Προς το περιεχόμενο

Power Bank Crystal Audio PBK5K 20.000 mAh 20 W 15 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Power Bank Crystal Audio PBK5K 20.000 mAh 20 W 15 €
Δημοσ.

Επειδή βλέπω πέφτετε όλοι με τα μούτρα, παραθέτω προηγούμενο thread, με αρκετα ανησυχητικά σχόλια, mine included. Εγώ θα απείχα:

• Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο που το είχε προτείνει ο zacharis το φορτίζω κάθε μέρα γιατί το λιώνουν και το κοπανανε όπου νάνε τα παιδιά και δεν έχει πάθει τιποτε

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vlavhs είπε

Πήρα ένα, μια χαρά είναι για τη τιμή του , μόνο αρνητικό ότι είναι λίγο βαρύ.

Είναι έξτρα όπλο αν το κουβαλάς μαζί σου και πάνε να σε κλέψουν να το φέρεις στο κεφάλι του αλλουνού. 

17 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Πήρα 1 για τις διακοπές,  για 15€ και να χαλάσει δεν θα κλάψω 

Έχει εγγύηση ακόμα και να χαλασει

• Haha 4
Δημοσ.

Θα προτεινα να μην παρετε. Το Customer Service είναι 0. Ειχα παρει ηχοσυστημα που ειχε προβλημα από την αρχη.Eπι 3 μηνες δεν μου απανταγαν και αναγκαστηκα να στειλω εξωδικο για να κινηθουν και να μου επιστρεψουν τα χρηματα (κατι που στην αρχικη επικοινωνια μου ειπαν "ξεχαστε το". Μακρυα....

Εχω και φιλο που ειχε προβλημα με ηχητικα της.......

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, sellsoap είπε

Ειχα παρει ηχοσυστημα που ειχε προβλημα από την αρχη.

Ηχόμπαρα μήπως; γιατί είχα κι εγώ αρνητική εμπειρία, δεν θυμάμαι το μοντέλο αυτή την στιγμή.

Δημοσ.

οχι ενα micro ηχοσύστημα με 2 ηχεία, που μόλις το άνοιγες έκανε έναν οξύ ήχο που δεν σταμάταγε ποτέ..........

Δημοσ.

Γιατί να ασχοληθείς με το support τους αφού έχεις αγοράσει από τον Κωτσόβολο και έχει 2 χρόνια εγγύηση.

Ε δεν νομίζω να ασχοληθεί κανείς και με εξώδικο αν δεν παίξει το powerbank τον 15€

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...