anax111 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:22 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:22 μμ 1 ώρα πριν, techon1 είπε Ρε σεις αυτός ήταν ακροδεξιός και ναζί Και ο Φον Μπράουν το ίδιο. Αλλά έστειλε τον άνθρωπο στο φεγγάρι.
zio10 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:12 μμ 1 ώρα πριν, d4mage είπε Ζήσε μέχρι τα 65 μια όμορφη ζωή και το μετά άστο... 56, όχι 65. Έχει διαφορά, αν και ακόμα και στα 65 δεν θεωρείσαι και ηλικιωμένους, ούτε σύνταξη δεν έχεις πάρει!
markos9 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:40 μμ 1 ώρα πριν, micos000 είπε Όσοι είστε οπαδοί της θεωρίας live fast-die young (εντάξει, young πριν τα 60) ή ότι μετά τα 60 δεν αξίζει να ζεις, θέλω να μου στείλετε ένα μήνυμα στα 60α γενέθλια σας και με ποιον τρόπο έχετε σκοπό να τερματίσετε τη ζωή σας. Σεπουκο 1
micos000 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:46 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:46 μμ 5 λεπτά πριν, markos9 είπε Σεπουκο 👍👍
dkstopo Δημοσ. Παρασκευή στις 03:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:59 μμ 2 ώρες πριν, techon1 είπε Ρε σεις αυτός ήταν ακροδεξιός και ναζί ε και? η δική σου θεωρία περί δημοκρατίας δεν περιλαμβάνει και τέτοιους; 1 1
mariosnik_ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:34 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:34 μμ Δεν το ξεχνάω αυτό το άλμα, το θυμάμαι στα κανάλια, ανέβηκε τόσο ψηλά που ήταν μαύρος ο ουρανός σαν να πήγαινες στο διάστημα, ιονοσφαιρα η ποιος ξέρει μεχρι πόσο ψηλά ανέβηκε. Όμως... Αυτό το πράγμα με τους ανθρώπους που τους αρέσουν οι extreme δραστηριότητες.... Έρχεται η ώρα που χάνουν την ζωη τους από ατυχήματα μια μερίδα όλων αυτών.
dtk-386 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:55 μμ 3 ώρες πριν, herbalife3 είπε Πόσο άδικο να κάνεις ελεύθερη πτώση από το διάστημα και να φεύγεις από αλεξίπτωτο πλαγιάς. Τουλάχιστον έφυγε κάνοντας αυτό που αγαπάει R.I.P Και ο Μ. Σουμάχερ έτρεξε 308 αγώνες Φ1, κατέκτησε 7 παγκόσμια, έζησε στα άκρα και τραυματίστηκε σοβαρά μένοντας στην ουσία φυτό κάνοντας σκι.
herbalife3 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:05 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:05 μμ Οπότε υπάρχει κάποιο ηθικό δίδαγμα; Τύπου μείνε σπίτι σου?
oldnew Δημοσ. Παρασκευή στις 05:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:18 μμ 3 hours ago, d4mage said: Ζήσε μέχρι τα 65 μια όμορφη ζωή και το μετά άστο... Ρώτα ένα 85χρονο αν θέλει να πεθάνει μιας και μεγάλωσε και θα διαπιστώσεις, οτι αμα δεν έχει σοβαρα προβλήματα υγείας ωστε να υποφέρει ζώντας, θα σου πει ότι δεν κατάλαβε πότε πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια και οτι θέλει να ζήσει και αλλο. 3
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 05:27 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:27 μμ 7 λεπτά πριν, oldnew είπε Ρώτα ένα 85χρονο αν θέλει να πεθάνει μιας και μεγάλωσε και θα διαπιστώσεις, οτι αμα δεν έχει σοβαρα προβλήματα υγείας ωστε να υποφέρει ζώντας, θα σου πει ότι δεν κατάλαβε πότε πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια και οτι θέλει να ζήσει και αλλο. Στα 91 ο παππούς μου όλη μέρα δεν σταματάει μπαξέ καπι περπάτημα χιλιόμετρα πράγματα που πολλοί 20αριδες σήμερα δεν κάνουν ούτε για αστείο. Αν τον δεις μοιάζει με 70. Τώρα κάτι χαζά που λένε κατάλληλη ηλικία τα 56 για να πεθάνεις είναι βλαμειες όταν πάνε 56 ας μας πουν αν θέλουν να πάνε στον άλλο κόσμο. Μακάρι όλοι να πηγαίναμε 90 και να είμασταν υγιείς χωρίς σοβαρά προβλήματα κάνοντας αυτά που αγαπάμε καθημερινά. 4 1
cumulus Δημοσ. Παρασκευή στις 05:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:29 μμ 3 hours ago, micos000 said: Όσοι είστε οπαδοί της θεωρίας live fast-die young (εντάξει, young πριν τα 60) ή ότι μετά τα 60 δεν αξίζει να ζεις, θέλω να μου στείλετε ένα μήνυμα στα 60α γενέθλια σας και με ποιον τρόπο έχετε σκοπό να τερματίσετε τη ζωή σας. Σωστά. Ακριβώς τις ίδιες μ... έλεγα και εγώ. Άλλαξα άποψη όταν πριν 3 χρόνια που έφτασα 60. 3
oldnew Δημοσ. Παρασκευή στις 06:24 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:24 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, cumulus said: Σωστά. Ακριβώς τις ίδιες μ... έλεγα και εγώ. Άλλαξα άποψη όταν πριν 3 χρόνια που έφτασα 60. Εγω εχω φτάνει 50 και δεν το έχω πάρει χαμπάρι. Οταν ακούω, οτι κάποιος είναι 50, η 1η σκέψη είναι, μεγάλος.. Μετα σκέφτομαι ότι τόσο είμαι και εγώ και μπερδεύομαι.. Φταίει και ότι κανένας δε με κάνει τόσο βέβαια. Για να καταλάβετε, μια φορά είχα ταυτότητα πάνω μου. Και επειδή δεν πίστευε ηλικία του τη δείχνω. Και λεει (σοβαρά) πλάστη. Βασικά δεν πιστεύει κανένας ότι είμαι τοσο, τουλάχιστον 10 χρονια κάτω φαίνομαι και ο τρόπος ζωής μου δεν είναι 50αρη.. Επεξ/σία Παρασκευή στις 06:32 μμ από oldnew 1
cumulus Δημοσ. Παρασκευή στις 06:31 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:31 μμ 6 minutes ago, oldnew said: Εγω εχω φτάνει 50 και δεν το έχω πάρει χαμπάρι. Οταν ακούω, οτι κάποιος είναι 50, η 1η σκέψη είναι, μεγάλος.. Μετα σκέφτομαι ότι τόσο είμαι και εγώ και μπερδεύομαι.. Φταίει και ότι κανένας δε με κάνει τόσο βέβαια. Βασικά δεν πιστεύει κανένας ότι είμαι τοσο, τουλάχιστον 10 χρονια κάτω φαίνομαι και ο τρόπος ζωής μου δεν είναι 50αρη.. Και εγώ τα ίδια, τρέχω μαραθωνιο κάτω από 3 ώρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα