cpc464 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δεν νομίζω να βρείς άκρη, σε τέτοιου τύπου ατυχήματα την πληρώνει ο πίσω, εμένα σε καραμπόλα που παρόλο που σταμάτησα έγκαιρα με πέταξε ο πίσω μου στο μπροστινό όχημα, οι ασφαλιστικές αποφάσισαν ότι ο πίσω πληρώνει τον μπροστα και μόνο για τις ζημιές που προκάλεσε αυτός, αν είχα dashcam να το αποδείξω ίσως η ιστορία θα ήταν διαφορετική αλλά όσο αφορά την χρήση της είναι γκρίζα περιοχή.
JakeKaufman Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Πήγαινες πάνω από το οριο τον χτύπησες από πισω δεν κάλεσες τροχαια Αλλά αυτό που είναι περίεργο είναι… το τρακαρισμα
lector Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Ρε παιδια εχετε βαλει τον ανθρωπο κατω και τον σφυροκοπατε λες και ησασταν συνοδηγοι στο οχημα και τα ειδατε. 50 χλμ δεν ειναι πολλα, εξαρταται αν εισαι σε κωλοστενο ή αν εισαι στη συγγρου. Αποκλειεται δηλαδη στη συγγρου να συμβει κατι τετοιο; Γιατι ειναι απιθανο ο μπροστινος να ηταν απατεωνας με σπασμενο προφυλακτηρα και να βρηκε ευκαιρια να τον φτιαξει τσαμπα; Το κενο νομου σε αυτη την περιπτωση δεν το βλεπει κανεις; ΟΚ το προβλεπει ο ΚΟΚ οτι απαγορευεται το αποτομο φρεναρισμα, η αδυναμια αποδειξης ομως δεν προβλεπεται. 3 1
valkon Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Για το καλό της ψυχικής σου υγείας σου προτείνω να πας παρακάτω και να φτιάξεις το αμάξι.
NikosKallithea Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Επεσες πανω του γιατι χαζευες, δεν κρατουσες αποστασεις και εκανες και αρνητική δηλωση, αν ήμουν εγω θα σε πήγαινα με την μια δικαστικά
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Επεσες πανω του γιατι χαζευες, δεν κρατουσες αποστασεις και εκανες και αρνητική δηλωση, αν ήμουν εγω θα σε πήγαινα με την μια δικαστικά ΑΑΑΑ πολλα συμπερασματα δεν βγαζεις? Επισης γιατι γελατε με το ποστ μου ρε παιδια, σοβαρα τα εγγραψα Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από 11osmikrosmhtsos
great Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 1. dashcam 2. Πιθανων να ειναι απο αυτους που το κανουν επιτηδες, σου ζητησε τιποτα λεφτα για να μην παει παραπερα, ή το επαιξε τραυματιας. Συνηθως εχουν και αλλα ατομα μεσα που βγαινουν ζαλισμενα και τετοια. Πιο απατεώνες βάζουν όπισθεν. 7 hours ago, Dante80 said: Nabuko δεν ισχύουν αυτά που γράφεις. Όπως είπαμε, δεν παίζει να χρεωθεί υπαιτιότητα σε αυτή την περίπτωση. Ούτε κανονικά, ούτε ακανόνιστα. Επιπρόσθετα (σε bold τα αναφορικά με το θέμα)... το αρθρο 24 ισχυει κανονικά, για αυτο ειπαμε dashcam, μετά κρατας μαρτυριες απο γυρω γυρω αυτοκινητα και οπωσδηποτε φοναζεις τροχαια για να εχουν νοημα οι μαρυριες. Επισης μπορεις να ασχοληθεις με τις καμερες απο καταστηματα που ελπιζω να βλεπουν τον δρόμο και να φανει οτι δεν ειχε τιποτα μπροστα του. Μολις το δουν οι ασφαλιστικες θα μαζευτουν και θα τα βρουν μεταξυ τους. Ολα αυτα εαν οντως το εκανε επιτηδες και δεν γραφουμε μπαρουφες. 1
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 48 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Επισης γιατι γελατε με το ποστ μου ρε παιδια, σοβαρα τα εγγραψα Γιατί αυτά που ζητάς ούτε στο CSI δεν γίνονται. 1
Nabuko Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 29 λεπτά πριν, great είπε το αρθρο 24 ισχυει κανονικά, Ισχύει αλλά δεν είναι πολύ αυστηρό και θα έπρεπε να αναθεωρηθεί στον νέο κοκ. Από τέτοιες ανεπίτρεπτες και επικίνδυνες ενέργειες όπως το brake checking ή όπως αλλιώς το πούμε μπορεί κάποιος από τους πίσω να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να χάσει ακόμα και τη ζωή του.
kage Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) μεταξυ μας ειναι ψιλο ξεκαθαρο οτι πιεσες καταστασεις κ σε εστειλε αδιαβαστο... :p στο μεταξυ τι ερχεστε κ τα κρυβετε αυτα μην διαβασει το ποστ σας ο εχθρος? αν ειχε κοτσαδορο μπορει να γλυτωσεις κατι..ακομη κ αν ειναι ρημαδι αγροτικο... αλλιως σε βλεπω για 4ψηφιο ποσο γ επισκευη Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από kage
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nabuko είπε αναθεωρηθεί στον νέο κοκ εδω δεν φτιαχουν πραγματικα γκριζα σημεια. το μονο που κανανε ειναι πηγανε στην στηλη των προστιμων και κανανε x2 ααα ξεχασα προσθεσαν μερικες ακομα ασαφειες με την διήθηση Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από 11osmikrosmhtsos 1 1
vamvakoolas Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) 2 hours ago, 11osmikrosmhtsos said: ΑΑΑΑ πολλα συμπερασματα δεν βγαζεις? Επισης γιατι γελατε με το ποστ μου ρε παιδια, σοβαρα τα εγγραψα Παρατηρητουλης καλα εγω γελαω γενικοτερα με ποστς αλλα μη το κανεις και θεμα Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από vamvakoolas
haHa Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Εντωμεταξυ, ενα αυτοκινητο φρεναρει απο τα 50km/h(~14m/s) σε λιγοτερο απο 15μ.
ringboy Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβαινω γιατι ασχολουμαστε με το αν ετρεχε 50 60 ή 100 χιλιομετρα την ωρα. Το απολυτως βεβαιο ειναι οτι δεν τηρουσε αποσταση ασφαλειας και ευθυνεται 100% για την συγκρουση. Ειναι το μονο που φωναζω συνεχεια στον γιο μου. ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ αναλογες με το ποσο τρεχουμε. Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από ringboy 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα