Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, yositosi said:

Αν πραγματικά έχετε καταφέρει να λύσετε όλα τα προβλήματα σας και είσαστε σε ένα status όπου ξεμείνατε από προσωπικά θέματα και πλέον σας έμεινε μόνο να ασχοληθείτε με τους άλλους, τότε ειλικρινά σας ζηλεύω και θέλω lifestyle-tips!!!! Αν πάλι αυτό είναι αποτέλεσμα της μιζέριας σας, τότε ειλικρινά κρίμα, και δείτε το άμεσα, γιατί ο χρόνος αμίληκτος και ειναι αμαρτία να σπαταλάτε τις μετρημένες μέρες σας σε τοξικότητες!

Δεν ειναι αυτο φιλε μου. Ολοι εχουμε τα προβληματα μας αλλοι μεγαλύτερα αλλοι μικρότερα. Αλλά ο yositosi "χεστηκε" για τα προβληματα μου. Δεν με ξέρει. Εδω ειμαστε για να μιλαμε για games και gadgets. Ειμαστε για να ξεχναμε για μερικα λεπτα τι συμβαινει εξω. Δεν σημαινει πως δεν εχουμε προβληματα. Σημαινει πως αν εγω "τσακωθω" με το yositosi για games, σημαινει οτι ο yositosi και εγω ξεχναμε για λιγο τα actual προβληματα. Τουλάχιστον ετσι το βλεπω εγω

• Like 2
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πρώτα λέγανε δε θα πουλήσει δεν είναι δυνατό (καλύτερο με διαφορά από steam deck και 1/3 της τιμής απ το Rogue Ally). Μετά λέγανε δε θα πουλήσει ακριβά games (ανέβασαν όλοι τις τιμές). Σιγά μη ξεπεράσει το NSW1 (το πέρασε και κατα πολύ και Ιαπωνία και ΗΠΑ αναλογικά). Κουβά όλοι γιατί δε νιώθετε/γνωρίζετε τι εστί Nintendo στα φορητά, ήταν είναι και θα είναι ο βασιλιάς με τεράστιο game library και fan base (απλα δείτε τις πωλήσεις των φορητών της προ nsw, όλοι αυτοί πια παίρνουν nsw1/2 σήμερα και βάλε και όσους έπαιρναν τις κονσόλες, βάλε και τα trend της εποχής). Και όσοι νομίζετε πως ταβάνιασε ήδη και δε θα πουλήσει άλλο, εε είμαστε και μεις που περιμένουμε nsw2 v2 (καλύτερη μπαταρία) ή nsw2 oled (και είμαστε πάρα πολλοί) + αυτοί που θα ψηθούν από κάποιο exclusive μετέπειτα (πχ νέο pokemon bottom up χτισμένο αποκλειστικά για το 2) και και και. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, panther_512 είπε

Ωραίο κινητό το RedMagic 10S pro.

Αυτό μάλλον ήθελες να ακούσεις.

Αλλά προτιμώ το PIxel 9 Pro XL για τόπ φωτογραφίες. 

Δε με ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες αν με ενδιέφεραν θα έπαιρνα IPhone 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Gavoux4 said:

Δε με ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες αν με ενδιέφεραν θα έπαιρνα IPhone 

Αν σε ενδιέφεραν θα έπαιρνες Pixel 9 Pro. Ελαφρώς καλύτερο στις φωτογραφίες από iphone 16 Pro Max, και με σημαντικά λιγότερα λεφτά ( 800 vs 1200φεύγα).

iphone πάς για το οικοσύστημα.

Spoiler

image.png.52ec19e4d6376e34d5990c45033bb9bb.png

image.png.2b41cfb22066cdc9a0a1a71e277be3e8.png

4 hours ago, kgkaudi said:

Ότι είναι υπεράριθμοι. Είναι σαν την Apple, όσο και να τους ξεσκίζει, αυτοί θα συνεχίσουν να την λατρεύουν. Αλλά όπως και η Apple, πλέον είναι ακριβή. Ειδικά για αυτό που προσφέρει. 80 για ένα παιχνίδι με γραφικά WiiU, και που είναι συνδιασμός Mario Kart 8 και πολύ γιαλαντζί Forza Horizon 5, είναι κοροϊδία. Όπως κοροϊδία παρατρίχα να ήταν τα 80 για το Outer Worlds 2. Μάθετε να ψηφίζετε με το πορτοφόλι. Εμείς τα θέλουμε και τα παθαίνουμε 

Συμφωνώ μόνο για την τιμή, αλλά η συνεχής αύξηση τιμών είναι κάτι που το βλέπουμε στα πάντα.

Η σωτηρία μας είναι η αύξηση μισθών. Δεν θα σωθούμε από το να δώσουμε αγώνα για ελάχιστα πιό φτηνό gaming.

Άρα, αντί να δώσουμε ένα σκασμό μάχες με Nintendo, Apple, Sony, MS, γαλακτοβιομηχανία, ελαιοπαραγωγούς, Gucci, καλύτερα να δώσουμε μία και καλή με τον εργοδότη μας.

Πιό αποδοτικό, με πιό άμεσα αποτελέσματα. Θετικά ή αρνητικά.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 4
Δημοσ.

Από ποιο store κατεβάζω το Cyberpunk στο Android μου?

Αν βοηθάει έχω αγορασμένο χώρια το βασικό παιχνίδι και το expansion και 2 collector's. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, NickTG said:

Από ποιο store κατεβάζω το Cyberpunk στο Android μου?

Αν βοηθάει έχω αγορασμένο χώρια το βασικό παιχνίδι και το expansion και 2 collector's. 

Χεχε, το XBOX cloud κάνει θαύματα, αλλά με το HUD και το user interface λογικά θα στραβώνεσαι με τόσο μικρά που θα είναι τα γράμματα.

Να παίζω τώρα στις διακοπές μου Ελλάδα το Expedition 33 από το Pixel 9 Pro XL μου.

Ελπίζω να μήν χρειαστώ αλλαγή στα γυαλιά πρεσβυωπίας :-)

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ.
1 minute ago, panther_512 said:

Χεχε, το XBOX cloud κάνει θαύματα, αλλά με το HUD και το user interface λογικά θα στραβώνεσαι με τόσο μικρά που θα είναι τα γράμματα.

Αυτό βέβαια δεν είναι ακριβώς "το παίζω στο κινητό μου".

Έχει κάποια έξτρα βήματα και προϋποθέσεις. 

Δημοσ.
Just now, NickTG said:

Αυτό βέβαια δεν είναι ακριβώς "το παίζω στο κινητό μου".

Έχει κάποια έξτρα βήματα και προϋποθέσεις. 

Σωστός 100%

Κάποια έξτρα βηματάκια + έξτρα λεφτουδάκια για game pass ultimate + ένα καλό controller addon ή XBOX controller+grip + VPN.

Κουράστηκα και μόνο που τα έγραψα, αλλά τα έκανα όλα τα βήματα. Χαχαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, panther_512 said:

Συμφωνώ μόνο για την τιμή, αλλά η συνεχής αύξηση τιμών είναι κάτι που το βλέπουμε στα πάντα.

Η σωτηρία μας είναι η αύξηση μισθών. Δεν θα σωθούμε από το να δώσουμε αγώνα για ελάχιστα πιό φτηνό gaming.

Άρα, αντί να δώσουμε ένα σκασμό μάχες με Nintendo, Apple, Sony, MS, γαλακτοβιομηχανία, ελαιοπαραγωγούς, Gucci, καλύτερα να δώσουμε μία και καλή με τον εργοδότη μας.

Πιό αποδοτικό, με πιό άμεσα αποτελέσματα. Θετικά ή αρνητικά.

Ένα μικρό πρόβλημα. Σε πόσες χώρες σε παίρνει να ζητήσεις αύξηση μισθού. Ειδικά χώρες τύπου Ελλάδα. Σκανδιναβία, Γερμανία, ίσως Αυστραλία/ Νέα Ζηλανδία, ΗΒ άντε και Βόρεια Αμερική γίνεται. Το υπόλοιπο του κόσμου τον ήπιε κλαρίνο. Αυτοί δεν αξίζουν μια ευκαιρία στο gaming; 🤷

Επεξ/σία από kgkaudi
Δημοσ.
17 ώρες πριν, NickTG είπε

Spot the differences level impossible:

NES_Super_Mario_Bros.png 

super-mario-odyssey-looks-great-on-the-s

😶😶😶

Μα δεν το βλέπεις και συ; Είναι ολόιδιο, καρμπόν όπως το 1980....👌

Μα κάτι παράξενα πράγματα ρε παιδί μου.🤔🤔🤔

Δημοσ.

Μερικοί έχετε μπερδέψει το γούστο σας με την λογική και νομίζετε ότι είστε οι απόλυτα συνειδητοποιημένοι καταναλωτές. Αν αγοράσατε εσείς το Α είναι επειδή "αξίζει" και είναι έξυπνη αγορά, αν αγόρασαν άλλοι το Β είναι ή fanboys ή κορόιδα.

Ξεκαβαλήστε λίγο το καλάμι επιτέλους και καταλάβετε ότι τα προσωπικά σας κριτήρια αγοράς δεν αποτελούν το gold standard της καταναλωτικής συνείδησης.

Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που θα αγοράσουν μόνο για το όνομα αλλά όταν κάτι πηγαίνει καλά σε πωλήσεις μακροπρόθεσμα, οι πιθανότητες λένε ότι τελικά μάλλον είναι ένα καλό προιόν. Είτε αυτό λέγεται Nintendo, Sony, Microsoft. 

Προφανώς είναι πάρα πολύ νωρίς να κρίνουμε αν το SW2 θα είναι επιτυχία ή αποτυχία. Όλα παίζονται και θα φανεί μόνο σε βάθος χρόνου μετά τον αρχικό ενθουσιασμό. 

• Like 4
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...