτι έγινε".

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Είδες που το βλέπεις λάθος και ψάχνεις κάτι για να πιαστείς…

εσύ επικαλέστηκες ένα ποσό που δεν ξέρεις καν σε τι και για τι αφορά, εγώ το μόνο που έκανα ήταν να το συγκρίνω με κάτι που κανονικά θα έπρεπε να αντιληφθείς γιατί το έζησες…

δεν είπα ότι είναι το ίδιο είπα ότι αφορά το ίδιο…

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...