Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, lector είπε

Το 2012 ημουν, και ναι μιλαω για εταιρικα. Με ιδιωτες δεν εμπαιναν στον κοπο.

Τοτε οκ, αυτο μπορει να γινεται και τωρα. Για ιδιωτικο μιλησε ο σταμ, που δεν νομιζω να γινοταν και ποτε...

37 λεπτά πριν, lector είπε

Αρκει το συγκεκριμενο ατομο να εχει viber με αυτο τον αριθμο του κινητου, αλλιως δεν εμφανιζει τιποτα.

Ναι αν ειναι τελειως σπαμ το νουμερο, δεν εχουν και viber. Αλλα εχει τυχει να με βοηθησει για να ξερω ποιος ειναι, αν πρεπει να καλεσω αμεσα ή οχι κτλ

• Like 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Για ιδιωτικο μιλησε ο σταμ, που δεν νομιζω να γινοταν και ποτε...

Καλα, μια χαρα γινοταν, ο,τι θελουν μπορουν να κανουν στα κεντρικα. Απλα δεν ψηνονταν να ασχοληθουν. Γενικα θυμαμαι οτι ζητουσαμε απλα πραματα και μας βγαζαν την παναγια, και γινομασταν και ρομπα στον πελατη.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Τοτε οκ, αυτο μπορει να γινεται και τωρα. Για ιδιωτικο μιλησε ο σταμ, που δεν νομιζω να γινοταν και ποτε...

4 ώρες πριν, lector είπε

99% το εχουμε κανει πιο παλια.

Δημοσ.

Παιδιά.

1ον. Οι αριθμοί ανακυκλώνονται, δεν είναι άπειροι. Αν είχατε έναν αριθμό που τον καταργήσατε κάποια στιγμή θα τον πάρει κάποιος άλλος.

2ον. Οι αριθμοί στο Viber εμφανίζονται με την ονομασία που τους έχετε στις επαφές σας. Αν ο αριθμός είναι αποθηκευμένος στις επαφές ως "Σπύρος Παπαδόπουλος" , αλλά τον έχει κάποιος "Θοδωρής Αθερίδης", το Viber θα εξακολουθεί να τον δείχνει ως Σπύρο Παπαδόπουλο διότι έτσι τον έχετε αποθηκεύσει.

Για την 2η περίπτωση, για να δείτε ποιος έχει πραγματικά τον αριθμό, η λύση είναι να τον διαγράψετε από τις επαφές σας, έτσι το Viber θα εμφανίζει το όνομα που έχει δηλώσει ο χρήστης του αριθμού, αν φυσικά υποθέσουμε ότι έχει δηλώσει το πραγματικό του όνομα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως αυτο το κολπο που προσθετεις τον αγνωστο αριθμο στο viber,με εχει βοηθησει παρα πολυ .

Ειναι η αντιστοιχη παλια χακια,που επαιρνα το τηλεφωνο της γκομενας,το εβαζα στην αναζητηση του fb και μου εβγαζε το προφιλ της.
Τωρα πανε αυτα.
Με το ζορι να εχουν ανοιχτο fb,ολες πλεον ειναι στο  insta.
Βασιλικη,δεν κοιταζω,fun fact παραθετω!

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Παντως αυτο το κολπο που προσθετεις τον αγνωστο αριθμο στο viber,με εχει βοηθησει παρα πολυ .

Ειναι η αντιστοιχη παλια χακια,που επαιρνα το τηλεφωνο της γκομενας,το εβαζα στην αναζητηση του fb και μου εβγαζε το προφιλ της.
Τωρα πανε αυτα.
Με το ζορι να εχουν ανοιχτο fb,ολες πλεον ειναι στο  insta.
Βασιλικη,δεν κοιταζω,fun fact παραθετω!

Μου θύμισες συμφοιτητρια πριν πολλά χρόνια που όλοι τρέξαμε και ανοίξαμε fb, είχε βάλει το κινητό της να φαίνεται δημόσια στις πληροφορίες του προφίλ. Τις το επεσήμαναν άλλοι συμφοιτητές που το είδανε ότι καλό θα ήταν να το σβήσει γιατί δεν ήταν ασφαλές που το έγραφε να φαίνεται δημόσια, και το έσβησε μετά. 

Δημοσ.

Επισης τραγικο ειναι να παρεις νεο αριθμο και να αρχισουν να σε παιρνουν εισπρακτικες στον νεο αριθμο.. Για οφειλες του προηγουμενου... 
Για να ασχολουνται ακομα, λογικα δεν παιρναει και πολυς καιρος να δωσουν το νουμερο. 

Δημοσ.
52 minutes ago, gorge18 said:

Επισης τραγικο ειναι να παρεις νεο αριθμο και να αρχισουν να σε παιρνουν εισπρακτικες στον νεο αριθμο.. Για οφειλες του προηγουμενου... 
Για να ασχολουνται ακομα, λογικα δεν παιρναει και πολυς καιρος να δωσουν το νουμερο. 

Μη το λες. Ξέρω περιπτώσεις που χρωστάνε πάρα πολλά χρόνια και ακόμα παίρνουν. Δεν το βάζουν κάτω ποτέ οι εισπρακτικες 😂

Δημοσ.
17 hours ago, margaritagr said:

Το εντελως creepy σκηνικό είναι να σου πει πχ ο χρήστης Χρήστος ήρθε στο viber! και να ναι κανάς παλιός γνωστός σου που έχει πεθάνει. Μου έτυχε κ ανατρίχιασα....

το τελειως παραξενο ειναι οτι ο καθενας εχει αποθηκευσει 8000 νουμερα που δεν χρησιμοποιει και δεν τα σβηνει ποτε.αν ο αλλος εχει ταξιδεψει στην αλλη ζωη γιατι να κρατησω το νουμερο του? καθε χ μηνες σβηνω επαφες που δεν χρησιμοποιω.

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Το κάνω και εγώ αυτό. Αν υποθέσουμε φυσικά ότι ο χρήστης έχει Viber και έχει δηλώσει το πραγματικό του όνομα. Αν έχει ανεβάσει και φωτογραφία, ακόμη καλύτερα.

1 ώρα πριν, gorge18 είπε

Εγώ είχα πάρει αριθμό ενός γιατρού που είχε βγει στην σύνταξη και είχε κλείσει το γραφείο του. Με έπαιρναν συνεχώς ασθενείς του για να κλείσουν ραντεβού. Ευτυχώς το νούμερο μόλις το είχα πάρει και δεν το είχα δώσει σε κανέναν, οπότε πήγα και πήρα άλλο νούμερο.

• Haha 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, margaritagr είπε

Το εντελως creepy σκηνικό είναι να σου πει πχ ο χρήστης Χρήστος ήρθε στο viber! και να ναι κανάς παλιός γνωστός σου που έχει πεθάνει. Μου έτυχε κ ανατρίχιασα....

Αυτό είναι βλακεία του viber που δεν απενεργοποιείται δυστυχώς.

Κάθε φορά που αλλάζεις κάρτα ή ξαναπερνάς στο viber στέλνει μήνυμα στις επαφές.

Δημοσ.
Στις 29/7/2025 στις 9:47 ΠΜ, gokuthelegend είπε

Το κάνω και εγώ αυτό. Αν υποθέσουμε φυσικά ότι ο χρήστης έχει Viber και έχει δηλώσει το πραγματικό του όνομα. Αν έχει ανεβάσει και φωτογραφία, ακόμη καλύτερα.

Εγώ είχα πάρει αριθμό ενός γιατρού που είχε βγει στην σύνταξη και είχε κλείσει το γραφείο του. Με έπαιρναν συνεχώς ασθενείς του για να κλείσουν ραντεβού. Ευτυχώς το νούμερο μόλις το είχα πάρει και δεν το είχα δώσει σε κανέναν, οπότε πήγα και πήρα άλλο νούμερο.

Αν ειχες χρονο θα ηταν καλη ευκαιρια για ελαφρυ τρολλαρισμα  :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...