zacharis1955 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/power-bank/270687-powerbank-crystal-audio-5k-20000mah Επεξ/σία 1 Αυγούστου από zacharis1955 5
UncleKim Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Χτύπησα και εγώ ένα μόλις, thanks! Επεξ/σία 1 Αυγούστου από UncleKim
blueangel3 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Ενα iPhone 16 Pro max σε πόση ώρα θα το φορτίσει ; 1
tonyz21 Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Επειδή βλέπω πέφτετε όλοι με τα μούτρα, παραθέτω προηγούμενο thread, με αρκετα ανησυχητικά σχόλια, mine included. Εγώ θα απείχα: 3 1 1
taxidriver109 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Έχω ακριβώς το ίδιο που το είχε προτείνει ο zacharis το φορτίζω κάθε μέρα γιατί το λιώνουν και το κοπανανε όπου νάνε τα παιδιά και δεν έχει πάθει τιποτε
leros2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Πήρα 1 για τις διακοπές, για 15€ και να χαλάσει δεν θα κλάψω
vlavhs Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Πήρα ένα, μια χαρά είναι για τη τιμή του , μόνο αρνητικό ότι είναι λίγο βαρύ.
LeoTheAkuma Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, vlavhs είπε Πήρα ένα, μια χαρά είναι για τη τιμή του , μόνο αρνητικό ότι είναι λίγο βαρύ. Είναι έξτρα όπλο αν το κουβαλάς μαζί σου και πάνε να σε κλέψουν να το φέρεις στο κεφάλι του αλλουνού. 17 λεπτά πριν, leros2004 είπε Πήρα 1 για τις διακοπές, για 15€ και να χαλάσει δεν θα κλάψω Έχει εγγύηση ακόμα και να χαλασει 4
sellsoap Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Θα προτεινα να μην παρετε. Το Customer Service είναι 0. Ειχα παρει ηχοσυστημα που ειχε προβλημα από την αρχη.Eπι 3 μηνες δεν μου απανταγαν και αναγκαστηκα να στειλω εξωδικο για να κινηθουν και να μου επιστρεψουν τα χρηματα (κατι που στην αρχικη επικοινωνια μου ειπαν "ξεχαστε το". Μακρυα.... Εχω και φιλο που ειχε προβλημα με ηχητικα της....... 1
Doubt Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου 58 λεπτά πριν, sellsoap είπε Ειχα παρει ηχοσυστημα που ειχε προβλημα από την αρχη. Ηχόμπαρα μήπως; γιατί είχα κι εγώ αρνητική εμπειρία, δεν θυμάμαι το μοντέλο αυτή την στιγμή.
sellsoap Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου οχι ενα micro ηχοσύστημα με 2 ηχεία, που μόλις το άνοιγες έκανε έναν οξύ ήχο που δεν σταμάταγε ποτέ..........
valantis123 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Γιατί να ασχοληθείς με το support τους αφού έχεις αγοράσει από τον Κωτσόβολο και έχει 2 χρόνια εγγύηση. Ε δεν νομίζω να ασχοληθεί κανείς και με εξώδικο αν δεν παίξει το powerbank τον 15€ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα