Speculoos Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου On 27/07/2025 at 00:26, jpaokx said: Θεωρώ ξενερα να βάζεις γυναίκα silver surfer. Spoiler 1 4
The_Judas Δημοσ. Σάββατο στις 07:25 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:25 πμ (επεξεργασμένο) Το είδα και εγώ. μου αρεσε η 60's φουτουριστική αισθητική. Διασκεδαστική ταινία αλλα θα μπορουσε να είναι αρκετά μεγαλυτερη σε διαρκεια. Τον Πασκαλ θα τον προτιμουσα πιο σοβαρό και χωρίς μουστάκι. Σαν να προσπαθεί να παίξει έναν ξενερωτο φλώρο φαίνεται με ηλιθια φωνή... δεν είναι ετσι ο χαρακτήρας. Η silver surfer (ασχετα από την αλλαγή φυλου) θα προτιμουσα να έχει περισσοτερο απόκοσμο ύφος όπως είναι το πρέπον! Η Vanessa Kirby πολύ καλή και οι υπολοιποι ικανοποιητικοι σε υποστηρικτικό ρόλο. Επεξ/σία Σάββατο στις 07:30 πμ από The_Judas
Super Moderators Snoob Δημοσ. Σάββατο στις 09:17 πμ Super Moderators Δημοσ. Σάββατο στις 09:17 πμ Έλεος με τον Πασκάλ, τον είχα σε εκτίμηση, αλλά είναι παντού ίδιος. Γράφω συχνά για τους δικούς μας ηθοποιούς, που ό,τι και να υποδύονται είναι ίδιοι, τρίχα δεν θυσιάζουν από τα μαλλιά τους (ακόμη και στο θέατρο, που υποτίθεται το κάνουν από μεράκι και όχι με την τσαπατσουλιά των τηλεοπτικών σειρών), αλλά και ο Πέδρουλας, μία μούρη παντού. Και δεν έχει και γένια της προκοπής. Στο GoT κάπως βολευόταν το πράγμα, ο εκλεπτυσμένος πρίγκιπας κτλ. στο F4 (και στο τραγελαφικό Gladiator II) είναι μια σκωροφαγωμένη πατσαβούρα. (Παρένθεση, για λίγο off-topic geek-out, στα χρόνια μετά τον Αδριανό -πριν το ξύρισμα ήταν πρακτικά επιβεβλημένο, ιδιαίτερα για ανώτερους αξιωματικούς της Ρώμης- που ξαναέγιναν της μόδας οι γενειάδες, Μάρκος Αυρήλιος και Κόμμοδος είχαν γένια, όχι εκείνα τα μετροσέξουαλ πράγματα που είδαμε στις ταινίες. Για να μη συζητήσω πώς θα κατάφερνε ο σκλαβωμένος Μάξιμος να διατηρεί άψογα τριμαρισμένο γενάκι). 3
The_Judas Δημοσ. Κυριακή στις 10:11 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:11 μμ (επεξεργασμένο) Αυτό ηθελα να γραψω και εγω... ελεος με τον Πασκαλ πολύ ατσαλακωτος και μια από τα ίδια. ηθοποιός εισαι.. gladiator με μουστάκι, f4 με μουστάκι... ακόμη και τον silver surfer με μουστακι θα τον έπαιζε.. παντού ιδιος. Επεξ/σία Κυριακή στις 10:15 μμ από The_Judas
panther_512 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:18 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:18 πμ On 04/10/2025 at 09:17, Snoob said: Έλεος με τον Πασκάλ, τον είχα σε εκτίμηση, αλλά είναι παντού ίδιος. Γράφω συχνά για τους δικούς μας ηθοποιούς, που ό,τι και να υποδύονται είναι ίδιοι, τρίχα δεν θυσιάζουν από τα μαλλιά τους (ακόμη και στο θέατρο, που υποτίθεται το κάνουν από μεράκι και όχι με την τσαπατσουλιά των τηλεοπτικών σειρών), αλλά και ο Πέδρουλας, μία μούρη παντού. Και δεν έχει και γένια της προκοπής. Στο GoT κάπως βολευόταν το πράγμα, ο εκλεπτυσμένος πρίγκιπας κτλ. στο F4 (και στο τραγελαφικό Gladiator II) είναι μια σκωροφαγωμένη πατσαβούρα. O Πέδρος ακολουθεί τα χνάρια όλων των μεγάλων ηθοποιών, όπου η προσωπικότητά τους υπερσκιάζει τον οποιοδήποτε χαρακτήρα υποδύονται. Παραδείγματα: - Al Patsino - Jack Nicholson - Denzel Washington - Samuel Jackson - Keanu Reeves - Ryan Reynolds Από κεί και πέρα, τα μούσια του είναι απλά τέλεια. Έχω ακριβώς τα ίδια και ξέρω. Είναι το διαχρονικό, all time classic, στύλ "σκόρπια διαδήλωση"
Πέτρος Δημοσ. Δευτέρα στις 11:14 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:14 πμ Είχε κάποιες καλές ιδέες η ταινία, αλλά πολύ μέτριο τελικό αποτέλεσμα, και σε κάποια σημεία οι χαζομάρες πάλι ρήμαξαν τα πάντα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα