Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανεβαίνω συχνά Εγνατία/Ιόνια οδό και δεν βλέπω μικρές μηχανές, οπότε από Ολυμπία/Ιόνια οδό θα ζοριστείς και θα ναι επικίνδυνο, καλύτερα από επαρχιακές οδούς χαλαρά. 

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το όριο εθνικής είναι ελάχιστο 80, πήγαινε με αυτή την ταχύτητα και όχι παραπάνω το Αθήνα -ριο εκτός αν θες να το δεις οπότε πας.απεξω χαλαρός. Θα εκπλαγεις το πόσα αμάξια θα αναγκαστείς να κάνεις προσπέραση, εάν φοβάσαι τα μεγάλα οχήματα κάθεσαι κανονικά στη Λωρίδα σου και αστούς να μπουν μεσαία να σε περάσουν,μην λιώσεις στην ΛΕΑ για 2 λόγους 

1. Μην είναι κανένας σταματημένος 

2. Βρώμικο οδόστρωμα για τις σαμπρέλες σου

Κανείς δεν θα σε πατήσει, πραγματικά απορώ με το πόσα εκτός πραγματικότητας πράματα γραφτηκαν. Καλό ταξίδι 

Την έχω κάνει την διαδρομή που σκέφτεσαι με 125 μοτοσυκλετακι, υπολόγισε τους ανεφοδιασμους σου και όλα καλά . Εάν αναγκαστείς για οποιοδήποτε λόγο να μπεις μεσαία λωρίδα να έχεις στο νου σου ότι ο άλλος δεν έχει ιδέα για την μηδενική επιτάχυνση που έχεις οπότε πράττεις αναλόγως. 👍

Εάν το κάνεις βράδυ μείνε μόνο μέσα στην Εθνική,είναι το ασφαλέστερο μερος.

Επεξ/σία από martyras3334
Δημοσ.

Καντο, απλα προσοχη στα αλλα αυτοκινητα και τον αερα-ειδικα σε κλειστες στροφες με ανοιγματα-.

Προφανως εχεις το νου σου και στην αυτονομια σου που λογικα θα χρειαστεις ~3 ανεφοδιασμους.

Spoiler

σε αυτες τις στασεις περπατα λιγο, παρε κανενα καφε/νερο.

Οσο για τα 80-90, θεωρω πιο ασφαλες να εισαι στα 100+ -ειδικα σε εθνικη-(Αν και δεν πιστευω οτι στις παρατεταμενες ανηφορες της Ιονιας οδου θα μπορεις να τα "κρατησεις").

Μην σε απασχολει το μηχανακι, τιποτα δεν θα παθει.

-Προσωπικα θα το εκανα καθημερινη πρωι απο επαρχιακο-

Spoiler

Πες μετα πως σου φανηκε!

Δημοσ.

εχω κανει θεσσαλονικη αθηνα με cbr125 τερματισμένο πήγαινα τερμα δεξιά με 125 126 χιλομετρα με περνούσαν σαν να ήμουν σταματημένος  στην ακρη... αφου ζω και περάσαν απο τοτε 15 χρονια ολα καλα , σε αλλον δεν συνιστώ 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Black Demis είπε

εχω κανει θεσσαλονικη αθηνα με cbr125 τερματισμένο πήγαινα τερμα δεξιά με 125 126 χιλομετρα με περνούσαν σαν να ήμουν σταματημένος  στην ακρη... αφου ζω και περάσαν απο τοτε 15 χρονια ολα καλα , σε αλλον δεν συνιστώ 

Έχω παρατηρήσει ότι τα τελευταία χρόνια πάνε αρκετοί με ταχύτητες 120-130. Δηλαδή αν το έκανες τώρα το ίδιο ταξίδι ίσως δεν σε περνούσαν τόσοι πολλοί.

Δημοσ.
1 minute ago, zio10 said:

Έχω παρατηρήσει ότι τα τελευταία χρόνια πάνε αρκετοί με ταχύτητες 120-130. Δηλαδή αν το έκανες τώρα το ίδιο ταξίδι ίσως δεν σε περνούσαν τόσοι πολλοί.

ακριβή η βενζινη πλεον για αυτο...... 
τωρα εχουμε αλλου....... rage drivers διαλεγουν θυμα και προσπαθούν με καθε τροπο να του κανου μπουλλινγ στον δρομο

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Πω κοίτα να δεις, με μέγιστη ταχύτητα στην Ελλάδα τα 130km/h.

Συμβαίνει όμως και το βλέπεις και με καλύτερα αυτοκίνητα και σε καλούς δρόμους. Πιστεύω ότι είναι το θέμα της κατανάλωσης ο βασικός λόγος όπως έγραψε ο @Black Demis

Δημοσ.

Μπράβο, συγχαρητήρια.

Άρα κρίνει ο καθένας πότε θα παραβιάσει τον ΚΟΚ, όπως έχω πει αρκετές φορές στο παρελθόν.

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, phanispal said:

Μπράβο, συγχαρητήρια.

Άρα κρίνει ο καθένας πότε θα παραβιάσει τον ΚΟΚ, όπως έχω πει αρκετές φορές στο παρελθόν.

ξεκαθαρα!! ,οταν δεν υπαρχει καποιος τρόπος να του βεβαιώσουν πρόστιμο ναι πάει ανάλογά με την τσέπη του και την ψυχολογια του

Δημοσ.

οντως το επιβεβαιώνω κι εγώ που γενικά κάνω αρκετά χιλιόμετρα. Με 125km/h θα σε περάσουν κάποιοι αλλά σε καμια περίπτωση δε θα νιώθεις σαν σταματημένος ή μειονεκτικά 

Προφανώς το θέμα της κατανάλωσης μας έχει επηρεάσει. Κι εγώ πηγαίνω σχετικά προσεκτικά

Δημοσ.
1 hour ago, Neptu said:

οντως το επιβεβαιώνω κι εγώ που γενικά κάνω αρκετά χιλιόμετρα. Με 125km/h θα σε περάσουν κάποιοι αλλά σε καμια περίπτωση δε θα νιώθεις σαν σταματημένος ή μειονεκτικά 

Προφανώς το θέμα της κατανάλωσης μας έχει επηρεάσει. Κι εγώ πηγαίνω σχετικά προσεκτικά

Πάει το 125ρι με 120 σε ανηφόρα? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...