DrLo Δημοσ. Κυριακή στις 06:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:44 μμ (επεξεργασμένο) προσπαθώ να στήσω έναν απλό web server στο σπίτι πίσω από ένα speedport plus διαβάζω ότι αν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή αυξημένης προστασίας από την Cosmote (που προς το παρόν δε μπορώ να την απενεργοποιήσω γιατί η γραμμή ανήκει σε συγγενή με τον οποίο τη μοιράζομαι) είναι κλειστές οι πόρτες 1-1024 έχω λοιπόν σετάρει τον sever να τρέχει στην 65123 αντί την 80 και έχω κάνει το παρακάτω port forward η 192.168.1.200 είναι στατική και ο DHCP δίνει μόνο από τη .2 ως την .99 ο server δουλευει κανονικά και τον βλέπω από μέσα από το LAN με την public ip πχ http://publicip:65123 αλλά όχι από έξω στο canyouseeme μου βγάζει Connection timed out αν προσπαθώ να τον δώ πχ από τα data του κινητού, δε βγάζει κάτι, δε δειχνει οότι δε βρήκε τίποτα απλά φάινεται σαν να προσπαθεί επ'άπειρον, δε βγάζει πχ κάποιο error έβαλα και το permit στο ipfilter που δείχνει ο φίλος εδω https://www.adslgr.com/forum/threads/1127477-Speedport-Plus-Firewall-issue-Incoming-traffic χωρίς επιτυχία Firewall στον server δεν υπάρχει Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω είτε σε webserver σε λαπτοπ είτε σε raspberry pi (δοκίμασα και τα 2) To firewall της Cosmote (υπηρεσία αυξημενης ασφαλείας) δε μπορώ να το απενεργοποιήσω καθώς η σύνδεση δεν είναι δική μου αλλά μου παραχωρείτε πρόσβαση. διαβάζω ότι κλείνει μονο τις πόρτες 1-1024 οπότε δε θα πρέπει να είναι πρόβλημα αυτό, σωστά; Επεξ/σία Κυριακή στις 06:46 μμ από DrLo
infin1tyGR Δημοσ. Κυριακή στις 08:22 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:22 μμ Μήπως στο router φαίνεται κάπου up το MAP-E;
infin1tyGR Δημοσ. χθες στις 12:29 πμ Δημοσ. χθες στις 12:29 πμ (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, jkoukos said: Μήπως η σύνδεση είναι πίσω από CGNAT; Νομίζω τότε δεν θα ίσχυε το 5 hours ago, DrLo said: ο server δουλευει κανονικά και τον βλέπω από μέσα από το LAN με την public ip πχ http://publicip:65123 αφού την publicip δεν θα την είχε ο router του να πεις ότι παίζει έστω με NAT Loopback. Επεξ/σία χθες στις 12:30 πμ από infin1tyGR
jkoukos Δημοσ. χθες στις 01:17 πμ Δημοσ. χθες στις 01:17 πμ Εξαρτάται ποια δημόσια χρησιμοποιείς. Ο φίλος έχει πρόσβαση στον Router αφού φτιάχνει κανόνες στο firewall και πιθανόν να χρησιμοποιεί την δημόσια διεύθυνση που εμφανίζεται εκεί.
DrLo Δημοσ. χθες στις 12:03 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:03 μμ (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, jkoukos είπε Μήπως η σύνδεση είναι πίσω από CGNAT; 10 ώρες πριν, jkoukos είπε Εξαρτάται ποια δημόσια χρησιμοποιείς. Ο φίλος έχει πρόσβαση στον Router αφού φτιάχνει κανόνες στο firewall και πιθανόν να χρησιμοποιεί την δημόσια διεύθυνση που εμφανίζεται εκεί. Όχι , δε νομιζω, μπαίνοντας στο router και βλέποντας τη σύνδεση βλέπω την ΙΡ που βλέπω και στο What Is My IP Address - See Your Public Address - IPv4 & IPv6 αν αυτές οι 2 ταυτίζονται δεν σημαίνει ότι δεν είσαι πίσω απο CGNAT ? Επεξ/σία χθες στις 12:05 μμ από DrLo
infin1tyGR Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 7 hours ago, DrLo said: αν αυτές οι 2 ταυτίζονται δεν σημαίνει ότι δεν είσαι πίσω απο CGNAT ? Σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα