Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια ενσταση παντως σε οτι αφορα τον τιτλο.
Μαχη των μαχων θα ηταν αν ηταν κοντα αυτες οι 2.
Απλα η Pepsi ειναι η πιο κοντινη απο τις υπολοιπες μαρκες cola.
Ποσους γνωστους σας εχετε που εχουν πει "να'χαμε μια παγωμενη pepsi τωρα"; 

• Like 1
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ποσους γνωστους σας εχετε που εχουν πει "να'χαμε μια παγωμενη pepsi τωρα"; 

Μπορεί να λένε κοακόλα και να εννοούν μια οποιαδήποτε κόλα όπως λένε και τζιπ όλα τα ψηλά αυτοκίνητα χωρίς να είναι Jeep

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Μπορεί να λένε κοακόλα και να εννοούν μια οποιαδήποτε κόλα όπως λένε και τζιπ όλα τα ψηλά αυτοκίνητα χωρίς να είναι Jeep

Δε νομιζω οτι ισχυει αυτο στη συγκεκριμενη περιπτωση.

Ισχυει σε jeep,jaccuzi, νιτεντο και πλειστεισιο  σιγουρα,αλλα νομιζω οτι ολοι γνωριζουμε ποια ειναι η κοκα κολα.

Δημοσ.

Pepsi μοσχολεμονο η καλυτερη (ετσι την λενε στο χωριο μου, τι θετε;)
Αλλιως Pepsi max (τωρα την λενε light) και αυστηρα μονο οταν εχει 1+1 συνηθως απο mymarket η και απο ΑΒ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Έπινα Coca cola zero για καιρό μέχρι που άλλαξαν κάτι στην ποσότητα του ανθρακικού και έγινε ένα ξερατό.

Ξεκίνησα Pepsi Max και μου άρεσε πολύ περισσότερο αλλά πλέον και αυτοί άλλαξαν κάτι και είναι για τα σκουπίδια πλέον.

Θα δοκιμάσω την Pepsi Lime

Άμα την καταναλώσεις πολύ παγωμένη την zero το καταλαβαίνεις έντονα το ανθρακικό έστω και λιγότερο. Για ζέστη, δεν αξίζει καν να την δοκιμάσεις. Έχουν περιορίσει τις ποσότητες σε ανθρακικό. 

Όσο για την Pepsi που λέτε αρκετοί, εμένα δεν μου αρέσει συγκριτικά με zero. Σε εστιατόρια που έχουν αποκλειστικά αυτή, παίζει κάποια υποχρέωση λόγω franchise η καλή συμφωνία για προμήθεια με συμφέρουσα τιμή. 

Επεξ/σία από mariosnik_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Πού είναι αυτές οι έρευνες;

Και πώς προκύπτη ότι το σιρόπι γλυκόζης είναι ύποπτο για καρκίνο;

Το "ψάχνοντας στο ίντερνετ" δεν λέει κάτι. Και για επίπεδη γη θα βρω άρθρα που την υποστηρίζουν στο ίντερνετ. Το θέμα είναι τι λέει η επιστημονική κοινότητα και όχι ο κάθε τυχαίος "φυσιοδίφης"/τρομολάγνος/ψεκασμένος μελισσοκόμος. 

Ενταξει, αφου για σενα δεν "προκυπτη" συνεχισε να το καταναλωνεις αφοβα.

Για την επιστημονικη κοινοτητα μιλαω κι εγω, αυτη κανει τις ερευνες. Αμα ουτε οι πληροφοριες στο ιντερνετ σου λενε κατι και προτιμας να ακους τις εταιριες τροφιμων που κανουν το παν για να ριχνουν τα κοστη και να ανεβαζουν τα κερδη τους, τοτε απο μενα ok😀👍

Και πως λοιπον εξηγεις τη κινηση του Μεγαλου Ηγετη, αφου δεν υπαρχει κανενα προβλημα με αυτη τη βιομηχανικη ουσια?

17 ώρες πριν, Charismo είπε

Νόμιζα πως είμαι ο μόνος που το πίνει. Χρόνια τώρα έχω κόψει την Cola.

Εγω εχω κοψει και τη σοδα (για την οποια ο λογος). Το καλυτερο ειναι να τρως λιγοτερο ωστε να μη τη χρειαζεσαι 🙂

Επεξ/σία από fitsoulas2024
  • Confused 1
Δημοσ.
6 minutes ago, fitsoulas2024 said:

Εγω εχω κοψει και τη σοδα (για την οποια ο λογος). Το καλυτερο ειναι να τρως λιγοτερο ωστε να μη τη χρειαζεσαι 🙂

Δεν την πίνω για τη χώνεψη, εκ των πραγμάτων τρώω συγκεκριμένα πράγματα που δεν με φουσκώνουν και σε μικρές μερίδες.

Για τη δροσιά με καμία σειρά ή ταινία μαζί την πίνω, όταν δεν θέλω απλό νερό, αλλά κάτι με ανθρακικό για την αίσθηση που σου αφήνει μετά.

10 hours ago, StamTheMan said:

Δε νομιζω οτι ισχυει αυτο στη συγκεκριμενη περιπτωση.

Ισχυει σε jeep,jaccuzi, νιτεντο και πλειστεισιο  σιγουρα,αλλα νομιζω οτι ολοι γνωριζουμε ποια ειναι η κοκα κολα.

Και Μίκυ Μάο να προσθέσω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Charismo είπε

Δεν την πίνω για τη χώνεψη, εκ των πραγμάτων τρώω συγκεκριμένα πράγματα που δεν με φουσκώνουν και σε μικρές μερίδες.

Για τη δροσιά με καμία σειρά ή ταινία μαζί την πίνω, όταν δεν θέλω απλό νερό, αλλά κάτι με ανθρακικό για την αίσθηση που σου αφήνει μετά.

τοτε δοκιμασε το tonic, εχει καλυτερη γευση

• Like 1
Δημοσ.

Όταν ήμουν μικρός είχα διαβάσει ένα άρθρο που έλεγε ότι "ένα κουτάκι κοκακόλας περιέχει τόση ζάχαρη όση είναι η ημερήσια προτεινόμενη ποσότητα για έναν άνθρωπο". Το μυαλό μου το ερμήνευσε αυτό ως "πρέπει να πίνεις μια κοκακόλα τη μέρα αλλιώς θα πεθάνεις".

Ως εθισμένος λοιπόν στην κοκακόλα για πολλά χρόνια στη ζωή μου θα πω το εξής. Ανθρακικό ανθρακικό ανθρακικό. Δε συγκρίνουμε χυμούς ή ουίσκια. Αν η κοκακόλα δεν έχει ανθρακικό τότε είναι κάτουρο. Με την τραγική κατάσταση των τελευταίων τουλάχιστον 10 ετών στο αντικείμενο, η κουβέντα δεν είναι πλέον θέμα γεύσης στο "κοκακόλα ή πέπσι", αλλά "ποιο brand έχει τη μεγαλύτερη πιθανότητα να πετύχεις κουτάκι-μπουκαλάκι με σωστό ανθρακικό". Προσωπικά για κάποιο λόγο πετυχαίνω καλύτερο "τσαφ" όταν ανοίγω την pepsi twist και από τα χειρότερα στην coca cola zero. Είναι θλιβερό, στη zero θα έλεγα ότι 3/10 έχουν επαρκές ανθρακικό, δεν ξέρω τι στο διάολο γίνεται και πως επηρεάζεται, ίσως από τις συνθήκες μεταφοράς-συντήρησης ή δεν ξέρω και γω τι.

Για την κουβέντα πάντως θα τολμήσω να αναφέρω τη freeway cola του lidl, έχω πάνω από 5 χρόνια να πιω αλλά όταν έπαιρνα ήμουν ικανοποιημένος.

Πλέον το έχω γυρίσει στις σόδες όπου και πάλι το πρόβλημα με το ανθρακικό είναι καταφανές. Στατιστικά η πιο πιθανή να έχει σοβαρό ανθρακικό είναι η tuborg με λεμόνι η κίτρινη. Από τις σκέτες δυστυχώς είναι 50-50, είτε tuborg, είτε schweppes πως τη λένε είτε ΗΒΗ. Μόνο το Ξινό νερό έχει ΠΑΝΤΑ όσο ανθρακικό πρέπει αλλά είναι πανάκριβο.

2 minutes ago, dtk-386 said:

Βασικά η σόδα δεν έχει γεύση. Είναι φουλ αδιάφορη.

Μα δε θέλεις γεύση. Ανθρακικό θέλεις, να σου κάψει το φάρυγγα να ρίξεις μια ρεψιματάρα να ακουστεί σε όλο το τετράγωνο.

• Haha 2
Δημοσ.

Κάψιμο φάρυγγα και να μην μπορείς να πιείς πάνω 3-4 γουλιές είναι αυτή που πίνω. Βίκος cola με stevia. Σου καίει τον εγκέφαλο το ανθρακικό.

• Like 2
Δημοσ.

Mιας και λέτε για το ανθρακικό που το μειώνουν,όλα ειναι θέμα κόστους.Ακριβαίνει και αυτό

https://www.chemanalyst.com/NewsAndDeals/NewsDetails/liquid-carbon-dioxide-market-faces-price-hikes-beverage-industry-braces-for-impact-34597

Απο εποχές κόβιντ είχε αρχίσει να ακριβαίνει https://rockymountainair.com/blog/pandemic-driven-co2-shortage-soda-seltzer-beer/ 

• Sad 1
Δημοσ.
On 18/07/2025 at 11:29, Stratosnis said:

coca-cola>zero>twist

Η επόμενη ερώτηση είναι αλουμινένιο ή γυάλινο;
Εγώ προτιμώ το κουτάκι.

Hide contents

Bonus: Είχα δοκιμάσει στην Ιταλία πριν χρόνια αυτό και ήταν τρομερό, θυμάμαι είχε και προστατευτικό στο κουτάκι. Επίσης στα κορυφαία αυτό.

Αυτό με το ginger το βρήκα σε παραλία και είναι πολύ καλό, ξέρεις που μπορούμε να το βρούμε;

Κατά τα άλλα green cola stevia εγώ πάντα, εθιστική!

Δημοσ.
33 minutes ago, lion2486 said:

Αυτό με το ginger το βρήκα σε παραλία και είναι πολύ καλό, ξέρεις που μπορούμε να το βρούμε;

Σχεδόν σε όλα τα ΑΒ. Είναι λίγο τσιμπημένο αλλά τι να κάνουμε. Κατά καιρούς το βγάζει και σε προσφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...