Alani13 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Κι εγώ είχα αγοράσει 80-90 bitcoin to 2010 για μισό ευρώ. Έχω χάσει το pc και το wallet από τότε. Δεν χρησιμοποιούσα usb sticks όπως και έπρεπε. 😐 2 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 23 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 23 ώρες 1 hour ago, Dias said: Και το ερώτημα είναι , τα ρευστοποίησε όλα ; 'Η έχει και άλλα στην κατοχή του ; Άλλο ερώτημα είναι αν είναι πράγματι ο κάτοχος ή αν έγινε κλοπή. 2
xaerialtwistx Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 2 ώρες πριν, Arkin είπε Ενας κερδισε 9 δις και ακομα ποσα εκατομμυρια εχασαν περιουσιες. Επιλογη σου να διαλεξεις τι ειναι. Μα τα λεφτά που κερδίζει κάποιος δεν γεννιούνται, τα λεφτά των υπολοιπων ειναι, αυτό ισχύει σε κάθε επένδυση. Η διαφορα με το χρηματιστηριο είναι οτι στο χρηματιστηριο θελει και λιγο μυαλο για να μπεις για αυτό ο κόσμος που επενδυει σε αυτό, (προσπαθει να) ενημερωνεται για το μελλον των εκαστοτε εταιρειων. Στα κρυπτονομισματα αντι ο κοσμος να ενημερωνεται για την τεχνολογία, κοιταζει τα γραφηματα στο Binance. Οποτε βραχυπροθεσμα οσοι κοιτανε τα γραφηματα κερδιζουν και χανουν μεγάλα ποσά, μακροπροθεσμα όσοι ενημερωνονται και εχουν κριτικη σκεψη αλλάζουν τη ζωη τους. Και αν σκεφτει καποιος οτι οι τωρινες τιμες διαμορφωθηκαν απο το απειροελαχιστο ποσοστό που εχει επενδυσει (ποσοι ειναι? ενας στους 500?), καταλαβαινουμε το τι ποσά έχουν ακόμα να μπουν.
Αντικειμενικός Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 3 hours ago, BadIronTree said: Γιατί πουλάνε μαζικά τα bitcoin ? 10000 κομμάτια ο άλλος πριν 15 μέρες .... δεν λένε ότι θα διπλασιαστεί τέλος 2025 ? xD 😢 πωπω πικρα που εμεινες απ εξω.... 3 hours ago, nikos5800 said: Αυτά συμβαίνουν μια φορά στα 100 χρόνια,όπου δημιουργούνται νέα περιουσιακά στοιχεία,βέβαια τα κρυπτονομισματα έχουν τελειώσει,όχι δεν θα πάνε στο μηδέν αλλά ούτε θα μας κάνουν πλούσιους. εχουν τελειωσει; το ιδιο μου ειπε καποιος το 2014
BlackRose56 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Rookie Numbers, Ο δημιουργός του Bitcoin, shitoshi, πρέπει να έχει παραπάνω στο πορτοφόλι του! Νομίζω για 600.000 Bitcoin είχα διάβαση, και το ποίο κουλό είναι ότι δεν ξέρουμε ποιός είναι, και δεν έχει κίνηση εδώ και πολλά χρόνια το wallet.
nikos5800 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 48 λεπτά πριν, Αντικειμενικός είπε πωπω πικρα που εμεινες απ εξω.... εχουν τελειωσει; το ιδιο μου ειπε καποιος το 2014 τοτε σου ελεγε βλακειες τωρα ομως ειναι η πραγματικοτητα και προσεξε δεν ειπα θα πανε στο μηδεν,ειπα δεν θα σε κανουν πλουσιο,τωρα ειναι αργα,αντε το πολυ να κανεις τα χιλια ευρω πεντε χιλιαρδες.
george1994 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 ώρα πριν, Alani13 είπε Κι εγώ είχα αγοράσει 80-90 bitcoin to 2010 για μισό ευρώ. Έχω χάσει το pc και το wallet από τότε. Δεν χρησιμοποιούσα usb sticks όπως και έπρεπε. 😐 Έχω θυμάμαι πως ήθελα να αγοράσω όταν είχε περίπου $10 το ένα, με έπιασαν οι τσιγκουνιές μου, είναι ότι οπότε τζογάρω βγαίνω χαμένος, τελικά δεν αγόρασα τίποτα... 3
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 10 λεπτά πριν, george1994 είπε Έχω θυμάμαι πως ήθελα να αγοράσω όταν είχε περίπου $10 το ένα, με έπιασαν οι τσιγκουνιές μου, είναι ότι οπότε τζογάρω βγαίνω χαμένος, τελικά δεν αγόρασα τίποτα... Εσενα σε πιστευω μεγαλε...
george1994 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 16 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Εσενα σε πιστευω Αυτό που λέω στον εαυτό μου είναι, ότι χάθηκε να είχα τζογάρει ακόμα μια φορά, δυστυχώς τότε που έπρεπε (φυσικά δεν έχω μαντικές ικανότητες) δεν το έκανα. Κι επειδή από μνήμη πάω πολύ καλά, είμαι σίγουρος ότι ποτέ δεν το έκανα. 1
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Ας βάλω και τα παρακάτω αν ενδιαφέρουν κάποιους Crypto confiscated in Beijing to be liquidated in Hong Kong through licensed exchanges https://www.scmp.com/tech/blockchain/article/3313360/crypto-confiscated-beijing-be-liquidated-hong-kong-through-licensed-exchanges Report: UK Moves to Sell Billions in Confiscated Bitcoin Assets https://news.bitcoin.com/report-uk-moves-to-sell-billions-in-confiscated-bitcoin-assets/
dkangel000039 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) Είναι ωραία να βλέπεις τη φούσκα να ανεβαίνει όλα αυτά τα χρόνια. Τράπεζα Πειραιώς παιδιά, είναι καλύτερη επένδυση... Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από dkangel000039
Haldol Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 5 hours ago, Alani13 said: Κι εγώ είχα αγοράσει 80-90 bitcoin to 2010 για μισό ευρώ. Έχω χάσει το pc και το wallet από τότε. Δεν χρησιμοποιούσα usb sticks όπως και έπρεπε. 😐 Έτσι την έπαθα κι εγώ, αλλά εγώ είχα πάρει μόνο 1 όταν είχε ~1,10€, απλά για να δω την όλη διαδικασία. Οπότε έχασα «μόνο» 100Κ!
freegr Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Προφανώς έγιναν πλούσιοι αλλά ξέρετε όταν αφήσουν αυτό τον κόσμο τίποτα δεν θα πάρουν μαζί τους
johnnieinlab Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Να δούμε αν θα υπάρξει προσαρμογή στην εποχή των κβαντικών υπολογιστών. Διότι φοβάμαι ότι αν δεν βιαστούν θα υπάρξει σοβαρό θέμα με το/τα blockchain με proof of work
Arkin Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 7 ώρες πριν, Haldol είπε Έτσι την έπαθα κι εγώ, αλλά εγώ είχα πάρει μόνο 1 όταν είχε ~1,10€, απλά για να δω την όλη διαδικασία. Οπότε έχασα «μόνο» 100Κ! Μπα δεν έχασες 100κ. Το πιθανότερο στα 100 ευρώ η στα 1000 να το πούλαγες. Αν είναι όταν πάει 1 εκατομμύριο πες έχασα 1 εκατομμύριο. Δεν πάει έτσι καθόλου όμως. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα