Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμα ήταν έτσι δεν θα συγκέντρωνε κάνεις αποδείξεις με κάρτα και θα έλεγε δηλώνω τις συναλλαγές με κάρτα από οτηβ υποτιθέμενη revolut

Δημοσ.
19 ώρες πριν, stylish είπε

Τι κερδίζεις σε σχέση με την payzy που δινει 1% επιστροφή;

εχει καποιο μειονεκτημα η payzy σε σχεση με τις αλλες ιδιου τυπου?

• Like 1
Δημοσ.
18 minutes ago, mike15 said:

εχει καποιο μειονεκτημα η payzy σε σχεση με τις αλλες ιδιου τυπου?

αυτο ρώτησα κι εγω :D

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, eidikos33 είπε

Άμα ήταν έτσι δεν θα συγκέντρωνε κάνεις αποδείξεις με κάρτα και θα έλεγε δηλώνω τις συναλλαγές με κάρτα από οτηβ υποτιθέμενη revolut

Δεν σου απαγορεύει κανένας να δηλώσεις κατά βούληση ό,τι ποθείς και επιθυμείς. Το ζήτημα είναι, εάν προκύψει έλεγχος, θα μπορείς να τεκμηριώσεις τα όσα δήλωσες;

Γιατί, η εκτύπωση των συναλλαγών της Revolut αποτελεί τεκμήριο ότι "Να κύριοι, εγώ έκανα ηλεκτρονικές συναλλαγές και αυτό φαίνεται εδώ". Αντίθετα, η υποτιθέμενη Revolut, τι εκτύπωση βγάζει και τι τεκμήρια μπορείς να προσκομίσεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω άλλη ερώτηση. Η Revolut έχει έδρα στo UK, και σου δίνει και λογαριασμό τραπέζης Λιθουανίας με LT μπροστά αντί για GR. Το ΦΠΑ που πληρώνουμε στις συναλλαγές που κάνουμε με τη Revolut πάει στην Ελλάδα, στο UK ή στην Λιθουανία; Εδώ σας θέλω, ποιος ξέρει να απαντήσει; Γιατί αν το ΦΠΑ δεν αποδίδεται στο Ελληνικό κράτος τότε δεν έχει νόημα να το συζητάμε.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Εγώ έχω άλλη ερώτηση. Η Revolut έχει έδρα στo UK, και σου δίνει και λογαριασμό τραπέζης Λιθουανίας με LT μπροστά αντί για GR. Το ΦΠΑ που πληρώνουμε στις συναλλαγές που κάνουμε με τη Revolut πάει στην Ελλάδα, στο UK ή στην Λιθουανία; Εδώ σας θέλω, ποιος ξέρει να απαντήσει; Γιατί αν το ΦΠΑ δεν αποδίδεται στο Ελληνικό κράτος τότε δεν έχει νόημα να το συζητάμε.

Δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς.

Μα καμία ιδέα.

Το φπα το πληρώνει ο έμπορος.Τι σχέση έχει η όποια κάρτα;

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς.

Μα καμία ιδέα.

Το φπα το πληρώνει ο έμπορος.Τι σχέση έχει η όποια κάρτα;

Ναι, σαφώς, αλλά που το πληρώνει; σε ποια χώρα;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Ναι, σαφώς, αλλά που το πληρώνει; σε ποια χώρα;

Στην χώρα που έχει δραστηριότητα ο έμπορος.Στον λογαριασμό του εμπόρου  θα μπουν τα λεφτά και ας πληρωθεί με κάρτα απο τα Γκαλαπάγκος.

Αν ο έμπορος έχει ελληνικό αφμ ,στην Ελλάδα θα πληρώσει.

Δηλαδή αν πας στην Γερμανία και πληρώσεις με ελληνική κάρτα θα πληρωθεί ΦΠΑ στην Ελλάδα σύμφωνα με το σκεπτικό σου;

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Στην χώρα που έχει δραστηριότητα ο έμπορος.Στον λογαριασμό του εμπόρου  θα μπουν τα λεφτά και ας πληρωθεί με κάρτα απο τα Γκαλαπάγκος.

Αν ο έμπορος έχει ελληνικό αφμ ,στην Ελλάδα θα πληρώσει.

Δηλαδή αν πας στην Γερμανία και πληρώσεις με ελληνική κάρτα θα πληρωθεί ΦΠΑ στην Ελλάδα σύμφωνα με το σκεπτικό σου;

Μα, με Ελληνική κάρτα, αν για παράδειγμα πληρώσω κάτι στην Γερμανία, πχ παραγγείλω κάτι μέσω ίντερνετ, τότε μετράει στο αφορολόγητο, γιατί στην ΕΕ έχουμε τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Ή όχι;

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gokuthelegend είπε

Μα, με Ελληνική κάρτα, αν για παράδειγμα πληρώσω κάτι στην Γερμανία, πχ παραγγείλω κάτι μέσω ίντερνετ, τότε μετράει στο αφορολόγητο, γιατί στην ΕΕ έχουμε τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Ή όχι;

Εχεις μπλεξει τα πάντα στο μυαλό σου.

• Like 7
Δημοσ.
20 ώρες πριν, stylish είπε

Τι κερδίζεις σε σχέση με την payzy που δινει 1% επιστροφή;

αν παει σε εμενα αυτη η ερωτηση, δεν εμπιστευομαι τοσο την payzy και επιπελον εχω επενδυτικα προγραμματα με την Revo οποτε τα εχω ολα μαζι. 

απλα η ερωτηση μου ειναι αν πρεπει να δηλωσω τα εξοδα μου της Revo στην φορολογικη δηλωση του χρονου, απο την στιγμη που εχω πιασει το ετησιο αφορολογητο μεσω συστημικης τραπεζας..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 minutes ago, JailbrokenDiesel said:

αν παει σε εμενα αυτη η ερωτηση, δεν εμπιστευομαι τοσο την payzy και επιπελον εχω επενδυτικα προγραμματα με την Revo οποτε τα εχω ολα μαζι. 

απλα η ερωτηση μου ειναι αν πρεπει να δηλωσω τα εξοδα μου της Revo στην φορολογικη δηλωση του χρονου, απο την στιγμη που εχω πιασει το ετησιο αφορολογητο μεσω συστημικης τραπεζας..

η μόνη λογικη εξηγηση ειναι σχετικά με την ενημέρωση τεκμαρτού εισοδήματος.

Επεξ/σία από stylish
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω πόσες φορές έχει γίνει η ερώτηση για το αφορολόγητο μέσω revolut.

Από την στιγμή που θέλεις να κάνεις πληρωμές με κάρτα, για πιο λόγο δεν τις κάνετε κατευθείαν με την ελληνική κάρτα και προτιμάτε να στέλνετε τα λεφτά στην revolut και μετά από εκεί τις πληρωμές;

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mercator84 είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω πόσες φορές έχει γίνει η ερώτηση για το αφορολόγητο μέσω revolut.

Από την στιγμή που θέλεις να κάνεις πληρωμές με κάρτα, για πιο λόγο δεν τις κάνετε κατευθείαν με την ελληνική κάρτα και προτιμάτε να στέλνετε τα λεφτά στην revolut και μετά από εκεί τις πληρωμές;

γιατι μεταφερω την μισθοσια μου στο επενδυτικο προγραμμα της Revo. 

καθε μερα κερδιζω περιπου 20 σεντς με το επιτοκο της (αυτη τη στιγμη) και δεν εχω να περιμενω τα αστεια επιτοκια της ελληνικης τραπεζας. 
οποτε χρειαζομαι, μεταφερω τα λεφτα απο το επενδυτικο, στο main account μου, και κανω ετσι πληρωμες.. (καφε, φαγητο κλπ κλπ)  

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...