JLEE Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Αναψυκτικά Ψηλορείτης! Όποιος περάσει από Κρήτη πρέπει να τα δοκιμάσει. Μακράν τα καλύτερα! 2
1comment Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Coca cola zero! H pepsi zero που δοκίμασα δεν ήταν άσχημη, αρκετά διαφορετική από την cola zero αλλά σου άφηνε μια ωραία επίγευση. Θα την ξανάπαιρνα ως εναλλακτική αν δεν είχαν cola. Τις άλλες δεν τις έχω δοκιμάσει. Επεξ/σία 29 Ιουλίου από 1comment
Μακιαβέλλι Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, fitsoulas2024 said: Aλλη η γλυκοζη και η φρουκτοζη που βρισκoνται εκ φυσεως στα φρουτα, και αλλο η γλυκοζη και η φρουκτοζη που παρασκευαζονται στο εργαστηριο για να χρησιμοποιηθουν στα συσκευασμενα τροφιμα. Αυτο ειναι δεδομενο. Το σιροπι γλυκοζης/φρουκτοζης που γινεται απο... πατατες τι σχεση μπορει να εχει με τα φρουτα? H γλυκόζη είναι πάντα γλυκόζη, η φρουκτόζη πάντα φρουκτόζη. Είτε τις πάρεις από φρούτο, είτε από μέλι, είτε από ζάχαρη, είτε από καλαμπόκι δεν έχει καμία διαφορά. Τα φρούτα ωστόσο έχουν βιταμίνες, φυτικές ίνες και "όγκο" (νερό). Δεν έχουν καλύτερα σάκχαρα τα φρούτα, απλά ανάμεσα στο να πιεις 2 κουταλιές γλυκόζη από βάζο ή να φας μια μπανάνα (ας πούμε ότι έχουν την ίδια ποσότητα σακχάρων), η μπανάνα είναι πολλαπλάσια πιο ωφέλιμη λόγω των υπόλοιπων συστατικών της. Pepsi Max > Coca Cola Zero > Green Cola. Επεξ/σία 29 Ιουλίου από Μακιαβέλλι 1 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε H γλυκόζη είναι πάντα γλυκόζη, η φρουκτόζη πάντα φρουκτόζη. Είτε τις πάρεις από φρούτο, είτε από μέλι, είτε από ζάχαρη, είτε από καλαμπόκι δεν έχει καμία διαφορά. Τα φρούτα ωστόσο έχουν βιταμίνες, φυτικές ίνες και "όγκο" (νερό). Δεν έχουν καλύτερα σάκχαρα τα φρούτα, απλά ανάμεσα στο να πιεις 2 κουταλιές γλυκόζη από βάζο ή να φας μια μπανάνα (ας πούμε ότι έχουν την ίδια ποσότητα σακχάρων), η μπανάνα είναι πολλαπλάσια πιο ωφέλιμη λόγω των υπόλοιπων συστατικών της. Οχι, ειπαμε, αλλο η φυσικη γλυκοζη των φρουτων και αλλο η συνθετικη που παραγεται απο πατατες και καλαμποκι στο εργαστηριο με χημικες διεργασιες, προοριζομενη να αντικαταστησει τη ζαχαρη στα συσκευασμενα προιοντα ριχνοντας το κοστος τους. Μπορεις να το επιβεβαιωσεις ψαχνοντας στο ιντερνετ. Αμα ηταν το ιδιο τοτε γιατι δε βαζανε τη κανονικη ζαχαρη? δεν ειναι δυσκολο να το σκεφτεις. Το σιροπι γλυκοζης-φρουκτοζης δεν αφομοιωνεται νορμαλ απ τον οργανισμο και παχαινει οπως εδειξαν οι ερευνες(συν οτι αλλα προβληματα μπορει να δημιουργησει). Η μπανανα εχει πολυ ζαχαρη, αλλα οπως ειπες ειναι καλο να τη φας. Το προϊον με το, υποπτο για καρκινο, σιροπι γλυκοζης γιατι να το προτιμησεις? Επεξ/σία 29 Ιουλίου από fitsoulas2024 1
Charismo Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 19 hours ago, fotis1997 said: Το καλύτερο και για την τσέπη και για την υγεία Reveal hidden contents Νόμιζα πως είμαι ο μόνος που το πίνει. Χρόνια τώρα έχω κόψει την Cola.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 12 minutes ago, fitsoulas2024 said: Το σιροπι γλυκοζης-φρουκτοζης δεν αφομοιωνεται νορμαλ απ τον οργανισμο και παχαινει οπως εδειξαν οι ερευνες(συν οτι αλλα προβληματα μπορει να δημιουργησει). Η μπανανα εχει πολυ ζαχαρη, αλλα οπως ειπες ειναι καλο να τη φας. Το προϊον με το, υποπτο για καρκινο, σιροπι γλυκοζης γιατι να το προτιμησεις? Πού είναι αυτές οι έρευνες; Και πώς προκύπτη ότι το σιρόπι γλυκόζης είναι ύποπτο για καρκίνο; Το "ψάχνοντας στο ίντερνετ" δεν λέει κάτι. Και για επίπεδη γη θα βρω άρθρα που την υποστηρίζουν στο ίντερνετ. Το θέμα είναι τι λέει η επιστημονική κοινότητα και όχι ο κάθε τυχαίος "φυσιοδίφης"/τρομολάγνος/ψεκασμένος μελισσοκόμος.
Ducatista Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Στις 17/7/2025 στις 11:47 ΜΜ, Rebelos2018 είπε Αναψυκτικά της ΒΑΠ. Α τους φάμε πατριώτη 1
Rebelos2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, Ducatista είπε Α τους φάμε πατριώτη Πολύ θα το ήθελα φίλε μου αλλά δυστυχώς δεν είμαι πατριώτης.
villasg Δημοσ. 29 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου Νατο πω γιατι θα σκασω , επειδη τωρα το καλοκαιρι τσακιζω μπολικο ice tea , εκανα το λαθος και πηρα απο το Market in το διλιτρο που εχει Τι μλκια ειναι αυτη , δεν πινεται , για μενα πλεον μονοδρομος ΟΛΥΜΠΟΣ και LIPTON Χιονατη στην Σκύδρα Εδέσσης και πηλιου γευσεις στο πηλιο 1
Seranoxt600 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Vikos cola μόνο,και πάντα μόνο όταν είναι σε προσφορά.
UncleKim Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Εγώ τώρα τελευταία έχω κολλήσει με τα Aqua Carpatica με γεύσεις. Έτσι έκοψα την Coca Cola 1
smpt Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 49 λεπτά πριν, Seranoxt600 είπε Vikos cola μόνο,και πάντα μόνο όταν είναι σε προσφορά. αυτο, αλλα μονο στεβια. Η απλη δεν μου αρεσει Παντα σε προσφορα
Hacker?pcs Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Coca cola zero χωρίς καφεΐνη (η χρυσή), στο σκλαβενίτη τη βάζουν την 6αδα συχνά πυκνά σε προσφορά ίσως και κάτω από 4€
Bourdoulas Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Έπινα Coca cola zero για καιρό μέχρι που άλλαξαν κάτι στην ποσότητα του ανθρακικού και έγινε ένα ξερατό. Ξεκίνησα Pepsi Max και μου άρεσε πολύ περισσότερο αλλά πλέον και αυτοί άλλαξαν κάτι και είναι για τα σκουπίδια πλέον. Θα δοκιμάσω την Pepsi Lime
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα