Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε

Α, ρε κατατρεγμένη Ουκρανία, όλες τις νέες τεχνολογίες πάνω της τις δοκιμάζουν

Πειραματόζωο του πλανήτη έγινε

Και όλη αυτή η "βοήθεια" που λαμβάνει δανεικά... στο τέλος του πολέμου όλα αυτά τα δις και το υλικό θα το πληρώνουν σε δόσεις και τα τρισέγγονα των τρισέγγονων τους. 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, d4mage said:

Αυτό είναι το πρόβλημα με το Starlink, δεν θα βγάλεις άκρη σε περίπτωση ατομικού προβλήματος ή και μαζικού σαν κι αυτό. Για επιχειρήσεις είναι δύσκολη φάση για το σπίτι διαφέρει πολύ.

Η κάθε σοβαρή επιχείρηση πρέπει να έχει και εφεδρεία, κατά προτίμηση σε διαφορετικό πάροχο. Επίσης φαντάζομαι/ελπίζω ότι τα business πακέτα του Starlink έχουν και την αντίστοιχη υποστήριξη. Σε περίπτωση worldwide outage βέβαια δεν θα μπορούσαν να κάνουν και πολλά άλλα ευτυχώς οι περιπτώσεις αυτές είναι σπανιότατες (1-2 ώρες ανά 2-3 χρόνια και αν). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, alejsalonica είπε

Το Πεντάγωνο αναφέρει τέτοιες προσπάθειες από το 22-23. Εσύ πιστεύεις ότι οι Ρώσοι κάθισαν φρόνιμα; Ή πιστεύεις ότι ΑΝ είχε γίνει κάτι τέτοιο θα το παραδεχόταν η Αμερική. Ούτε η Ρωσία θα παραδεχόταν κάποια εμπλοκή στα δικά της 

Aν δεν κανω λαθος τωρα ειναι παλι φιλαρακια με τους ουγκρανους οι Αμερικανοι και τους στελνουν οπλα γιατι να μην το ελεγαν οπως το 22-23?

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι χαχανιζουν επειδή έπεσε για 3 ώρες το ίντερνετ. 1000 φορές starlink παρά cosmote. Ειδικά σε κάποιες περιοχές όπως χωριά ή βουνό, είναι η μόνη λύση. 

• Like 3
Δημοσ.
1 hour ago, ntinosterpsis said:

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι χαχανιζουν επειδή έπεσε για 3 ώρες το ίντερνετ. 1000 φορές starlink παρά cosmote. Ειδικά σε κάποιες περιοχές όπως χωριά ή βουνό, είναι η μόνη λύση. 

Εντάξει δεκτή η πλάκα, δεν είναι ότι μας ανήκει η Starlink και θα χάσουμε μετοχές. Όσοι όμως δεν κάνουν πλάκα και πραγματικά χαχανίζουν, θα έπρεπε να δουν πρώτα πως είναι να βρίσκεσαι σε μέρη χωρίς ποιότητα σε πολλές άλλες βασικές υποδομές (ρεύμα, ύδρευση κλπ) αλλά το Internet να πέφτει για 3 ώρες ανά 3 χρόνια. Μετά πιστεύω δεν θα γελάνε με το Starlink.

Δημοσ.

Παιδιά μετά το χθεσινό πρόβλημα, δεν μπορεί να συνδεθεί το ρούτερ στο ίντερνετ. Έχει κολλήσει στην κατάσταση "Booting". Το έβγαλά από το ρέυμα, έκανε και factory reset, αλλά τίποτα. Τους έστειλα ticket. Έχετε κάποια ιδέα; Θα χρειαστεί αλλαγή το ρούτερ;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Aν δεν κανω λαθος τωρα ειναι παλι φιλαρακια με τους ουγκρανους οι Αμερικανοι και τους στελνουν οπλα γιατι να μην το ελεγαν οπως το 22-23?

https://www.livescience.com/space/space-exploration/russia-and-china-are-threatening-spacexs-starlink-satellite-constellation-new-report-finds

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nzeppos είπε

Εντάξει δεκτή η πλάκα, δεν είναι ότι μας ανήκει η Starlink και θα χάσουμε μετοχές. Όσοι όμως δεν κάνουν πλάκα και πραγματικά χαχανίζουν, θα έπρεπε να δουν πρώτα πως είναι να βρίσκεσαι σε μέρη χωρίς ποιότητα σε πολλές άλλες βασικές υποδομές (ρεύμα, ύδρευση κλπ) αλλά το Internet να πέφτει για 3 ώρες ανά 3 χρόνια. Μετά πιστεύω δεν θα γελάνε με το Starlink.

Φυσικά και δεκτή η πλάκα. Έχω δει ομως ενα σκασμό παρόμοια post και γενικά σε συζητήσεις που κάναμε και ηταν "είδες το starlink; έπεσε, 3 ώρες χωρίς ίντερνετ. Και αν θες βοήθεια ποιον θα καλέσεις; Δεν εχει τη σταθερότητα της Cosmote..."

Αυτά δε μπορώ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά είναι σοβαρή η κατάσταση για πόση ώρα κόπηκε έγινε μεγάλη ζημιά ;;;; Σας ρωτάω γιατί εδώ που μένω και έχω τρεις παρόχους (Cosote,Nova,Vodaphone) γίνονται διακοπές μέρα παρά μέρα και δεν έχω πρόσβαση στο ίντερνετ για να ενημερωθώ πάντως ένα θα πω ευτυχώς που δεν έχω Starlink δεν το βλέπω καθόλου σταθερό όλα τα τεχνολογικά Site για αυτή τη διακοπή μιλάνε.

Επεξ/σία από Gavoux4
Δημοσ.
12 ώρες πριν, alejsalonica είπε

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ να ανακυκλωνεις τα ιδια βαζοντας τωρα ενα αρθρο απο το πασχα... 

Υπαρχει καποια αποδειξη οτι η προχθεσινη βλαβη προηλθε απο τους Ρωσους, Κινεζους η οτιδηποτε αλλο φανταζεσαι... αν οχι μην ξαναγραψεις τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια γιατι δε θα σου απαντησω...

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...