eidikos33 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Άμα ήταν έτσι δεν θα συγκέντρωνε κάνεις αποδείξεις με κάρτα και θα έλεγε δηλώνω τις συναλλαγές με κάρτα από οτηβ υποτιθέμενη revolut
mike15 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 19 ώρες πριν, stylish είπε Τι κερδίζεις σε σχέση με την payzy που δινει 1% επιστροφή; εχει καποιο μειονεκτημα η payzy σε σχεση με τις αλλες ιδιου τυπου? 1
stylish Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 18 minutes ago, mike15 said: εχει καποιο μειονεκτημα η payzy σε σχεση με τις αλλες ιδιου τυπου? αυτο ρώτησα κι εγω 1
ekechagi Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 1 ώρα πριν, eidikos33 είπε Άμα ήταν έτσι δεν θα συγκέντρωνε κάνεις αποδείξεις με κάρτα και θα έλεγε δηλώνω τις συναλλαγές με κάρτα από οτηβ υποτιθέμενη revolut Δεν σου απαγορεύει κανένας να δηλώσεις κατά βούληση ό,τι ποθείς και επιθυμείς. Το ζήτημα είναι, εάν προκύψει έλεγχος, θα μπορείς να τεκμηριώσεις τα όσα δήλωσες; Γιατί, η εκτύπωση των συναλλαγών της Revolut αποτελεί τεκμήριο ότι "Να κύριοι, εγώ έκανα ηλεκτρονικές συναλλαγές και αυτό φαίνεται εδώ". Αντίθετα, η υποτιθέμενη Revolut, τι εκτύπωση βγάζει και τι τεκμήρια μπορείς να προσκομίσεις;
gokuthelegend Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Εγώ έχω άλλη ερώτηση. Η Revolut έχει έδρα στo UK, και σου δίνει και λογαριασμό τραπέζης Λιθουανίας με LT μπροστά αντί για GR. Το ΦΠΑ που πληρώνουμε στις συναλλαγές που κάνουμε με τη Revolut πάει στην Ελλάδα, στο UK ή στην Λιθουανία; Εδώ σας θέλω, ποιος ξέρει να απαντήσει; Γιατί αν το ΦΠΑ δεν αποδίδεται στο Ελληνικό κράτος τότε δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Επεξ/σία 31 Ιουλίου από gokuthelegend 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 17 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Εγώ έχω άλλη ερώτηση. Η Revolut έχει έδρα στo UK, και σου δίνει και λογαριασμό τραπέζης Λιθουανίας με LT μπροστά αντί για GR. Το ΦΠΑ που πληρώνουμε στις συναλλαγές που κάνουμε με τη Revolut πάει στην Ελλάδα, στο UK ή στην Λιθουανία; Εδώ σας θέλω, ποιος ξέρει να απαντήσει; Γιατί αν το ΦΠΑ δεν αποδίδεται στο Ελληνικό κράτος τότε δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς. Μα καμία ιδέα. Το φπα το πληρώνει ο έμπορος.Τι σχέση έχει η όποια κάρτα; 2 1
gokuthelegend Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς. Μα καμία ιδέα. Το φπα το πληρώνει ο έμπορος.Τι σχέση έχει η όποια κάρτα; Ναι, σαφώς, αλλά που το πληρώνει; σε ποια χώρα;
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Ναι, σαφώς, αλλά που το πληρώνει; σε ποια χώρα; Στην χώρα που έχει δραστηριότητα ο έμπορος.Στον λογαριασμό του εμπόρου θα μπουν τα λεφτά και ας πληρωθεί με κάρτα απο τα Γκαλαπάγκος. Αν ο έμπορος έχει ελληνικό αφμ ,στην Ελλάδα θα πληρώσει. Δηλαδή αν πας στην Γερμανία και πληρώσεις με ελληνική κάρτα θα πληρωθεί ΦΠΑ στην Ελλάδα σύμφωνα με το σκεπτικό σου; 2 1
gokuthelegend Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στην χώρα που έχει δραστηριότητα ο έμπορος.Στον λογαριασμό του εμπόρου θα μπουν τα λεφτά και ας πληρωθεί με κάρτα απο τα Γκαλαπάγκος. Αν ο έμπορος έχει ελληνικό αφμ ,στην Ελλάδα θα πληρώσει. Δηλαδή αν πας στην Γερμανία και πληρώσεις με ελληνική κάρτα θα πληρωθεί ΦΠΑ στην Ελλάδα σύμφωνα με το σκεπτικό σου; Μα, με Ελληνική κάρτα, αν για παράδειγμα πληρώσω κάτι στην Γερμανία, πχ παραγγείλω κάτι μέσω ίντερνετ, τότε μετράει στο αφορολόγητο, γιατί στην ΕΕ έχουμε τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Ή όχι; Επεξ/σία 31 Ιουλίου από gokuthelegend
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, gokuthelegend είπε Μα, με Ελληνική κάρτα, αν για παράδειγμα πληρώσω κάτι στην Γερμανία, πχ παραγγείλω κάτι μέσω ίντερνετ, τότε μετράει στο αφορολόγητο, γιατί στην ΕΕ έχουμε τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Ή όχι; Εχεις μπλεξει τα πάντα στο μυαλό σου. 7
JailbrokenDiesel Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 20 ώρες πριν, stylish είπε Τι κερδίζεις σε σχέση με την payzy που δινει 1% επιστροφή; αν παει σε εμενα αυτη η ερωτηση, δεν εμπιστευομαι τοσο την payzy και επιπελον εχω επενδυτικα προγραμματα με την Revo οποτε τα εχω ολα μαζι. απλα η ερωτηση μου ειναι αν πρεπει να δηλωσω τα εξοδα μου της Revo στην φορολογικη δηλωση του χρονου, απο την στιγμη που εχω πιασει το ετησιο αφορολογητο μεσω συστημικης τραπεζας.. 1
stylish Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, JailbrokenDiesel said: αν παει σε εμενα αυτη η ερωτηση, δεν εμπιστευομαι τοσο την payzy και επιπελον εχω επενδυτικα προγραμματα με την Revo οποτε τα εχω ολα μαζι. απλα η ερωτηση μου ειναι αν πρεπει να δηλωσω τα εξοδα μου της Revo στην φορολογικη δηλωση του χρονου, απο την στιγμη που εχω πιασει το ετησιο αφορολογητο μεσω συστημικης τραπεζας.. η μόνη λογικη εξηγηση ειναι σχετικά με την ενημέρωση τεκμαρτού εισοδήματος. Επεξ/σία 31 Ιουλίου από stylish 1
mercator84 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Δεν μπορώ να καταλάβω πόσες φορές έχει γίνει η ερώτηση για το αφορολόγητο μέσω revolut. Από την στιγμή που θέλεις να κάνεις πληρωμές με κάρτα, για πιο λόγο δεν τις κάνετε κατευθείαν με την ελληνική κάρτα και προτιμάτε να στέλνετε τα λεφτά στην revolut και μετά από εκεί τις πληρωμές; 3 1
JailbrokenDiesel Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 4 ώρες πριν, mercator84 είπε Δεν μπορώ να καταλάβω πόσες φορές έχει γίνει η ερώτηση για το αφορολόγητο μέσω revolut. Από την στιγμή που θέλεις να κάνεις πληρωμές με κάρτα, για πιο λόγο δεν τις κάνετε κατευθείαν με την ελληνική κάρτα και προτιμάτε να στέλνετε τα λεφτά στην revolut και μετά από εκεί τις πληρωμές; γιατι μεταφερω την μισθοσια μου στο επενδυτικο προγραμμα της Revo. καθε μερα κερδιζω περιπου 20 σεντς με το επιτοκο της (αυτη τη στιγμη) και δεν εχω να περιμενω τα αστεια επιτοκια της ελληνικης τραπεζας. οποτε χρειαζομαι, μεταφερω τα λεφτα απο το επενδυτικο, στο main account μου, και κανω ετσι πληρωμες.. (καφε, φαγητο κλπ κλπ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα