Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι έχει παραδοθεί μέχρι σήμερα και τι αναμένεται να παραδοθεί έως το άλλο Σάββατο;

Το Google Maps μέχρι πριν λίγες μέρες με ενεργοποιημένα τα διόδια σε πήγαινε από Τρίπολη - Κόρινθο μόνο (με αφετηρία την Κορώνη ας πούμε).

Τώρα βγάζει και από Πύργο αλλά δεν ξέρω αν περιλαμβάνει κάποια τμήματα της νέας ΕΟ.

Είχαν πει ότι χθες θα παρέδιδαν αλλά ήταν αδύνατο να προλάβουν.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν πανε να μαμηθουν με τα παλιοδιοδια τους. Τους πηρε 50 χρονια και μας λενε να πληρωσουμε κιολας. Απο την παλια πατημενοι σαν πιλοτοι ολοι.

On a serious note ειναι πρακτικα ετοιμος ο δρομος αλλα δεν ξερω ποτε οντως ανοιγει

Δημοσ.

Φυσικά και δεν είναι έτοιμος ο δρόμος.

Έτοιμο είναι το τμήμα λίγο μετά από την Κ.Αχαΐα (Αχαγιά) μέχρι τον Πύργο, με τα βασικά μόνο, εννοείται.

Το κομμάτι από το τέλος του περιφερειακού της Πάτρας μέχρι την Αχαγιά έχει χρόνο/χρόνια μπροστά του.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία κάποιο κομμάτι ή απλά είναι έτοιμο; Αν ναι, έχει νόημα να περάσεις από εκεί ή επιλέγεις μεταξύ παλαιάς ΕΟ Πύργου Πατρών και νέας Κορίνθου Πατρών;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, phanispal είπε

Έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία κάποιο κομμάτι ή απλά είναι έτοιμο; Αν ναι, έχει νόημα να περάσεις από εκεί ή επιλέγεις μεταξύ παλαιάς ΕΟ Πύργου Πατρών και νέας Κορίνθου Πατρών;

Το τμήμα μετά την Αχαγιά μέχρι τον Πύργο που εγκαινιάστηκε χτες, υποτίθεται πως σήμερα παραδόθηκε στην κυκλοφορία.

Περισσότερα δεν ξέρω, σε 2 εβδομάδες θα κατέβω κατά κει.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Το τμήμα μετά την Αχαγιά μέχρι τον Πύργο που εγκαινιάστηκε χτες, υποτίθεται πως σήμερα παραδόθηκε στην κυκλοφορία.

Περισσότερα δεν ξέρω, σε 2 εβδομάδες θα κατέβω κατά κει.

Εντάξει έστω αυτό είναι μεγάλο κομμάτι, αν δεν έχει προβλήματα.

Ζητάνε και διόδια αν περάσεις από εκεί σήμερα ή αύριο;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, requiem_for_a_dream είπε

30/11 θα παραδοθεί και το τελευταίο (μικρό) τμήμα περί των 10 χλμ.

Πόσα θες να βάλουμε στοίχημα?

Δεν έχουν καν αρχίσει τα σκαψίματα σε κάποια τμήματα, δεν έχουν γίνει οι απαλλοτριώσεις για να γίνουν τα γκρεμίσματα και πόσα ακόμα.

1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Ζητάνε και διόδια αν περάσεις από εκεί σήμερα ή αύριο;

Δεν έχω ιδέα.

Δημοσ.

Εγώ σαν κάτοικος εξωτερικού χρόνια τώρα, πλέον βλέπω ότι η Ελλάδα έχει αναβαθμιστεί αρκετά από θέμα εθνικών δρόμων, ότι γίνεται για καλό ευπρόσδεκτο, πιστεύω το κομμάτι Πάτρα- Αχαία θα πάρει πάνω απο χρόνο ίσως και παραπάνω, το υπόλοιπο μέχρι πύργο δόθηκε σήμερα αλλά με μικρές ατέλειες, όσο για τα διόδια σιγά τα ουαα,  καλύτερα 5€ λιγότερα στο πορτοφόλι και ασφαλής πάρα απο την παλαιά εθνική οδό που παίζει να μην φτάσεις..

• Like 4
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, andreas-d είπε

όσο για τα διόδια σιγά τα ουαα,  καλύτερα 5€ λιγότερα στο πορτοφόλι και ασφαλής πάρα απο την παλαιά εθνική οδό που παίζει να μην φτάσεις..

Δεν υπάρχει συζήτηση για αυτό. Κοντεύω να αποκτήσω θρησκευτικό συναίσθημα τόσα χρόνια που περνάω από τον κλόδρομο.

• Like 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Δεν υπάρχει συζήτηση για αυτό. Κοντεύω να αποκτήσω θρησκευτικό συναίσθημα τόσα χρόνια που περνάω από τον κλόδρομο.

Όντως τόσα χρόνια με παρακαλάει η γυναίκα μου να πάμε για μπάνιο προς τα κάτω και δεν πήγαινα με τίποτα, Ρίο κάθε μέρα ας είναι πάγος.. τώρα λέω να πάω κουρουτα το Σάββατο έχω ξεχάσει πώς είναι..

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, kage είπε

https://www.olympiaodos.gr/Uphresies/Interactive-Map/

για λιμανι κυλληνης απο ποια εξοδο κ μετα μπαινεις στην παλια οδο? τωρα ειδα οτι μαλλον τα μισα κμ ειναι μεσω παλιας?

Πρέπει να έχει έξοδο Λεχαινά για Κυλλήνη..

Δημοσ.
15 ώρες πριν, andreas-d είπε

Πρέπει να έχει έξοδο Λεχαινά για Κυλλήνη..

Από το κόμβο της Βάρδας προς το παρών 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...