Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
13 minutes ago, Makis101 said:

1ον) Τα παιχνίδια που αγοράζω Switch  & Switch 2 πάντα είναι ζελατίνα.👌

2ον) Δεν αγοράζω ποτέ μεταχειρισμένα και σε καμία κονσόλα μου.🙅‍♂️

3ον) Δεν δανείζομαι και δεν θα δανείσω πότε και σε κανέναν.🤷‍♂️

4ον) Οτιδήποτε έχει να κάνει με πειρατεία απορρίπτεται αυτόματα από μένα. 🤮

Έτσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο μια και καλή, και απολαμβάνω το Gaming έτσι όπως μου αρέσει.....🤘

Για κάποιο λόγο το διάβασα με φωνή επίδοξου dating coach.

«4 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να μείνει το Switch σου αμπρικάριστο για πάντα» :D 

Πρέπει να απομακρυνθώ από τα social media, παρακαλώ συνεχίστε ό,τι κάνατε.

• Like 1
  • Confused 1
  • Haha 6
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Huruduru είπε

Όταν πας στο κατάστημα να αγοράσεις την κονσόλα δεν γράφει πουθενά τους όρους χρήσης ότι η κονσόλα σου δεν σου ανήκει και η Nintendo μπορεί να στην αχρηστέψει όποτε της καπνίσει. Αν είναι έτσι να το γράφουν στα καταστήματα. Μετά την αγορά τι; θα κάτσει ο άλλος να διαβάσει όλο το EULA και μετά να πάει πίσω στο κατάστημα και να πει δεν την θέλω; Είμαστε σοβαροί; 

Να σε ενημερώσω ότι στο εξωτερικό χιλιάδες παραγγείλεις επιστρέφουν ε πίσω για οποιονδήποτε λόγο. No question ask !! Και μάλιστα έως και ένα μήνα πίσω αγορά και ανοιχτή  και χρησιμοποιημένη ακόμα και apple ! 

• Super Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Gonalex είπε

Δεν σχολιάζω σχεδόν ποτέ εδώ μέσα αλλά είχα καιρό να δω τόσο τραγελαφικά λάθος και κακό πληροφορημένη ΜΠΑΡΟΥΦΑ. Αυτά τα Μπαν τα τρώνε άδικα οι αγοραστές λόγω του MIG switch. Έχουν γίνει dump με flash cart ουσιαστικά τα γκαιμ πειρατικά από κάποιον άλλο και μετά τα πουλάνε. Εσύ και οποιοδήποτε άλλος δεν το ξέρεις αυτό και ούτε μπορείς όταν παίρνεις used switch games. Η Nintendo κάνει μπαν λάθος άτομα χωρίς να έχει βάλει συστήματα για να βρει τα MIG, απλά θα φάνε Μπαν και οι 2. Τώρα άμα εσυ γλύφεις τόσο πολύ την μπότα του καπιταλα που θεωρείς ότι αυτό που αγοράζεις δεν σου ανήκει τότε αυτό είναι άλλη φάση εντελώς. Πάντως άμα ήσουν confused γιατί είχες τόσα CONFUSED react, τώρα ξέρεις :)

Μην τρελαίνεσαι. Φαίνεται πως η όλη διαδικασία γίνεται αρχικά αυτόματα όταν ισχύουν κάποιες προϋποθεσεις (που δεν τις γνωρίζουμε με λεπτομέρειες). Αν μιλάμε για αδικίες, προφανώς και θα διορθωθούν ή θα αρχίσουν αγωγές κλπ που πάλι θα διορθώσουν το θέμα. Το να δω έναν τίτλο «μου κλείδωσαν την κονσόλα ενώ δεν έκανα τίποτα» δεν μου λέει τίποτα απολύτως αν δεν γνωρίζω άλλες λεπτομέρειες. 

Επίσης έχουμε και περιπτώσεις «πειρατών» που φωνάζουν και αυτοί αγανακτισμένοι. Δεν βγάζεις εύκολα άκρη… :) 

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχει διαβάσει κάνείς το άρθρο; Η Νιντέντο επαναφέρει τη κονσόλα σε αυτόν που έχει το νόμιμο αντίγραφο. 'Άρα ο τίτλος του άρθρου δεν ισχύει.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Είχα σκεφτεί να πάρω το switch 2, για τη φάση, καθώς η μόνη κονσόλα nintendo που είχα ήταν το game boy pocket.

Μετά από αυτό που διάβασα, ούτε 1 ευρώ δε τους δίνω.

Γιωργος Οικονομου (@OikonomouGeorge) / X

Δημοσ.
14 ώρες πριν, billdanos είπε

Της δίνουμε τα λεφτά, αγοράζουμε τα παιχνίδια που παίζουμε (ηλεκτρονικά συνήθως) και όλα καλά.

Τώρα άμα τα θέλουμε σε 4-5 κόπιες και να τα μοιραζόμαστε ή και να τα παίζουμε και τσάμπα, εκεί αλλάζει κάπως το πράγμα.  :)

Μεταξυ μας τωρα, κανουμε την πλακιτσα μας οταν γραφεις στα apple threads, αλλα εδω φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα

3 ώρες πριν, medidia είπε

Έχει διαβάσει κάνείς το άρθρο; Η Νιντέντο επαναφέρει τη κονσόλα σε αυτόν που έχει το νόμιμο αντίγραφο. 'Άρα ο τίτλος του άρθρου δεν ισχύει.

Δεν θα επρεπε καν να υπαρχει ολο αυτο. Αφου εξαρχης ηθελε να μπλοκαρει τα mig κτλ, θα επρεπε να ειχε κλειδωσει και τα cartridges για να μην αντιγραφονται 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...