alejsalonica Δημοσ. Σάββατο στις 06:39 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:39 μμ 7 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ να ανακυκλωνεις τα ιδια βαζοντας τωρα ενα αρθρο απο το πασχα... Υπαρχει καποια αποδειξη οτι η προχθεσινη βλαβη προηλθε απο τους Ρωσους, Κινεζους η οτιδηποτε αλλο φανταζεσαι... αν οχι μην ξαναγραψεις τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια γιατι δε θα σου απαντησω... Εγώ δεν λέω ότι προκλήθηκε από Ρώσους ή Κινέζους. Αναφέρω τα άρθρα και πηγές όπως π.χ. Πεντάγωνο που το θεωρούν πιθανό και μάλιστα τις απειλές των Ρώσων - Κινέζων. Το πιο πιθανό είναι βλάβη, αλλά αν με τόσες αναφορές κι εσύ να αρνείσαι την πιθανότητα μου θυμίζεις τους αρνητές του COVID-19... Λες κι αν είχε γίνει κάτι τέτοιο θα το παραδεχόταν η Ρωσία ή ίδια η Starlink. Το να μην παραθέτεις τα γεγονότα, να μην βλέπεις το τι γίνεται γύρω σου και να αρκείσαι στις επίσημες ανακοινώσεις της κάθε εταιρείας και κράτους.. τι να πω, τουλάχιστον θα είσαι ευτυχισμένος. Το ιστορικό λοιπόν. 1. Το Starlink επίσημα χρησιμοποιείται στον πόλεμο της Ουκρανίας από τους Ουκρανούς. 2. Η Ρωσία επίσης ανεπίσημα κάνει χρήση στο πεδίο. 3. Το Πεντάγωνο αναφέρει ότι η Ρωσία ενδεχομένως να πλήξει το Starlink 4. Ρωσία και Κίνα απειλούν να πλήξουν το Starlink 5. Starlink is down 6. Οι αναφορές λένε ότι κατά τη διάρκεια της βλάβης επηρεάστηκαν ιδιαίτερα οι επικοινωνίες στο μέτωπο της Ουκρανίας (ίσως και λόγω της μεγάλης χρήσης) 7. Επίσημη ενημέρωση αναφέρει βλάβη συστήματος Όλα τα παραπάνω είναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ εκτός από την ανακοίνωση η οποία ναι μεν υπήρχε αλλά δεν σημαίνει ότι είναι αληθής. Δεν θεωρώ ότι έγινε δολιοφθορά αλλά δεν το αποκλείω λόγω γεγονότων και επειδή έχω μάθει να σκέφτομαι λίγο πιο πολύ από το να αποστηθίζω μια επίσημη ανακοίνωση μιας εταιρείας και δη του Elon. Επειδή λοιπόν κι εγώ έχω βαρεθεί να εξηγώ όπως στα παιδάκια του δημοτικού πίστευε ότι νομίζεις... και μη ερεύνα.
Efi_K Δημοσ. χθες στις 02:31 πμ Δημοσ. χθες στις 02:31 πμ Δυστυχώς είμασταν σε διακοπές όταν συνέβη, σε κατάλυμα που έχει Starlink. Πως να εμπιστευτείς μετά το Starlink όταν βγάζει τέτοια προβλήματα σε παγκόσμια κλίμακα και που να απευθυνθείς.
Super Moderators paredwse Δημοσ. χθες στις 08:07 πμ Super Moderators Δημοσ. χθες στις 08:07 πμ 5 hours ago, Efi_K said: Δυστυχώς είμασταν σε διακοπές όταν συνέβη, σε κατάλυμα που έχει Starlink. Πως να εμπιστευτείς μετά το Starlink όταν βγάζει τέτοια προβλήματα σε παγκόσμια κλίμακα και που να απευθυνθείς. Εντάξει, μην είμαστε υπερβολικοί! Στα τέσσερα χρόνια που δίνει υπηρεσίες η Starlink , είναι η πρώτη φορά που έχει τέτοιο outrage και διακοπή της υπηρεσίας. Η διακοπή διήρκησε περίπου δύο ώρες, σιγά τα «τέτοια προβλήματα». 1
nzeppos Δημοσ. χθες στις 09:48 πμ Δημοσ. χθες στις 09:48 πμ 7 hours ago, Efi_K said: Δυστυχώς είμασταν σε διακοπές όταν συνέβη, σε κατάλυμα που έχει Starlink. Πως να εμπιστευτείς μετά το Starlink όταν βγάζει τέτοια προβλήματα σε παγκόσμια κλίμακα και που να απευθυνθείς. Μείνατε 3 ώρες χωρίς internet; Εδώ είναι που ταιριάζει το κλασικό meme: 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα