Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

εχει ο πυργος παραλιες;;

Φυσικά και έχει,  αρκετά καλές και  καθαρές παραλίες σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο..

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Φυσικά και έχει,  αρκετά καλές και  καθαρές παραλίες σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο..

πες μου 2 καλες παραλιες. οι μνημες που εχω απο ηλεια ειναι μετριες προς κακες. να παω δηλαδη να τις ξαναδω, μπορει να πηγα στις λαθος. γιατι εχω ξεμεινει απο επιλογες.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

σωστο και αυτο, δεν μπορω να πω πως εχεις αδικο, αλλα νομιζω οτι οι περισσοτεροι απο εμας θα προσπαθουσαμε να το φτιαξουμε επι τοπου

Πρέπει να αλλάξει αυτή η νοοτροπία, μπορείς να προσπαθήσεις εφόσον έρθει το οχημα βοήθειας, είναι ποιο ασφαλές, εμάς πριν 4 χρόνια μας βοήθησαν να αλλάξουμε λάστιχο με ασφάλεια κλείνοντας την λουρίδα με σήμανση και παρέχοντας κάποια εργαλεία, στην Πατρών Αθηνών 02:30  το βράδυ με ελάχιστη αναμονή..

6 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

πες μου 2 καλες παραλιες. οι μνημες που εχω απο ηλεια ειναι μετριες προς κακες. να παω δηλαδη να τις ξαναδω, μπορει να πηγα στις λαθος. γιατι εχω ξεμεινει απο επιλογες.

Εγώ είμαι από Πάτρα αλλά έχω επισκεφθεί συχνά απο παιδί αρκετές παραλίες του πύργου και τις έβρισκα υπέροχες για τα δικά μου γούστα..

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.tripadvisor.com.gr/Attractions-g3226015-Activities-c61-t52-Elis_Region_West_Greece.html&ved=2ahUKEwj8g7bhv--OAxXIQvEDHduHPSEQFnoECB0QAQ&sqi=2&usg=AOvVaw1gJ2paKHp4c7S1TvH8l0rn

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, basilis_k6 said:

εχει ο πυργος παραλιες;;

Τις καλύτερες, απέραντες αμμουδιές και ρηχά νερά στον Πύργο και βορειότερα κυρίως, νοτιότερα από Επιτάλιο - Καϊάφα - Ζαχάρω - Καλό Νερό είναι λίγο περίεργες οι θάλασσες με την ένοια ότι βαθαίνουν απότομα και έχουν ισχυρά ρεύματα σε πολλά σημεία. Εξαίρεση το κομμάτι από Ζαχάρω μέχρι Κακόβατο που είναι φοβερές, ειδικά ο Κακόβατος έχει και εξαιρετικά μαγαζιά για ψαράκι πάνω στο κύμα. Αλλά όλη η Ηλεία νομίζω έχει τη μεγαλύτερη ακτογραμμή με απέραντες παραλίες με ψιλή άμμο.

5' Από Πύργο είναι η Σπιάτζα, ντάξει δεν είναι από τις πιο όμορφες αλλά είναι η πιο κοντινή. Μετά αν θες λίγο κοσμοπολίτικη φάση πας Αγ. Ανδρέα στο Κατάκολο (10' από Πύργο) αλλά εκεί είναι πιο βραχώδεις, ωστόσο το τοπίο είναι φοβερό με πρασινωπά νερά. Κοντά στον Πύργο 15-20', οι πιο όμορφες είναι Λεβεντοχώρι, Σκαφιδιά και Άγιος Ηλίας (Πυργί). Κουρούτα, Παλούκι, Γλύφα κλπ δε βάζω μέσα γιατί εκεί είναι Αμαλιαδαίοι.

Αν είσαι στον Πύργο πας κυρίως στις παραπάνω που ανέφερα. Τώρα αν έχεις όρεξη για road trip, για μένα η κορυφαία παραλία είναι στα λουτρά Κυλλήνης, και μετά πας και τρως στο Αρκούδι και είσαι άρχοντας.

2 hours ago, basilis_k6 said:

Επεξ/σία από JimxxZe
  • Like 2
Δημοσ.

Έχουμε βγει off topic, αλλά είμαι Περούλια και έρχεται ο Σαλονικιός πριν λίγο και λέει σαν τη Χαλλλλκιδική δεν έχει.

Χαχαχαχαχαχα

• Haha 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, phanispal είπε

Έχουμε βγει off topic, αλλά είμαι Περούλια και έρχεται ο Σαλονικιός πριν λίγο και λέει σαν τη Χαλλλλκιδική δεν έχει.

Χαχαχαχαχαχα

Η Χαλκιδική έχει καταντήσει ο βόθρος των Βαλκανίων, έτσι να τον πεις..

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 hours ago, andreas-d said:

Όταν σταματάμε στην λουρίδα ασφαλείας πρώτων ανάβουμε τα αλαρμ μετά φοράμε φωσφορικά γιλέκα βάζουμε το τρίγωνο τουλάχιστον 150 μέτρα πίσω και πάντα περπατάμε και περιμένουμε έξω απο τα προστατευτικα κάγκελα, εξω απο τα κυκλιδωματα ποτέ στο αυτοκίνητο, αν κανεις όλα αυτά κανένας δεν πρόκειται να σε πάρει σβάρνα, αυτό κάνουν σε όλες τις πολιτισμένες χώρες χρόνια τώρα όλοι οι οδηγοί..

Και τηλέφωνο στο 1025 (https://www.olympiaodos.gr). Είναι υποχρέωση της εταιρείας διαχείρισης του αυτοκινητόδρομου να στείλει προσωπικό για να διασφαλιστείτε.

Edit Κανονικά σε άλλον έπρεπε να πάει το quote, αλλά προσθέτω το τηλέφωνο για να υπάρχει.

Επεξ/σία από csontheline
Δημοσ.
17 hours ago, andreas-d said:

Όταν σταματάμε στην λουρίδα ασφαλείας πρώτων ανάβουμε τα αλαρμ μετά φοράμε φωσφορικά γιλέκα βάζουμε το τρίγωνο τουλάχιστον 150 μέτρα πίσω και πάντα περπατάμε και περιμένουμε έξω απο τα προστατευτικα κάγκελα, εξω απο τα κυκλιδωματα ποτέ στο αυτοκίνητο, αν κανεις όλα αυτά κανένας δεν πρόκειται να σε πάρει σβάρνα, αυτό κάνουν σε όλες τις πολιτισμένες χώρες χρόνια τώρα όλοι οι οδηγοί..

Και κατι ακομα .Προσεχουμε μηπως καποιος καφρος μας κλεψει το τριγωνο .Ναι μου εχει συμβει.

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, cumulus είπε

Και κατι ακομα .Προσεχουμε μηπως καποιος καφρος μας κλεψει το τριγωνο .Ναι μου εχει συμβει.

Ισχύει…

ή το πατήσει….

Μουπατησαν και έσπασαν δύο τρίγωνα. Την ίδια ημέρα στο ίδιο σημείο …. Δεν είχα τρίτο …

Δημοσ.

Παιδια γιλέκα δεν έχω, ούτε νομίζω κανένας άλλος. Τρίγωνο είχα βάλει κανονικά και μάλιστα έχω πάρει από τα μπαμπάτσικα, όχι τα ψεύτικα που με έναν αέρα πέφτουν.

Επίσης συγγνώμη, αλλά όταν είναι κάτι του τύπου 5 λεπτά δουλειά για να συνεχίσεις την πορεία σου, δεν μπαίνεις εύκολα στο τριπάκι να παίρνεις τηλέφωνα κτλ και να ξεμπερδεύεις στον 10πλάσιο χρόνο.

Αν ήταν η πλευρά του συνοδηγού δεν θα είχα κανέναν ενδοιασμό να λύσω τις 2 βίδες που κρατάγανε τα απομεινάρια επιτόπου. 

Δημοσ.
1 hour ago, kostas_anes said:

Επίσης συγγνώμη, αλλά όταν είναι κάτι του τύπου 5 λεπτά δουλειά για να συνεχίσεις την πορεία σου, δεν μπαίνεις εύκολα στο τριπάκι να παίρνεις τηλέφωνα κτλ και να ξεμπερδεύεις στον 10πλάσιο χρόνο.

Πόσα δυστυχήματα  έχουν συμβεί επειδή σκεφτόμαστε με λογική «είναι 5 λεπτά δουλειά…»

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostas_anes είπε

Παιδια γιλέκα δεν έχω, ούτε νομίζω κανένας άλλος. Τρίγωνο είχα βάλει κανονικά και μάλιστα έχω πάρει από τα μπαμπάτσικα, όχι τα ψεύτικα που με έναν αέρα πέφτουν.

Αν ήταν η πλευρά του συνοδηγού δεν θα είχα κανέναν ενδοιασμό να λύσω τις 2 βίδες που κρατάγανε τα απομεινάρια επιτόπου. 

Το θέμα είναι η ασφάλεια μας πάνω από όλα, και όταν βρίσκεσαι σε οποιαδήποτε σημείο του οδικού δικτύου κινδυνεύεις, οπότε καλύτερα 5 λεπτά αργότερα προσωπική άποψη, η ζωή μας και αυτών που κουβαλάμε είναι πολύτιμες, δεν χρειάζεται ρίσκο και ιδιαίτερα σε αυτοκινητόδρομο που οι ταχύτητες μπορεί να είναι μεγαλύτερες από το όριο.

Δεν είναι δεν είναι καθόλου απίθανο αυτό πού βλέπουμε σήμερα στις ειδήσεις αύριο να μάς χτυπήσει την πόρτα..(μακριά από εμάς)..

Φταίει η πολιτεία και το κράτος σε μεγάλο βαθμό για τα ατυχήματα αλλά ας προσπαθήσουμε και εμείς να συμβάλλουμε θετικά ώστε να μειωθούν..

Το γιλέκο είναι το ίδιο απαραίτητο με το τρίγωνο και κοστίζει 2€..

Στο εξωτερικό εάν δεν έχεις γιλέκο τρώς πρόστιμο..

Δημοσ.

Τον καημένο τον Κώστα τον έχουμε στήσει λαϊκό δικαστήριο, αλλά είναι δυστυχώς θέμα άγνοιας.

Στάση στην ΛΕΑ δεν επιτρέπεται. Απλά δεν σταματάς. Λίγο παρακάτω έχει χώρο στάθμευσης, μπες με ασφάλεια και άμα θες άλλαξε και λάδια. 

Πρακτικά οι πιθανότητες να πεθάνεις στον αυτοκινητόδρομο μέσα στο αυτοκίνητο είναι ελάχιστες, αλλά αν βγεις εξω και κόβεις βόλτες, ξαφνικά γίνονται σημαντικές.

Δημοσ.

Η ΛΕΑ του πάντως είναι στενή. Αδικαιολόγητα και επικίνδυνα στενή. Ανεξάρτητα πώς θα καταλήξει ο καθένας να την χρησιμοποιεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...