Gavoux4 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:09 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:09 μμ (επεξεργασμένο) Δεύτερο παιχνίδι σε πωλήσεις το Cyberpunk που εγώ το παίζω με ίδια γραφική απόδοση με το Switch αλλά πολύ καλύτερη αυτονομία στο κινητό μου τηλέφωνο (Redmagic 10s pro) και χωρίς να χρειαστεί να το ξανά αγοράσω εφόσον έχω ήδη αγορασμένη την Ultimate Edition. Απλά γελάω Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:13 μμ από Gavoux4 1
panther_512 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:14 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:14 μμ 3 minutes ago, Gavoux4 said: Δεύτερο παιχνίδι σε πουλήσεις το Cyberpunk που εγώ το παίζω με ίδια γραφική απόδοση με το Switch αλλά πολύ καλύτερη αυτονομία στο κινητό μου τηλέφωνο (Redmagic 10s pro) και χωρίς να χρειαστεί να το ξανά αγοράσω εφόσον έχω ήδη αγορασμένη την Ultimate Edition. Απλά γελάω Ωραίο κινητό το RedMagic 10S pro. Αυτό μάλλον ήθελες να ακούσεις. Αλλά προτιμώ το PIxel 9 Pro XL για τόπ φωτογραφίες. 1 1
logistoulis Δημοσ. Πέμπτη στις 09:23 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:23 μμ 52 λεπτά πριν, panther_512 είπε Προφανώς η αγορά έγινε από αυτούς που δεν έχουν άλλο φορητό σύστημα (Rog Ally, Steam Deck) Αξιοπερίεργο πάρα ταύτα. Το ps portal το έβαλε πρόσφατα στο streaming (χωρίς τη κονσόλα) Τυχαίο?
Moderators Malthador Δημοσ. Πέμπτη στις 09:40 μμ Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 09:40 μμ Η κονσόλα θα πάει άπατη όπως και η προηγούμενη. Απλά πούλησε λίγο στην αρχή γιατί κάποιοι το πήραν για να παίξουν με την μαϊμού τα ανιψάκια τους, σιγά το πράγμα. 1 hour ago, music_lover said: 2ο σε πωλήσεις παιχνίδι το Cyberpunk 2077. Δλδ για να καταλάβω ο άλλος άφησε κάθε άλλη πλατφόρμα που κυκλοφόρησε το παιχνίδι και πήγε και το αγόρασε για το παίξει στο Switch 2. 🆗 Προφανώς και θέλουν να το παίξουν φορητά. Να τα βλέπει η Sony αυτά που έπρεπε ήδη να έχει κυκλοφορήσει φορητό PS4. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. Πέμπτη στις 10:17 μμ Super Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 10:17 μμ Μα πως έγινε αυτό αφού η κονσόλα έχει χάλια οθόνη, προβλήματα με την μπαταρία, είναι ακριβή, έχει σαχλά παιχνιδάκια… Τς τς τς τς τς παλιόπαιδα! 😛 5
dumakos Δημοσ. Πέμπτη στις 10:28 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:28 μμ 6 minutes ago, billdanos said: Μα πως έγινε αυτό αφού η κονσόλα έχει χάλια οθόνη, προβλήματα με την μπαταρία, είναι ακριβή, έχει σαχλά παιχνιδάκια… Τς τς τς τς τς παλιόπαιδα! 😛 Προφανώς δεν διάβασες τα σχόλια πιο πριν. Αν δεν λεγόταν Nintendo ούτε τις μισές πωλήσεις δεν θα είχε κάνει.Hardware 5ετίας,οθόνη lcd(όταν πριν είχες καλομάθει με oled),τιμή όσο ένα ps5,παιχίδια στο λανσάρισμα ελάχιστα,τιμή παιχνιδιών απλησίαστη ,συν τα όποια κολλήματα της Nintendo με τις χρήσεις παιχνιδιών και λογαριασμών. Νομίζω ότι αυτά αρκούν για να μην το πάρει κάποιος. 4 5
Super Moderators billdanos Δημοσ. Πέμπτη στις 10:46 μμ Super Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 10:46 μμ 15 λεπτά πριν, dumakos είπε Προφανώς δεν διάβασες τα σχόλια πιο πριν. Αν δεν λεγόταν Nintendo ούτε τις μισές πωλήσεις δεν θα είχε κάνει.Hardware 5ετίας,οθόνη lcd(όταν πριν είχες καλομάθει με oled),τιμή όσο ένα ps5,παιχίδια στο λανσάρισμα ελάχιστα,τιμή παιχνιδιών απλησίαστη ,συν τα όποια κολλήματα της Nintendo με τις χρήσεις παιχνιδιών και λογαριασμών. Νομίζω ότι αυτά αρκούν για να μην το πάρει κάποιος. Ναι σωστά γιατί όλοι αυτοί που το αγοράζουν ενδιαφέρονται μόνο για το όνομα της εταιρείας… Πάλιωσαν αυτές οι δικαιολογίες! Οι χρήστες ζητούν πλέον συσκευές με τις οποίες θα περνάνε καλά και όχι για να μετράνε fps και ms… 8 2
Moderators Malthador Δημοσ. Πέμπτη στις 10:51 μμ Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 10:51 μμ 21 minutes ago, dumakos said: Προφανώς δεν διάβασες τα σχόλια πιο πριν. Αν δεν λεγόταν Nintendo ούτε τις μισές πωλήσεις δεν θα είχε κάνει.Hardware 5ετίας,οθόνη lcd(όταν πριν είχες καλομάθει με oled),τιμή όσο ένα ps5,παιχίδια στο λανσάρισμα ελάχιστα,τιμή παιχνιδιών απλησίαστη ,συν τα όποια κολλήματα της Nintendo με τις χρήσεις παιχνιδιών και λογαριασμών. Νομίζω ότι αυτά αρκούν για να μην το πάρει κάποιος. Για αυτό πήγε τραίνο και το Wii U, αρκεί που έγραφε "Nintendo" πάνω του. 6 2 2
dumakos Δημοσ. Πέμπτη στις 10:55 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:55 μμ 2 minutes ago, Malthador said: Για αυτό πήγε τραίνο και το Wii U, αρκεί που έγραφε "Nintendo" πάνω του. Αυτό τι σημαίνει? Ότι όλα όσα κάνει θα έχουν επιτυχία? Στραβές κάνουν όλες οι εταιρείες και μην πας μακριά και κοίτα τι έχει πάθει η MS.
NickTG Δημοσ. Πέμπτη στις 10:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:56 μμ Just now, dumakos said: Αυτό τι σημαίνει? Ότι όλα όσα κάνει θα έχουν επιτυχία? Στραβές κάνουν όλες οι εταιρείες και μην πας μακριά και κοίτα τι έχει πάθει η MS. Αυτό σημαίνει πως δεν πάει καλά επειδή γράφει Nintendo. Αλλιώς αν αρκούσε μόνο αυτό δεν θα έκανε στραβές η εταιρεία. 2 3
dumakos Δημοσ. Πέμπτη στις 10:58 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:58 μμ 9 minutes ago, billdanos said: Ναι σωστά γιατί όλοι αυτοί που το αγοράζουν ενδιαφέρονται μόνο για το όνομα της εταιρείας… Πάλιωσαν αυτές οι δικαιολογίες! Οι χρήστες ζητούν πλέον συσκευές με τις οποίες θα περνάνε καλά και όχι για να μετράνε fps και ms… Με λίγα λόγια "πληρώστε για κάτι που δεν αξίζει την αξία του και μετά χρυσοπληρώστε για να το συντηρήσετε" Τα 80αρια να παίρνει η Nintendo και πάλιωσαν οι δικαιολογίες. 2 minutes ago, NickTG said: Αυτό σημαίνει πως δεν πάει καλά επειδή γράφει Nintendo. Αλλιώς αν αρκούσε μόνο αυτό δεν θα έκανε στραβές η εταιρεία. I lost in translate 1 1 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. Πέμπτη στις 11:10 μμ Super Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 11:10 μμ 8 λεπτά πριν, dumakos είπε Με λίγα λόγια "πληρώστε για κάτι που δεν αξίζει την αξία του και μετά χρυσοπληρώστε για να το συντηρήσετε" Τα 80αρια να παίρνει η Nintendo και πάλιωσαν οι δικαιολογίες. I lost in translate Από όσο είδα το κόστος κατασκευής της κάθε κονσόλας είναι υψηλό, οπότε τα περιθώρια κέρδους από το hardware είναι σχετικά μικρά. Από τα παιχνίδια έρχονται τα πολλά λεφτά. Και δε νομίζω πως η Sony σας τα κάνει δώρο… Το αν αξίζει κάτι ή όχι, το κρίνει αυτός που το αγοράζει και όχι κάποιος άλλος. 1
Bourdoulas Δημοσ. Πέμπτη στις 11:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:53 μμ ΠΟΝΟΣ: Ο πόνος είναι η δυσάρεστη αίσθηση που βιώνεται υποκειμενικά καθώς επηρεάζεται από την κατάσταση του εγκεφάλου μέσα στον οποίο σχηματίζεται η αίσθηση και ο πόνος ως προέκτασή της. Η συνήθεια, η ψυχική κατάσταση, το αν βρίσκεται κανείς σε ύπνωση, αν τελεί υπό ουσίες που επιδρούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα κλπ κάνουν την αίσθηση του πόνου υποκειμενική. 2 3
zio10 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:15 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:15 πμ 3 ώρες πριν, music_lover είπε 2ο σε πωλήσεις παιχνίδι το Cyberpunk 2077. Δλδ για να καταλάβω ο άλλος άφησε κάθε άλλη πλατφόρμα που κυκλοφόρησε το παιχνίδι και πήγε και το αγόρασε για το παίξει στο Switch 2. 🆗 3 ώρες πριν, Arkin είπε Το πιο περιεργο ναι. Να πω για zelda mario DK ναι ειναι exclusive και εξαιρετικα παιχνιδια αλλα το 2077? Το οποιο τρεχει χαλια συγκριτικα με τις αλλες κονσολες μην αναφερω PC που ειναι μερα με νυχτα? Γιατι να παιξεις το 2077 σε τετοια κονσολα με τετοια γραφικα? Χανετε για μενα η μιση απολαυση μιας και το παιχνιδι προωθει πρωτα τα γραφικα και μετα σεναριο gameplay. Αξιοπεριεργο οπως ειπε και ο φιλτατος panther. Εγώ δεν το βλέπω τόσο περίεργο. Απλά είναι πολλοί αυτοί που ψάχνουν καλά διαθέσιμα παιχνίδια για ένα σύστημα που μόλις αγόρασαν, ανεξάρτητα αν έχουν κυκλοφορήσει και αλλού και πιο παλιά κτλ. Ακόμα και το gta v να βγάζανε θα πούλαγε πιστεύω γιατί αγοράζεις από τις διαθέσιμες επιλογές. (Μου θυμίζει πολύ παλιά που πηγαίναμε στο κομπιουρεράδικο ή παιχνιδάδικο της γειτονιάς και παίρναμε ένα από τα παιχνίδια που είχε εκείνη τη στιγμή άμεσα διαθέσιμα... ).
Moderators Malthador Δημοσ. Παρασκευή στις 12:27 πμ Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 12:27 πμ 1 hour ago, dumakos said: Αυτό τι σημαίνει? Ότι όλα όσα κάνει θα έχουν επιτυχία? Στραβές κάνουν όλες οι εταιρείες και μην πας μακριά και κοίτα τι έχει πάθει η MS. Όχι δεν κάνουν όλες οι εταιρείες στραβές, η Sony έχει βγάλει πέντε home consoles και πούλησαν τα κέρατά τους και οι πέντε. Η Ν έχει βγάλει εφτά (οχτώ με το NSw2) και οι τρεις πήγαν άπατες. Αν υπάρχει μια εταιρεία που έχει σωστό branding αυτή είναι η Sony, όχι η Nintendo. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα