Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το θέλεις σαν δοκιμή τότε σε αυτή την τιμή ναι θα έλεγα ότι αξίζει. Βέβαια για YouTube Netflix κλπ έχουν καλύτερη απόδοση από θέμα aspect ratio κινητά όπως το Samsung fold αλλά και πάλι για καινούργια συσκευή δε θα τη βρεις σίγουρα σε τέτοιες τιμές. Οποτε ναι. Αλλά είναι καλό να πάρεις και μια θήκη και ένα tempered glass. Το κακο είναι ότι οι armor θήκες προστατεύουν καλά αλλά τα κάνουν τούβλα και οι slim είναι άνετες αλλά δεν παρέχουν τόσο καλή προστασία.

Δημοσ.

Κοιτάξτε και για πιθανές παράλληλες προωθητικές από συγκεκριμένα καταστήματα του Πλαισίου! Πχ στα καταστήματα του Ηρακλείου έχουν προωθητική γενικά με δωροεπιταγη (ανάλογα το ποσό) για επόμενες αγορές. 

Πήρα το Honor Magic V3 που το έχουν στα 1249 (πολύ καλή τιμή για μοντέλο 1 έτους κ με πολλά χαρακτηριστικά που εκτόξευσαν επιτέλους το Fold 7 από τη Samsung (κ το λέω ως κάτοχος πολλών Samsung Fold συσκευών). Προφανώς ξεστοκαρουν γιατί έχουν ελάχιστο απόθεμα κ τιμή από 1500 > 1249.

Με αποφορολογηση μου βγήκε κ λιγότερα,  αλλά από εκεί κ πέρα για όλους πάνε -200€ από την προωθητική με Eurobank €πιστροφή ΚΑΙ 180€ σε δωροεπιταγή για επόμενη αγορά διπλάσιας αξίας!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα να μοιραστώ τις σκέψεις μου με το Pixel Fold. Είμαι γενικά μεγάλος υποστηρικτής του passport aspect ratio, οπότε σε αυτή την τιμή (+ Eurobank επιστροφή) ήμουν ήδη ψημένος για αγορά.

Καθώς όμως το συγκεκριμένο μοντέλο δεν το είχα δει ποτέ από κοντά, είπα να πεταχτώ από Πλαίσιο αεροδρόμιο (μόνο εκεί το έχουν εκθεσιακό), για να το πιάσω στα χέρια μου.

Λοιπόν… ήρθε η απογοήτευση… Αρχικά να σημειώσω πως τα 2,5 χρόνια ζωής του “φαίνονται” με την πρώτη ματιά, καθώς ήταν σε stand δίπλα με Samsung Fold κτλ. Δεν με χαλάνε τα σχετικά μεγάλα του bezels, όμως είναι χοντρό και αρκετά βαρύ στο χέρι. Όταν δε ανοίγει, χαλάει πολύ το μέσο της οθόνης.

Το καλό είναι πως όταν είναι κλειστό, έχεις καλή πλοήγηση από την έξω οθόνη. Eίναι αρκετά wide και σίγουρα βολεύει σε σχέση με τις αντίστοιχες μακρόστενες οθόνες των υπόλοιπων fold της αγοράς.

Τέλος, για να επανέλθω στα 2,5 χρόνια ζωής του… όταν το βάλεις δίπλα στο Samsung fold 7… εκεί τα βλέπεις όλα… Παρότι το Samsung fold 7 έχει εξωτερική οθόνη μακρόστενη, όταν το ανοίγεις πραγματικά μένεις με το στόμα ανοιχτό. Η οθόνη είναι καταπληκτική, ανάλαφρο, bezels σαν να μην υπάρχουν και πολύ στιβαρή κατασκευή! Δεν μπορώ να το περιγράψω, ούτε από τα σχετικά video reviews. Πρέπει να το πιάσει κάποιος στα χέρια σου για να το καταλάβει…. Η τιμή του βέβαια παίζει σε πολύ υψηλά επίπεδα και η μακρόστενη εξωτερική του οθόνη δεν βολεύει και πολύ, όταν όμως ανοίγει…. εκεί τα βλέπεις όλα…

Επεξ/σία από kirmis
  • Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, kirmis είπε

Θα ήθελα να μοιραστώ τις σκέψεις μου με το Pixel Fold. Είμαι γενικά μεγάλος υποστηρικτής του passport aspect ratio, οπότε σε αυτή την τιμή (+ Eurobank επιστροφή) ήμουν ήδη ψημένος για αγορά.

Καθώς όμως το συγκεκριμένο μοντέλο δεν το είχα δει ποτέ από κοντά, είπα να πεταχτώ από Πλαίσιο αεροδρόμιο (μόνο εκεί το έχουν εκθεσιακό), για να το πιάσω στα χέρια μου.

Λοιπόν… ήρθε η απογοήτευση… Αρχικά να σημειώσω πως τα 2,5 χρόνια ζωής του “φαίνονται” με την πρώτη ματιά, καθώς ήταν σε stand δίπλα με Samsung Fold κτλ. Δεν με χαλάνε τα σχετικά μεγάλα του bezels, όμως είναι χοντρό και αρκετά βαρύ στο χέρι. Όταν δε ανοίγει, χαλάει πολύ το μέσο της οθόνης.

Το καλό είναι πως όταν είναι κλειστό, έχεις καλή πλοήγηση από την έξω οθόνη. Eίναι αρκετά wide και σίγουρα βολεύει σε σχέση με τις αντίστοιχες μακρόστενες οθόνες των υπόλοιπων fold της αγοράς.

Τέλος, για να επανέλθω στα 2,5 χρόνια ζωής του… όταν το βάλεις δίπλα στο Samsung fold 7… εκεί τα βλέπεις όλα… Παρότι το Samsung fold 7 έχει εξωτερική οθόνη μακρόστενη, όταν το ανοίγεις πραγματικά μένεις με το στόμα ανοιχτό. Η οθόνη είναι καταπληκτική, ανάλαφρο, bezels σαν να μην υπάρχουν και πολύ στιβαρή κατασκευή! Δεν μπορώ να το περιγράψω, ούτε από τα σχετικά video reviews. Πρέπει να το πιάσει κάποιος στα χέρια σου για να το καταλάβει…. Η τιμή του βέβαια παίζει σε πολύ υψηλά επίπεδα και η μακρόστενη εξωτερική του οθόνη δεν βολεύει και πολύ, όταν όμως ανοίγει…. εκεί τα βλέπεις όλα…

Άρα δεν αγοράζουμε;

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχετε καταλάβει αν η επιστροφή του 20% ισχύει σε περίπτωση που έχω έκπτωση από το Πλαίσιο με το πρόγραμμα απόσυρσης κινητού; Διαβάζω αυτό στους όρους της EUROBANK αλλά δεν μπορώ να το ερμηνεύσω..

"6. Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν ισχύει:

Σε συνδυασμό με τη χρήση εκπτωτικών καρτών και δωροεπιταγών ή οποιαδήποτε άλλη έκπτωση, προσφορά ή προνόμιο, εκτός από την περίπτωση έκπτωσης που προσφέρεται από τα καταστήματα Πλαίσιο, στην οποία αναγράφεται με ευκρίνεια η τελική τιμή με διακριτή διαγραφή της αρχικής τιμής."

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, atrigane είπε

Καλησπέρα!

Έχετε καταλάβει αν η επιστροφή του 20% ισχύει σε περίπτωση που έχω έκπτωση από το Πλαίσιο με το πρόγραμμα απόσυρσης κινητού; Διαβάζω αυτό στους όρους της EUROBANK αλλά δεν μπορώ να το ερμηνεύσω..

"6. Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν ισχύει:

Σε συνδυασμό με τη χρήση εκπτωτικών καρτών και δωροεπιταγών ή οποιαδήποτε άλλη έκπτωση, προσφορά ή προνόμιο, εκτός από την περίπτωση έκπτωσης που προσφέρεται από τα καταστήματα Πλαίσιο, στην οποία αναγράφεται με ευκρίνεια η τελική τιμή με διακριτή διαγραφή της αρχικής τιμής."

Δεν παίρνεις 20% επιστροφή αλλά το 1% που δίνει standard για αγορές από το κατάστημα. Έτσι μου απάντησαν στο τηλεφωνικό κέντρο γιατί ήθελα να το κάνω και εγώ έτσι 

Επεξ/σία από terry308
  • Thanks 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που το έχει πάρει και έχει πάροχο cosmote; Αν ναι θέλω μια μικρή βοήθεια. Επειδή η προώθηση κλήσεων είναι πολύ σημαντική για τη δουλειά μου, μου κάνει το εξής. Γίνεται με *21* αριθμό που θέλουμε να γίνει η προώθηση # και κλήση. Παρόλα αυτά μου βγάζει συνέχεια στο pixel modem err και δεν την κάνει. Και δεν ξέρω αν φταίει η συσκευή γιατί σε όλες τις άλλες συσκευές το έκανε κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, terry308 said:

Δεν παίρνεις 20% επιστροφή αλλά το 1% που δίνει standard για αγορές από το κατάστημα. Έτσι μου απάντησαν στο τηλεφωνικό κέντρο γιατί ήθελα να το κάνω και εγώ έτσι 

Το αναφέρεί λίγο πιο κάτω, φυσικά και παίρνεις 20% επιστροφή, αλλα μετα απο κάποιες ημέρες.

"Το υπόλοιπο ποσοστό μέχρι το 20% της ενέργειας, δηλαδή τα ευρώ €πιστροφή που αντιστοιχούν σε ποσοστό 19% επί της αξίας της αγοράς σε smartphones, wearables tablets συνολικής αξίας από 99€ και πάνω, σύμφωνα με την τελική χρέωση στην κάρτα σας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα, θα ενεργοποιηθούν σε ενεργή κάρτα σας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα έως και 01.09.2025, σύμφωνα με τους όρους."

https://www.eurobank.gr/el/epistrofi/prosfores-gia-esas/prosfora-plaisio-stores

Επεξ/σία από kirmis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kirmis είπε

Το αναφέρεί λίγο πιο κάτω, φυσικά και παίρνεις 20% επιστροφή, αλλα μετα απο κάποιες ημέρες.

"Το υπόλοιπο ποσοστό μέχρι το 20% της ενέργειας, δηλαδή τα ευρώ €πιστροφή που αντιστοιχούν σε ποσοστό 19% επί της αξίας της αγοράς σε smartphones, wearables tablets συνολικής αξίας από 99€ και πάνω, σύμφωνα με την τελική χρέωση στην κάρτα σας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα, θα ενεργοποιηθούν σε ενεργή κάρτα σας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα έως και 01.09.2025, σύμφωνα με τους όρους."

https://www.eurobank.gr/el/epistrofi/prosfores-gia-esas/prosfora-plaisio-stores

6. Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν ισχύει:

Σε συνδυασμό με τη χρήση εκπτωτικών καρτών και δωροεπιταγών ή οποιαδήποτε άλλη έκπτωση, προσφορά ή προνόμιο, εκτός από την περίπτωση έκπτωσης που προσφέρεται από τα καταστήματα Πλαίσιο, στην οποία αναγράφεται με ευκρίνεια η τελική τιμή με διακριτή διαγραφή της αρχικής τιμής."

Η ενέργεια Γειά με γεια σου δίνει voucher,οπότε δεν συμμετέχει στην επιστροφή του 20%

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.

Ρε παιδιά τι γίνεται; 

Έδωσα παραγγελία ένα honor magic 7 pro από πλαίσιο το Σάββατο. 

Αλλά ακόμα δεν έχω παραλάβει... Τι κάνει η γενική ταχυδρομική; 

Έχει κάποιος άλλος τόσο μεγάλη καθυστέρηση; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alan boy είπε

Ρε παιδιά τι γίνεται; 

Έδωσα παραγγελία ένα honor magic 7 pro από πλαίσιο το Σάββατο. 

Αλλά ακόμα δεν έχω παραλάβει... Τι κάνει η γενική ταχυδρομική; 

Έχει κάποιος άλλος τόσο μεγάλη καθυστέρηση; 

Σάββατο παραγγελία

Τρίτη παραλαβή επαρχία 

Το tracking number τι αναφέρει ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτέλους κινήθηκε σήμερα 

Ελπίζω αύριο να παραλάβω 

Το πλαίσιο έλεγε παραλαβή μέχρι 31 Ιουλίου .

Επαρχεία ειμαι και εγώ 

Κατάσταση

Αναχώρηση από κέντρο διαμετακόμισης

ΑΘΗΝΑ

Ημερομηνία

Πέμπτη, 31/07/2025

Ώρα

11:04

Επεξ/σία από alan boy
Δημοσ.
Στις 25/7/2025 στις 10:43 ΠΜ, touloumelek είπε

DOA ειναι για 7 ημερες αγορα απο το καταστημα και 14 online. 

Φίλε καλημέρα 

Ειμαι επαρχία κ αυριο κλείνω 7 μέρες από την παραγγελία (honor magic 7 pro) κ δεν έχω παραλάβει τη συσκευή. Έχει μπλοκάρει η γενική ταχυδρομική κ αργει η παράδοση. 

Άρα να μην ανυσυχω ότι θα παρέλθει η περίοδος του DOA; έχω 14 μέρες για DOA 

Τι στο καλό; κάποια στιγμή θα έρθει προτού πιάσουμε το 14ημερο 😁

Δημοσ.

Δεν ξερω τι παιζει σε αυτη την περιπτωση αλλα μπορεις να αποδειξεις το ποτε παρελαβες οποτε δε θα υπαρχει και θεμα θεωρητικα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...