Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To skroutz.eu δεν το έχετε δει ακόμα ε;

Εγώ τα μισά + πράγματα που παίρνω από skroutz.eu έρχονται από χώρες ΕΕ, και μόλις ένα 60% είναι από ελλάδα οπότε δεν νομίζω να ενδιαφέρεται και τόσο το σκρουτζ να ρίξει κάτι τι στιγμή που σε προβάλει σε όλη την ευρώπη.

Ψωνίζω μόνο από skroutz.eu βασικά και την έχω καταβρεί τελευταία.

Επεξ/σία από Alani13
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Τον ίδιο κάνει και ο Βαγγέλας τώρα ,στέλνει σε όλα τα μαγαζιά δωρεάν είσοδο πλέον στο shopflix ,θα μαζέψει πολλούς δωρεάν ,χαμηλή προμήθεια και σε ένα χρόνο η 2 που θα έχει ανέβει θα ρουφήξει τον κοσμακη 

Είναι το κλασικό πλέον ,διαφήμιση δωρεάν ,παίρνω τον κόσμο ,διαφημίζεται ,έρχεται και άλλος κόσμος και ανεβάζουμε τις προμήθειες 

• Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Εδώ και κάμποσο καιρό όταν βρίσκω το πράγμα που θέλω και το μαγαζί που με συμφέρει μπαίνω στην ίδια την σελίδα του μαγαζιού και το παραγγέλνω. Έτσι όχι μόνο έχω πιο φτηνά μεταφορικά αφού συνήθως στέλνουν με box αλλά δεν δίνω και την προμήθεια στο Σκρουτζ αλλά κατευθείαν στο μαγαζί

• Like 11
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Άλλο ενα κλασικό παράδειγμα. 

Φοβερό οταν έγινε 

Ακομα κρατάει και ας έχουν βγει και αλλα στην πιάτσα 

Εμενα πλέον με χάλασε αφανταστα απο την μέρα που πλέον δεν μπορείς να μιλήσεις με το μαγαζί εκτος  εξαιρέσεων. 

Δηλαδή το κλασικό μεγαλώνουν και δεν σεβο ται τιποτα παρα μονο το χρήμα. 

Η απόλυτη ευχαρίστηση οταν παραγίνει το κακό για εμένα ειναι μια να πέσει κατω απι οκους η και να κλείσει. 

Αλλα πριν κλείσει βλεπεις πως στρώνει χαρακτήρα και πως παρακαλάς....γιατί απλα είσαι άπληστος νωρίτερα 

Δημοσ.

Το θέμα είναι να το κάνουν σε όλους και να μην είναι λόγω ότι κάνουμε χάρες σε κάποιους άλλους.Εδώ από ότι φαίνεται υπάρχει και παραβίαση νομοθεσίας.

Για εμένα πάντως η λύση είναι να θέσεις τους όρους λειτουργίας για όλους και ο ανταγωνισμός ας λειτουργήσει από εκεί και πέρα.

Δεν είναι δυνατόν πχ να επιτρέπουν ποσοστά 30% επί του τζίρου σε κανέναν. 

Παράδειγμα τέτοιας νομοθεσίας είναι η παρακάτω:

Η ΕΕ απαιτεί minimum 2 χρόνια εγγύηση (Οδηγία 1999//44/ΕΚ). Αν θέλει ο άλλος ας βάλει και 10 για να είναι πιο ανταγωνιστικός αλλά κάτω από 2 είναι παράνομο για μη αναλώσιμα αγαθά.

Μου είχε τύχει πριν περίπου 10 χρόνια  με εκτυπωτή να αρνούνται το 2 έτος εγγύησης. Μόλις τους έστειλα με e-mail τον σχετικό νόμο (ν. 3043/2002 (ΦΕΚ 192Α/21/8/02)) ξαφνικά αποδεχτηκαν ότι ήμουν εντός εγγύησης. 

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί η επιτροπή ανταγωνισμού ως ανεξάρτητη αρχή δεν παρεμβαίνει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις ή καταγγελίες;

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kinitos είπε

Άλλο ενα κλασικό παράδειγμα. 

Φοβερό οταν έγινε 

Ακομα κρατάει και ας έχουν βγει και αλλα στην πιάτσα 

Εμενα πλέον με χάλασε αφανταστα απο την μέρα που πλέον δεν μπορείς να μιλήσεις με το μαγαζί εκτος  εξαιρέσεων. 

Δηλαδή το κλασικό μεγαλώνουν και δεν σεβο ται τιποτα παρα μονο το χρήμα. 

Η απόλυτη ευχαρίστηση οταν παραγίνει το κακό για εμένα ειναι μια να πέσει κατω απι οκους η και να κλείσει. 

Αλλα πριν κλείσει βλεπεις πως στρώνει χαρακτήρα και πως παρακαλάς....γιατί απλα είσαι άπληστος νωρίτερα 

Ο έλληνας ποτέ δεν κάνει κάτι σωστά σιγά, σιγά λίγο λίγο γιαυτό,

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ geizhals που δεν ειναι τέλειο αλλά τουλάχιστον έχει το 90 με 99% των spec σωστά (ενώ το srkoutz 50-50 δε βαριέσαι)  και επίσης έχει όλα τα spec για φιλτράρισμα (στο skroutz βασικά spec για μια κατηγορία μπορεί να λείπουν, δεν μου έρχεται τώρα συγκεκριμένο παράδειγμα αλλά σκέψου παράδειγμα να ψάχνεις για μονιτορ και να μην μπορείς να φιλτράρεις μόνιτορ που να έχουν τουλάχιστον μια DP ας πούμε, δεν το συζητώ για την γενιά του DP πολλά ψάχνεις μάστορα ποιος ασχολείται) 

Αλλά βέβαια το geizhals το χρησιμοποιώ γιατί στην Ελλάδα σχεδόν κανένας δεν έχει σοβαρό μαγαζί όλα ειναι dropship που δηλαδή παίρνουν τα λεφτά του πελάτη αγοράζουν το προϊόν απο το ίδιο μαγαζί που θα το αγοράσω εγώ κατευθείαν στο geizhals (πολλά κιόλας σε τιμές λιανικές απλά χωρίς τον εκεί VAT/ΦΠΑ ούτε καν B2B σχέσεις δηλαδή) και βάζουν απλά ένα καπέλο για skroutz και ΦΠΑ και το κέρδος τους) 

Μερικοί έχουν και καινούργιο φρούτο/ιδέα δεν κάνουν καν αυτό απλά ψάχνουν τι δεν έχουν τα άλλα skroutz πχ στην τύχη τώρα αυτό το μηχανικό μολύβι δεν βγαίνει στο σκρουτζ https://www.unibrands.co/products/kuru-toga-dive?variant=42288003317966 (ειναι ακριβό επειδή εκτός απο special edition ξύνη την μύτη ομοιόμορφα μόνο του καθώς γράφεις) ε το βάζουν τιμή πχ 300 ευρώ και όποιο κορόιδο κάτσει... (στην αρχή ήταν ένα μαγαζί που το κάνει αυτό τώρα παρατήρησα βγήκε και άλλο) 

Εμ δεν γίνονται έτσι δουλειές....

θέλουμε έναν (ή να συσπειρωθείτε μια ομάδα ρε παιδάκι μου) να κάνει ομαδικές παραγγελίες σε πράματα που σίγουρα πουλάνε (πχ κινητά Samsung) και να μας τα φέρνει σε χαμηλές τιμές και να ειναι και το service center εδώ και να κυνηγάει την Samsung (και την κάθε άλλη εταιρεία) μιας και κάνει τόσες παραγγελίες να βάλει και bixby στα ελληνικά (μέχρι και Σουαχίλι έχουν πολλά προϊόντα ελλήνικά ομως όχι!!! γιατί κανένας δεν ασχολείται νομίζουμε μόνες τους οι εταιρείες θα φιλοτιμηθούν, τα Σουαχίλι τα βάζουν όχι επειδή Κονγκολέζοι εισαγωγείς τους πιέζουν αλλά για την ψυχή της μάνας τοους... ) 

Στην ελλαδα μάθαμε το low hanging fruit του dropshit και 3dl 25 χρόνια αφού ψόφησε ο γάιδαρος και όλοι τώρα σαν τις μύγες στο 💩 στον υπερκορεσμένο χώρο θέλουν αέρα πατέρα να τους έρθουν βροχή τα χιλιάρικα και αυτοί να κάθονται σπίτι τους και να παίζουν lineage... 

10 λεπτά πριν, freegr είπε

Γιατί η επιτροπή ανταγωνισμού ως ανεξάρτητη αρχή δεν παρεμβαίνει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις ή καταγγελίες;

Γιατί μάλλον κάνας πχ (λέω τώρα εικασία) ΟΤΕ θα στράβωσε που εν βάζουν την βλακεία του πέιζι ή πως το λένε (και που ποτέ δεν θα το χρησιμοποιήσω μόνο και μόνο γιατί ειναι του πΟΤΕ και ας μην έχει σχέση με το θέμα :P ) και αντ'αυτού βάλανε googlepay και μίλησε με τους ημέτερους να τους τρίξουν λίγο τα δόντια

Στην ελλάδα ρούπι δεν κινείται αν δεν υπάρχει κάποιος κουμπάρος απο πίσω που να ξέρει κατάλληλο κόσμο και να υπάρχει το κατάλληλο συμφέρον. 

η ΕΕΤΤ (μιας και ανέφερα οτε που μπορεί να μην έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο θέμα αλλά γενικά μιλώντας ειναι ένοχος :P ) χρόνια αγρόν ηγοράζει, ο άρειος πάγος (γενικά οι εισαγγελείς) και αυτοί τον ύπνο του δικαίου, θα έλεγα θα πρέπει να πεθάνει κάποιος για να κάτσουν να ασχοληθούν αλλά στην ελλάδα αποδείχτηκε ότι και αυτό να γίνει και δεκάδες να πεθάνουν όλοι κάνουν τον Κινέζο... 

Δημοσ.
6 hours ago, kostafunk said:

Αυτο που δεν μου αρεσει στο Skroutz ειναι οτι οταν πας να βαλεις μια παραγγελια και λεει 3 ευρω μεταφορικα και στην πληρωμη βαζει το Skroutz αλλα 3 ευρω επανω για τα μεταφορικα και ειναι πια 6 ευρω.Ε μου την δινει αφανταστα.Αυτο λεγετε κρυφες χρεωσεις.Οποτε παω και βλεπω αμα μπορω να παρακαμψω το Skroutz και να το παρω το προιον κατευθειαν απο την σελιδα του εμπορου.Ετσι εχω γλιτωσει πολλα 3 ευρα 

Σωστος! Επισης πριν ενα χρονο το ελαχιστο ποσο για δωρεαν μεταφορικα ηταν 20ε, φετος πηγε στα 30... 

• Like 1
Δημοσ.

ειδικά σε κινητά και άλλα ηλεκτρονικά πλέον κοιτάμε bestprice και skroutz μονο για κριτικές 

δυστυχώς ή ευτυχώς το όνομα σκρουτζ παραμένει πρώτο στη συνείδηση πολλών πελατών που αυτό ξερουν να λένε και να πληκτρολογούν. Περιέργως δεν έχουν φύγει ΟΛΟΙ για εναλλακτικές πλατφόρμες ώστε το σκρουτζ να αυτο-ρυθμιστεί με χαμηλότερες προμηθείς. 

Αυτη η συμπεριφορά του αγοραστικού κοινού να μένει στα παλιά τα ακριβά πλέον και η αδράνειά του να αλλάξει "μαγαζί" είναι ένα xasestudy μονο του. 

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, kostafunk είπε

Αυτο που δεν μου αρεσει στο Skroutz ειναι οτι οταν πας να βαλεις μια παραγγελια και λεει 3 ευρω μεταφορικα και στην πληρωμη βαζει το Skroutz αλλα 3 ευρω επανω για τα μεταφορικα και ειναι πια 6 ευρω.Ε μου την δινει αφανταστα.Αυτο λεγετε κρυφες χρεωσεις.Οποτε παω και βλεπω αμα μπορω να παρακαμψω το Skroutz και να το παρω το προιον κατευθειαν απο την σελιδα του εμπορου.Ετσι εχω γλιτωσει πολλα 3 ευρα 

Είσαι σίγουρος γιαυτό; Ψωνίζω συνέχεια και δεν μου έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ ξανά τίποτα απευθείας από μαγαζί σε αυτή τη χώρα όταν υπάρχει για αγορά μέσω σκρουτζ. Και εάν δεν υπάρχει θα το πάρω από έξω.

Ελάχιστες οι εξαιρέσεις.

Η ευκολία που σου δίνει σε περίπτωση που έρθει κάτι ελαττωματικό, ή δε σου αρέσει αλλά ακόμα και στο θέμα εγγύησης σε κάνει να νοιώθεις ελάχιστα πιο Ευρωπαίος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπω ξανά στην διαδικασία να εξηγώ τα αυτονόητα (και νόμιμα) στον κάθε ένα για επιστροφές προϊόντων, χρημάτων, αντικατάστασης, καθυστέρησης κλπ. Με ένα κουμπί ακυρώνω ή επιστρέφω όποτε θέλω και δε χάνω χρόνο από τη ζωή μου.

Σκρουτζ πλας για πάντα.

• Like 7
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...