Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Στο κέντρο της Αθήνας, δεν θα στείλει άλλη χώρα ανθρωπιστική βοήθεια να φτιάξουμε το πεζοδρόμιο. Είναι δική μας υποχρέωση να το πληρώσουμε, να το φτιάξουμε και να το περιποιηθούμε για να μην είναι ερήπειο σε 5 χρόνια. :) Ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις τα επιχειρήματά μου.

Το “δίκη μας”, εννοείς τους Αθηναίους δημότες ή και τους Θεσσαλονικείς?

Η λογική είναι η ίδια, αποφάσισε τι θέλεις να υποστηρίξεις…

Επεξ/σία από AtiX
  • Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 minutes ago, panther_512 said:

Καταλαβαίνεις ότι αυτά που λές από την ασφάλεια του σπιτιού σου και την άνεση του καναπέ σου σημαίνουν ότι άνθρωποι πεθαίνουν ή αρρωσταίνουν έτσι?

Σου εύχομαι όταν θα βρεθείς κάποια στιγμή σε ώρα ανάγκης, αυτοί που θα αποφασίζουν για εσένα να σκέφτονται ανθρώπινα και όχι όπως εσύ.

Εικάζεις πολλά πράγματα για εμένα χωρίς να με ξέρεις. Δεν ξέρεις αν είμαι άρρωστος εγώ ή κάποιος κοντινός συγγενής ή και φίλος, δεν ξέρεις αν έχω άνεση στον καναπέ μου ή αν έχω καν καναπέ ή ακόμα και σπίτι.

Σε κάθε περίπτωση όμως, το δημόσιο χρήμα (aka φόροι πολιτών) δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να δίδεται σε άλλες χώρες. Ο κόσμος έχει τα προβλήματά του και χωρίς να ζει στην Αφρική. Το ότι υπάρχει κάποιος πάντα σε χειρότερη κατάσταση από εμάς δεν μειώνει σε καμία περίπτωση το πρόβλημά μας (εκτός αν οδηγείς πχ BMW του 2020 και κλαίγεσαι γιατί δεν μπορείς να πάρεις την καινούρια του 2025, μην τα ξεφτιλίσουμε όλα τελείως). Αν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεές, υπάρχουν άπειροι οργανισμοί που μπορείς να προσφέρεις. Το να πάρεις λεφτά από τους πολίτες με το έτσι θέλω (και από αυτούς που ζουν με το ζόρι) για να τα δώσεις αλλού σαν κυβέρνηση είναι τραγικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Το να πάρεις λεφτά από τους πολίτες με το έτσι θέλω (και από αυτούς που ζουν με το ζόρι) για να τα δώσεις αλλού σαν κυβέρνηση είναι τραγικό.

Τραγικό είναι να μην καταλαβαίνεις τι σημαίνει κοινωνία και πως πρέπει να λειτουργεί…

το να λειτουργείς με συνθήκες απομόνωσης και να μην σε νοιάζει τι γίνεται στον διπλανό σου είναι ένα μοντέλο που έχει καταρριφθεί εδώ και κάτι αιώνες…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 3
Δημοσ.
3 minutes ago, panther_512 said:

Να σε ρωτήσω. Ο άνεργος έχει δικαίωμα να πατάει στο πεζοδρόμιο? 

Και να το πάρουμε ένα βήμα παραπέρα, αυτός που δεν δουλεύει στη χώρα σου για τον οποιοδήποτε λόγο, και δεν έχει βάλει σέντ στο σύστημα ασφάλισης, δικαιούται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης?

Ο άνεργος; Ποιος άνεργος; Ο άνεργος είναι άνεργος για πάντα; Αν ο άνεργος είναι άνεργος γιατί φυτοζωεί εις βάρος άλλων, τότε απολύτως κανένα δικαίωμα. Αν είσαι άνεργος επειδή σε απέλυσαν και απλά ψάχνεις καινούρια δουλειά δεν βρίσκω κάποιο πρόβλημα για να μην δικαιούσαι τα πάντα σε πολίτης σε μια χώρα.

5 minutes ago, somt said:

Για το ΕΣΠΑ και τα Ευρωπαϊκά Ταμεία έχεις ακουστά;

https://espa.io/espa-ti-einai/

image.png.c091f6a03928c391a1be429bd1330c11.png

Το ΕΣΠΑ (Εταιρικό Σύμφωνο για το Πλαίσιο Ανάπτυξης) 2021-2027 αποτελεί το βασικό στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη της χώρας με τη συνδρομή σημαντικών πόρων που προέρχονται από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία (ΕΔΕΤ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Α ναι εννοείς Ευρωπαικές συμφωνίες μεταξύ των κρατών μελών που προσπαθούν να γίνουν μια "ένωση". Έχει μεγάλη σχέση με την Αμερική-Αφρική του θέματος. 

6 minutes ago, AtiX said:

Το “δίκη μας”, εννοείς τους Αθηναίους δημότες ή και τους Θεσσαλονικείς?

Η λογική είναι η ίδια, αποφάσισε τι θέλεις να υποστηρίξεις…

Νομίζω ο καθένας πληρώνει φόρους και στον δήμο του μέσω της ΔΕΗ και λοιπών φορέων. Οπότε ναι αν ζεις Θεσσαλονίκη μάλλον δεν θα σε βάλουν να πληρώσεις για το πεζοδρόμιο που έσπασε στο Μεταξουργείο. Αυτό θα το πληρώσω εγώ που ζω στον δήμο Αθηναίων.

3 minutes ago, AtiX said:

Τραγικό είναι να μην καταλαβαίνεις τι σημαίνει κοινωνία και πως πρέπει να λειτουργεί…

το να λειτουργείς με συνθήκες απομόνωσης και να μην σε νοιάζει τι γίνεται στον διπλανό σου είναι ένα μοντέλο που έχει καταρριφθεί εδώ και κάτι αιώνες…

Κοινωνία είναι η ελληνική κοινωνία και η ευρύτερη κοινωνία της Ευρωπαικής Ένωσης για μας. Δεν έχουμε καμία σχέση ως κοινωνία με Αφρική, Αμερική ή Ασία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Α ναι εννοείς Ευρωπαικές συμφωνίες μεταξύ των κρατών μελών που προσπαθούν να γίνουν μια "ένωση". Έχει μεγάλη σχέση με την Αμερική-Αφρική του θέματος.

Να πας να πεις αύριο στον εργοδότη σου "εγω θελω να παίρνω τον μισό μισθό από σήμερα, Αρνούμαι να με βοηθαει η ΕΕ" αφού δε θες οικονομικά μπλεξιματα μεταξύ κρατών

Επεξ/σία από somt
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, AtiX είπε

δεν θα βγάλετε άκρη.......

• Like 2
Δημοσ.
46 minutes ago, somt said:

ολοι οι ψεκ το ίδιο υφος ξερόλα έχετε, χωρίς να προσπαθείτε να καταλάβετε τί διαβάζετε.

θα σου κάνω περίληψη αυτό που είπε ο Bill Gates γιατί φαίνεται ότι δυσκολεύεσαι να το κατανοήσεις

Περίληψη: Οι μελέτες δείχνουν ότι αν φροντίζουμε να κρατάμε υγιείς τους ανθρώπους (με φάρμακα, εμβόλια κλπ), αυτοί δεν γεννοβολάνε ανεξέλεγκτα και έτσι οδηγούμαστε σε μη αύξηση του πληθυσμού, άρα παραμένει σε βιώσιμα επίπεδα, ενώ μπορεί ακόμα και να μειωθεί ο συνολικός πληθυσμός στο μέλλον. Κανείς δεν σκοτώνει κανέναν για να μειωθούμε.

Φέρε επόμενη ψεκα να αναλύσουμε

Οκ το τερμάτισες, δυστυχώς ο εγκέφαλος ενός υγιή ανθρώπου δεν μπορεί να πιστέψει , ότι κάποιος το 2025 δικαιολογεί τις γεννήσεις ως εργατικά χέρια λόγω πρόωρων θανάτων ή είσαι 120 χρονών και μεγάλωσες σε αυτές τις εποχές....

όχι ψεκ , είσαι ο αρχηγός των ψεκ , με διαφορά, άσε που  πρέπει να βάλουν την φωτό σου δίπλα από τη λέξη ψεκασμένος.....

.Κλείνω εδώ γιατί δεν μπορώ να διαβάσω άλλες ........

• Thanks 1
Δημοσ.
6 minutes ago, somt said:

Να πας να πεις αύριο στον εργοδότη σου "εγω θελω να παίρνω τον μισό μισθό από σήμερα, Αρνούμαι να με βοηθαει η ΕΕ" αφού δε θες οικονομικά μπλεξιματα μεταξύ κρατών

Τι σχέση έχει αυτό που λες όταν σου είπα ξεκάθαρα ότι δεν είναι το ίδιο οι χώρες της ΕΕ μεταξύ σου σε σχέση με την ΕΕ και την Αφρική, την ΕΕ και την Αμερική ή οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό. Λες και η ΕΕ δεν μας έχει $@(&% στα δάνεια.

Δεν έχετε άλλα να πείτε και αρχίσατε τα ό,τι να ναι.

Καλή συνέχεια λοιπόν.

Δημοσ.

Αν μου έλεγες πριν 10 χρόνια οτι θα διάβαζα σχόλια που υποστηρίζουν φιλάνθρωπους εκατομμυριούχους που ασκουνε κριτική στον τρόπο που ψηφίζουν στις δημοκρατιες οι πολίτες για το πώς θα δαπανηθούν οι φόροι τους,θα το θεωρούσα αδιανόητο.
Να που ομως συμβαίνει στο Ινσόμνια...Τι να πείς,το λες και κατάντια που θα έλεγε και η Ρανια

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Κοινωνία είναι η ελληνική κοινωνία και η ευρύτερη κοινωνία της Ευρωπαικής Ένωσης για μας. Δεν έχουμε καμία σχέση ως κοινωνία με Αφρική, Αμερική ή Ασία.

Ποιος το λέει αυτό? 

(εκτός βέβαια από εσένα…)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Τι σχέση έχει αυτό που λες όταν σου είπα ξεκάθαρα ότι δεν είναι το ίδιο οι χώρες της ΕΕ μεταξύ σου σε σχέση με την ΕΕ και την Αφρική, την ΕΕ και την Αμερική ή οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό. Λες και η ΕΕ δεν μας έχει $@(&% στα δάνεια.

Δεν έχετε άλλα να πείτε και αρχίσατε τα ό,τι να ναι.

Καλή συνέχεια λοιπόν.

γαμα ρε φιλε ποιος ειναι στην ΕΕ, στην Αμερική στην Αφρική

ειναι ένας λαός που βοηθάει έναν άλλο λαό σε ανάγκη

1 λεπτό πριν, alet είπε

Αν μου έλεγες πριν 10 χρόνια οτι θα διάβαζα σχόλια που υποστηρίζουν φιλάνθρωπους εκατομμυριούχους που ασκουνε κριτική στον τρόπο που ψηφίζουν στις δημοκρατιες οι πολίτες για το πώς θα δαπανηθούν οι φόροι τους,θα το θεωρούσα αδιανόητο.
Να που ομως συμβαίνει στο Ινσόμνια...Τι να πείς,το λες και κατάντια που θα έλεγε και η Ρανια

πριν 10 χρονια φαίνεται οτι ήσουν 20 χρονια πίσω

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, somt είπε

πριν 10 χρονια φαίνεται οτι ήσουν 20 χρονια πίσω

Εσυ που είσαι 20 χρόνια μπροστά τότε,στις επόμενες εκλογές να ζητήσεις απο φιλάνθρωπους εφοπλιστές αν συμφωνούν με  την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης που θα εκλεγει.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, somt είπε

δεν ξέρω πώς σου ήρθε γενικά αυτό

δεν μου ηρθε γενικά,μου ήρθε ειδικά.
Αυτό ακριβώς κανει ο Γκείτς που περιέγραψα στο πρωτο πόστ μου :

17 λεπτά πριν, alet είπε

Το οποίο βρήκες ντεμοντε κατα 20 χρόνια.Εφ όσον λοιπόν εχεις τέτοιου είδους αντίληψη για την δημοκρατία τοτε στις επόμενες εκλογές στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης που θα εκλεγεί και για το που θα διαθέσει τους φόρους των πολιτων ,θα πρέπει να εχουν λόγο οι φιλάνθρωποι εφοπλιστές της χώρας (εχουμε πολλους τέτοιους).

Επεξ/σία από alet
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...