Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, καινούργιος εδώ. Φέτος θα πάω τρίτη λυκειου και μάλιστα 3ο επιστημονικό πεδίο στο υγειας συγκεκριμένα. Έχω αποφασίσει ότι θα γίνω γιατρός, αλλά βρίσκομαι σ ένα δίλημμα. Ποια ιατρικη σχολη να δηλώσω στο μηχανογραφικο του 2026; γιατί τώρα ξέρετε έρχονται και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Ποια να δηλώσω ιατρικη σχολη; Αθήνα; Θεσσαλονίκη; Ιωάννινα; Λάρισα; Ηράκλειο; Αλεξανδρούπολη; Πάτρα; ποια; μια άποψη σας για μια από τις επτά ιατρικες σχολες σεβαστή κάθε σας άποψη και την δέχομαι 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, HarryAdamo2008 είπε

Γειά σας, καινούργιος εδώ. Φέτος θα πάω τρίτη λυκειου και μάλιστα 3ο επιστημονικό πεδίο στο υγειας συγκεκριμένα. Έχω αποφασίσει ότι θα γίνω γιατρός, αλλά βρίσκομαι σ ένα δίλημμα. Ποια ιατρικη σχολη να δηλώσω στο μηχανογραφικο του 2026; γιατί τώρα ξέρετε έρχονται και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Ποια να δηλώσω ιατρικη σχολη; Αθήνα; Θεσσαλονίκη; Ιωάννινα; Λάρισα; Ηράκλειο; Αλεξανδρούπολη; Πάτρα; ποια; μια άποψη σας για μια από τις επτά ιατρικες σχολες σεβαστή κάθε σας άποψη και την δέχομαι 

Είναι ακόμα στα μπετά μην αγχώνεσαι.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, HarryAdamo2008 είπε

Δεν έχει σημασία. 

Έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους. 

Η Αθήνα είναι η πιο εύκολη. Εάν σου τύχει αττικό θα πρέπει να κάνεις μεγάλη απόσταση, τα εργαστήρια είναι πρωί. 

Στην Πάτρα έχουν απαρτιωση που κουράζει. 

Γενικά μην σε νοιάζει τόσο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...