Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jodalar είπε

Και η samsung αφού το έχει γιατί δε το χρησιμοποιεί χωρίς τσακίσεις?

Γιατί είναι πολλά τα λεφτά. Καταρχήν η μαζική παραγωγή αυτής της υλοποίησης θα έφτανε την τιμή με κέρδος σίγουρα 30-40% πάνω από την παρούσα υλοποίηση. Κοινώς 3000€ το ελάχιστο, κάτι που σίγουρα θα κοστίζει το iPhone 2999€. Η Samsung είναι επίσης γνωστή να κυκλοφορεί μισοτελειωμένες "Beta" υλοποιήσεις και μετά ή να τις αποσύρει ή να τις τελειοποιεί μετά από πολλές καινούργιες εκδόσεις του προϊόντος. Η Apple κάνει το αντίθετο και μία φορά που κυκλοφόρησε κάτι που ουσιαστικά είναι Niche προϊόν (βλέπε Vision Pro) το πήραν μια χούφτα άτομα και οι μισοί το επέστρεψαν. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jodalar είπε

Πιθανόν να μην παράγεται μαζικά ακόμα. Άλλωστε το άρθρο μιλάει για, υποθετική κυκλοφορία, σε έναν χρόνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Νέες φήμες υποστηρίζουν ότι το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone της Apple θα χρησιμοποιεί οθόνη χωρίς εμφανή τσακίση κατασκευασμένη από τη Samsung Display, με την κυκλοφορία της συσκευής να προγραμματίζεται για το δεύτερο μισό του επόμενου έτους."

Μετάφραση:

New Rumors of Hype co-stand that the first UpDoubleStrongFold iPheno-menon will be use-struct display within transparent eyeless linear straight line construct(downBoxstays) from Samsung Display with roadcircleware  of master-piece to be programmed for the Last (Double)SemiFinal of this EpicMenu year.

Remark:

Alternative AlterLatinism.

Επεξ/σία από alexpap
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε σεις, τί σχέση έχει το ποιός δίνει την οθόνη;

Η Apple θα πάρει το φύλλο της οθόνης και παράγγειλε να σχεδιάσει ένα μηχανισμό να το τσακίσει όπως θέλει, με τον τρόπο που κρίνουν αποδεκτό για τα εμπορικά στάνταρντς της εταιρείας. Από πού κι ως πού υποτίθεται πως έπρεπε να το έχει και η Samsung αυτό πριν την Apple;

Επεξ/σία από PCharon
  • Like 2
Δημοσ.

Οι εταιριούλες τα έχουνε κάνει πλακάκια χρόνια τώρα και οι φανμποιζ παίζουν μπουνιές στα φόρουμ 😄

• Like 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, PCharon είπε

Βρε σεις, τί σχέση έχει το ποιός δίνει την οθόνη;

Η Apple θα πάρει το φύλλο της οθόνης και παράγγειλε να σχεδιάσει ένα μηχανισμό να το τσακίσει όπως θέλει, με τον τρόπο που κρίνουν αποδεκτό για τα εμπορικά στάνταρντς της εταιρείας. Από πού κι ως πού υποτίθεται πως έπρεπε να το έχει και η Samsung αυτό πριν την Apple;

Εγώ από ότι κατάλαβα η Apple θα σχεδιάσει το τηλέφωνο και η Samsung την αόρατη τσάκιση. Πες μου αν κατάλαβα λάθος.

Σημείωση:

Μήπως έχω νοητικές αντιληπτές δυσδιάκριτες δυστοπικές διςλειτουργίες

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε.. Η apple πολλά λεει κάθε φορά για το hype. Στο μάρκετινγκ είναι ν1, ν2 και ν3 μαζι, η επόμενη εταιρεία ξεκινά απ το ν4.  Κατσε να δούμε τι εννοεί η apple με το "αόρατη" τσακιση, και πόση διαφορά θα έχει απ την "ορατή" των άλλων. Πιστεύω θα βγάλει κάτι ενα κλικ καλύτερο βέβαια, που σε 6 μηνες θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Μακάρι βέβαια να αποδειχθεί αληθινή η είδηση. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε

Δεν ανήκει στην samsung mobile... Ειναι αλλη εταιρία... Samsung display... Ναι μεν ειναι εταιριες που ανήκουν στον ίδιο όμιλο... Αλλα αμα δεν πληρωσεις... Δεν εχει σημασια.. Και λογικα η samsung mobile δεν θέλει ακομα να πληρώσει για κατι καλυτερο

πολυ σωστα ανεξαρτητη  ειναι απλα ειναι στον ιδιο ομιλο 

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω και πιστεύω ότι το Samsung το tri-fold θα είναι λογικά χωρίς τσακίσεις στους 2 μεντεσέδες που θα έχει. 

Έτσι ώστε να έχει και άλλο λόγο η Samsung να αιτιολογήσει την ακραία αυξημένη τιμή που θα έχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν νομίζω ότι υπάρχει "τσάκιση"  στα καινούργια της Samsung που είδα απο κοντά , είναι υπερβολικό να πείς " τσάκιση "  μια ανεπαίσθητη διάθλαση θα έλεγα δημιουργείται σε εκείνο το σημείο που σχεδόν δεν το προσέχεις , αν βγεί έτσι το iPhone θα είναι μια χαρά , κανένα πρόβλημα

Επεξ/σία από ethereum
Δημοσ.

Ειναι πατεντα της Αππλε.
Τι δεν καταλαβαινετε και επιμενετε οτι οι 2 εταιριες τα κανουνε πλακακια?
Εδωσε η Αππλε τα σχεδια (καλυπτονται απο πατεντες) στη Σαμσουνγκ να τα κατασκευασει.
Τι να αντιγραψει η Σαμμυ?
Τα φρυδια μου?

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, jodalar said:

Γιατί δεν της αρέσουν τα ασιδέρωτα... 😋😂

5 hours ago, daforte90 said:

Ήμουν νιός και γέρασα.

Χρόνια ακούμε για το αναδιπλούμενο iPhone.

Είναι σαν το Nontendo, κάνει χρόνια να πάρει μπρος αλλά όταν παίρνει... Παίρνει!!! Στις τιμές... 😉😉😂😂
Πολλά χρόνια αυτή κολόνια και στις δύο, για όσους γνωρίζουν... 😉

5 hours ago, Xvipes said:

Μα η Samsung στα δικά της έχει ακόμα τσάκιση... τι φάση;
DSC03494_resized.jpg?quality=90&strip=al

Η Μηλαρού θα σου λέει ότι το δίπλωσες λάθος!!! 😉😉😂😂😂

Επεξ/σία από konstantinos77g
  • Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, ethereum said:

δεν νομίζω ότι υπάρχει "τσάκιση"  στα καινούργια της Samsung που είδα απο κοντά , είναι υπερβολικό να πείς " τσάκιση "  μια ανεπαίσθητη διάθλαση θα έλεγα δημιουργείται σε εκείνο το σημείο που σχεδόν δεν το προσέχεις , αν βγεί έτσι το iPhone θα είναι μια χαρά , κανένα πρόβλημα

Ίδια με των κινεζικών τσακιση έχουν. Ευθύα μπροστά ούτε στα προηγούμενα φαινόταν η τσακιση. Στο 7 όντως είναι λίγο ποιο δύσκολο να τη δεις αλλα υπάρχει. Είναι ποιο πλατια και ποιο μεγάλη αλλα υπό την κατάλληλη γωνία φαίνεται παλι. Πάντως υπάρχει βελτίωση. Επίσης να λάβουμε υπόψη ότι με τον καιρό η τσακιση χειροτερεύει. Αμα δεν εχεις ενα καινούργιο πχ 6 να συγκρίνεις αλλα συγκρίνεις με χρησιμοποιημενο 6 απέναντι σε καινούργιο 7, η σύγκριση είναι άδικη. Το συγκρίνα πάντως πόση ώρα με το 5 που έχω και φαινόταν πολύ καλύτερο το 7.

Της apple πιστεύω θα είναι ακόμη ένα κλικ καλύτερο απο το 7 στην τσακιση οπότε για το 95% δε θα υπάρχει τέτοιο ζήτημα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, oldnew είπε

Της apple πιστεύω θα είναι ακόμη ένα κλικ καλύτερο απο το 7 στην τσακιση οπότε για το 95% δε θα υπάρχει τέτοιο ζήτημα. 

πολύ δύσκολο να υπάρξει καλύτερη πτύχωση απο αυτή του Flip 7 και του Fold 7 , θα δούμε

Επεξ/σία από ethereum

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...