June Δημοσ. Πέμπτη στις 11:36 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:36 μμ 12 ώρες πριν, sakatema είπε Οικογένεια Φλώρου, μεσοροπη Καβάλας. Δικό τους σουσάμι. Ακριβό αλλά εγγύηση. Τρώω καθημερινά ταχίνια εδώ και μία δεκαετία περίπου. Από όταν το δοκίμασα το συγκεκριμένο πριν κάποια χρόνια, δεν ξαναέφαγα άλλο ταχίνι! 2
majunior Δημοσ. Παρασκευή στις 12:18 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:18 πμ 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Μου έκανε εντύπωση βέβαια η ουσιαστικά ανύπαρκτη διαφορά ανάμεσα στα δύο ταχίνια. Θα περίμενα το ολικής να έχει περισσότερες ίνες και ίσως πρωτεΐνες αλλά όχι μόνο το λευκό έχει πιο πολλές πρωτεΐνες αλλά είναι και λιγότερο παχυντικό. Το ολικής έχει λιγότερα σάκχαρα παρότι ήταν ήδη ελάχιστα, κλάιν. Με βάση αυτούς τους πίνακες δεν ξέρω γιατί κάποιος να επέλεγε ολικής που έχουμε όλοι την αίσθηση ότι γενικά είναι καλύτερα Προφανώς οι αναγραφόμενες ίνες είναι λάθος. Δε γίνεται να είναι ίδιες στο απλό και το ολικής. 1 1
sakatema Δημοσ. Παρασκευή στις 10:44 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:44 πμ (επεξεργασμένο) Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν αλλά κάτι ταχίνι που λέτε από μάρκετ με μέλι μέσα (ο θεός να το κάνει μέλι) κτλ, τι δουλειά έχουν σε αυτό το ποστ. Το σουσάμι από την φύση του αποροφάει κάδμιο και αρσενικό από τα εδάφη, οπότε θα δείτε για μέλι που έχει Ελληνικό σουσάμι και όχι απλά "Ελληνικό ταχίνι" που επειδή κάποιος έχει εναν μύλο αλέθει σουσάμι από την Ασία και στο πουλάει για Ελληνικό. Η Θράκη έχει καλλιέργειες και νομίζω κάποτε είχε Σέρρες - Δράμα τώρα δεν ειμαι σίγουρος. Αν τρώτε κάτι για την υγεία σας φροντίστε να είναι όντως υγιεινό αλλιώς υπάρχει και η νουτέλα 😁 Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:44 πμ από sakatema 1
NikosAthens Δημοσ. Παρασκευή στις 11:15 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:15 πμ Εδω και καιρο παιρνω το συγκεκριμενο.Το χρησιμοποιώ σε μπάρες δημητριακών που φτιαχνω για πρωινο.Οικονομικό και χωρίς προσθήκη ζάχαρης,Σε σχέση με άλλα ακριβά που έχουν 20γρ ζάχαρη ανα 100γρ....
baader Δημοσ. Παρασκευή στις 11:37 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 11:37 πμ @NikosAthens είχα πάρει το Μαρατα με την τσοκολάτα,μαζί με το Όλυμπος μου φάνηκε πολύ κατώτερης ποιότητας και γεύσης δε ξέρω για το σκέτο τι ισχύει
NikosAthens Δημοσ. Παρασκευή στις 02:26 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:26 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, baader είπε @NikosAthens είχα πάρει το Μαρατα με την τσοκολάτα,μαζί με το Όλυμπος μου φάνηκε πολύ κατώτερης ποιότητας και γεύσης δε ξέρω για το σκέτο τι ισχύει Kόιτα απο μονο του ισχυει οτι δεν εχει ιδιαιτερη γευση άλλωστε οπως ανεφερα δεν εχει προσθετα τυπου ζάχαρη ή οποιοδήποτε αλλο συστατικο (τι γευση αλλωστε να εχει το σουσάμι απο μόνο του) αλλα αμα το αναμίξεις οπως ειπε παραπανω ο φιλος με δικια σου λιωμενη κουβερτουρα η μέλι αντιστοιχα ειναι τζιτζι.Για να σου ειμαι ειλικρινης δεν εχω παρει το συγκεκριμενο με την σοκολατα οποτε δεν εχω αποψη.Σιγουρα παντως αμα δεις απο πισω τo συγκεκριμενο ειναι με μηδεν ζαχαρη που σπανιζει γενικα και εχει φουλ εδωδιμες ινες και πρωτεινη.δεν τρελενομαι γενικα και εγω για την μαρατα αλλα το συκεκριμενο ειναι worthy Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:32 μμ από NikosAthens
Gataros Δημοσ. Παρασκευή στις 07:11 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:11 μμ Για κάτι το διαφορετικό αλλά ακριβό από Βέλγιο: https://buddybuddy.co/collections/nut-butters 1
Glikos Δημοσ. Παρασκευή στις 09:11 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:11 μμ (επεξεργασμένο) Και το Lidl έχει πολύ ωραίο ταχίνι ολικής, σκέτο χωρίς πρόσθετα. Είχε/έχει φέρει και 1kg φυστικοβούτυρο, επίσης καθαρό χωρίς πρόσθετα. Πήρα 4-5 να έχω γιατί το τρώω το πρωί κυρίως. Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:11 μμ από Glikos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα