Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ZELOMOTH είπε

Μέχρι το 2032 ποιος ζει ποιος πεθαίνει...

Ltsb 2016 εχω ακόμα σκέψου και σε κανα χρόνο θα παω σε Ltsc

Πάω για 8 χρόνια χωρίς φορμάτ και εχω αλλάξει πάνω απο 5-6 συστήματα!

(Κούμπωμα τον ssd όπως είναι σε άλλη μητρικη-επεξεργ.-μνήμη)

Μέχρι τότε μετά θα χουν βγει τα 12ρια αρα θα παω σε 11ρια enterprice!👍🤣

Ακόμα και αν φτάσεις μέχρι το 2032 με εκδόσεις IoT LTSC (που δεν είναι καν διαθέσιμες στα Ελληνικά για όσους μεγαλώσαμε με Ελληνικά Windows), τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο Firefox και ο Chrome θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τα Windows 10 μέχρι το 2032 για μια έκδοση ΙοΤ; Ναι, ξέρω, είναι σαν κανονική έκδοση των Windows, αλλά τυπικά δεν προορίζεται για desktop/laptop. Το πιο πιθανό είναι να συνεχίσουν να υποστηρίξουν τα Windows 10 μέχρι τον Ιανουάριο του 2029 (που λήγουν τα LTSC 2019).

Δηλαδή περίπου 3.5 χρόνια από τώρα.

Κάτι παρόμοιο έγινε και με τα Windows 7, όπου Firefox και Chrome υποστήριξαν τα Windows 7 μέχρι τον Ιανουάριο του 2023 (που έληγε το ESU των Windows 7), αλλά όχι μέχρι τον Οκτώβριο του 2024 που έληγε το Windows Embedded POSReady 7 (δηλαδή το αντίστοιχο των IoT).

Προσωπικά εγώ θα περιμένω να δω αν υπάρξει τρόπος να μπει ESU για 3 χρόνια στα κανονικά Windows που τρέχω τώρα να γλιτώσω το format που χρειάζεται για τα LTSC, αφού με το ESU για 3 χρόνια στην ουσία φτάνεις μέχρι το 2029 των LTSC 2019.

Επεξ/σία από kurkosdr
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bi2Lmet1234 είπε

Αν αφαιρούσες την GPU ενω λειτουργούσε το μηχάνημα απλά κρεμούσε το μηχάνημα, υποθέτω ότι τώρα θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.
Χρήσιμο για όσους εχουμε πολλές GPU και θέλουμε να κάνουμε αλλαγή στις κάρτες ενώ λειτουργεί. Θα δείξει αν κρεμάει ή όχι

Αν και μάλλον εννοείς αφαίρεση κάρτας γραφικών thunderbolt, ας αναφέρω ότι ποτέ δεν αφαιρούμε κάρτες PCI-E, AGP, και PCI όταν λειτουργεί το σύστημα (ούτε όταν όταν είναι στο ρεύμα, το έπαθα με laptop με MXM slot που δεν είχα αφαιρέσει τη μπαταρία και όταν έβγαλα την GPU πέταγε σπίθες, ευτυχώς χωρίς να κάνει ζημιές).

• Like 1
Δημοσ.

Οσο βλεπουμε περισσοτερα και δυνατοτερα mini-pc η λυση του eGPU dock θα γινεται ολοενα και περισσοτερο ελκυστικη,
οποτε θα ενσωματωθει αυτο το feature, δηλαδη να μπορει να γινει μια Gpu eject μεσα απο το λειτουργικο οπως ενας εξωτερικος δισκος,

οσοι εχουν συνδεδεμενη καρτα γραφικων πανω σε eGPU dock μεσω Thunderbolt ετσι κι αλλιως η συνδεση ειναι plug n play

η OCulink συνδεση δεν ειναι hotswappable και σε καθε περιπτωση θελει restart,

by the way μολις ανεβασα ενα δικο μου eGPU-dock review: 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...